Twitter | Search | |
zul ariffin
Actor.. well at least some are still saying so
5,433
Tweets
105
Following
52,587
Followers
Tweets
zul ariffin 23h
BerDating lagiii.. 😁❀️ πŸ˜‚
Reply Retweet Favorite
zul ariffin 23h
Hiiiiii!!! Salam sabtu! have a great great great day everyone 😘❀️
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 25
Just posted a photo
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 24
I'm done.. Masa utk kembali ke tempat duduk yg ditinggalkan 4tahun lepas.. Bismillah..
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 24
Believe you can and you're halfway there ✌️
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 22
WE DID IT!!! πŸ‘β€οΈ with repostapp.β€¨γƒ»γƒ»γƒ»β€¨πŸ‘«βœˆοΈπŸΈ Alhamdulillah Terima kasih kepada…
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 22
Dan kpd akak 'klepet-klepet' , kalau takda dia sebagai , tak jadi laa 😊 πŸŽŠπŸŽ‰
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 22
Kpd semua juga yg mengundi dan menyokong , semalam adalah kemenangan kita bersama! ❀️
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 22
Sorry kpd semua yg hadir semalam, tak dpt nak stay lama sbb migraine n seram sejuk sikit.. 😘❀️❀️❀️❀️
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 22
😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 22
Dating kejap ek 😁❀️
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 21
Pic ni mak sy ckp nak bersiap, sy ckp tak payah, mmg balik nak peluk cium mak pun..sebelum keluar…
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 21
I'm all good for tonight! U guys ok? πŸ‘Œ
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 20
Semua dah ready utk malam ni??? nak bertanding malam ni, rindu tak?? 😊❀️
Reply Retweet Favorite
zul ariffin retweeted
Buku & Qur'an Wanita Mar 20
Rasulullah Saw bila menghadapi suatu dilema (situasi yang sukar dan membingungkan) beliau shalat. (HR. Ahmad)
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 20
Because we are all one when we forgive others we forgive ourselves, which is the first step in the healing process
Reply Retweet Favorite
zul ariffin retweeted
Russell Simmons Mar 19
Shit happens in life. What really matters is how we handle the bad moments. Don't let it define you, keep reaching for your happiness.
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 18
2 more days to go for !! Hi semua!! 😁✌️
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 14
Thanks kpd semua yg menyertai bengkel2 dan juga yg datang menyokong! Kpd yg tak free…
Reply Retweet Favorite
zul ariffin Mar 14
Jumpa korang semua 4 petang nanti!! 😊 with repostapp.
・・・
Selamat pagi semua! Kalau anda…
Reply Retweet Favorite