Twitter | Search | |
zul ariffin
Actor.. well at least some are still saying so
6,205
Tweets
105
Following
90,877
Followers
Tweets
zul ariffin retweeted
Hot FM Jan 18
Zul Ariffin "suara" game JRevolusi! - Cak Bersama Sarancak: via
Reply Retweet Like
zul ariffin Jan 17
Fall seven times, stand up eight
Reply Retweet Like
zul ariffin Jan 17
Distractions..on set..okay
Reply Retweet Like
zul ariffin retweeted
Hot FM Jan 17
Hero filem , bersama game adaptasi daripada filem aksi padu J Revolusi πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
Reply Retweet Like
zul ariffin Jan 14
Reply Retweet Like
zul ariffin Jan 14
Just finished shooting my last project for 2017
Reply Retweet Like
zul ariffin Jan 12
Just like that..
Reply Retweet Like
zul ariffin Jan 12
Sadly.. it's just a phase
Reply Retweet Like
zul ariffin Jan 12
pauline nk join meeting gak, bolehhh..kita buat hotel kt ur area bulan depan😁
Reply Retweet Like
zul ariffin Jan 12
meeting sume dh selesai, nnti kita bina hotel 12juta tu kt tepi zoo tepen k πŸ˜‚
Reply Retweet Like
zul ariffin Jan 9
Struggling to stay focused πŸ˜“
Reply Retweet Like
zul ariffin retweeted
Tombiruo Jan 7
EJIM menggenggam penumbuk. Akhirnya dia menjumpai pembunuh itu. Filem DI PAWAGAM 2017
Reply Retweet Like
zul ariffin Jan 7
Esok lastday, alhamdullillah..tq god for saving me
Reply Retweet Like
zul ariffin retweeted
9GAG Dec 31
Reply Retweet Like
zul ariffin Dec 21
Reply Retweet Like
zul ariffin Dec 20
So now kita hadap and sabar jela, sikit je lagi punπŸ˜‰
Reply Retweet Like
zul ariffin Dec 20
Sat, kalau kita nak buat yg bagus tapi lain cam gampang cane? Lol
Reply Retweet Like
zul ariffin Dec 20
Biar diri tak bagus tapi keinginan nak buat yg bagus tu ada
Reply Retweet Like
zul ariffin Dec 20
Resipi utk kerja lingkup adalah buat kerja dlm keadaan tak happy, so sama2 lah kita sabar hadap manusia2 yg letak kita dlm keadaan itu.
Reply Retweet Like
zul ariffin retweeted
Tombiruo Dec 15
Gempak habis sneak peek teaser video nie. Siapa tak sabar nak tunggu tahun depan?
Reply Retweet Like