Twitter | Search | |
zul ariffin
Actor.. well at least some are still saying so
6,258
Tweets
104
Following
105,464
Followers
Tweets
zul ariffin 6h
We lose ourselves in the things we love. We find ourselves there, too. Good day guys❤
Reply Retweet Like
zul ariffin 16h
May you be as happy as you dream to be. Sweetdreams ❤
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 18
Selamat menonton! ❤
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 16
Hi! 😁
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 12
Reply Retweet Like
zul ariffin retweeted
ZA.FC Oct 12
Orait gangsters di SG, dah boleh start booking di . Tgk la puas2 k. PI TGK MLM NI! Boss Zul Ariffin menunggu chey2
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 11
Grrrrrrrrr🔥🔥🔥🔥🔥
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 11
HARI INI!!!! 🔥🔥🔥🔥
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 10
Ok sy nak siap2 gi interview era fm-5.30pm, Hlive- 8pm Meletop 9pm, korang semua selamat menonton! Nanti sy mai kacau Twitter lagi😁❤
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 10
Malam ni kalau tak salah sy, aisy pujuk harris, haaaa😁
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 10
Ramai marah ngan harris sampai nak shave je muka harris.. guys..relax, itu tugas bini saya! Ceeeeeeeeeyyyy
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 10
Jumaat ni saya lastday shoot , after this sy free leh join korang tgk everyday pkul 7😁 🙊🙈
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 10
Huru hara hidup harris,kang last2 harris bunuh semua..eh silap!salah drama,takde jenayah drpd harris dlm ,jenayah ayat bini je😁
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 10
Harris poligami? Oh no, busy. Yg sorg ni pun huru hara dah sampai bilik sana bilik sini pun kantoi malu tutup muka🙈🤣
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 10
Rayyan jahat? Sat sat..dia nk kene sup lutut tu, sofia pun sama, gi la try pak rushdi😁😁
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 10
Xyah la ada jambang, tak elok? : Eh cannot laa pikir elok tak elok, saya pelakon, kene la ubah, keje kannn..ada jambang best, leh sikat🤣🤣🤣
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 10
Tq semua yg sokong and ikut drama .. kami kt set kerja hati berbunga2 😁
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 10
Jambang ori ke tipu? Kemonnnnnnnnnnnnn ori laaaaaaaaaaa kemonnnnn🤣🤣🤣 tak main la jambang cute2 ala2 bulu ketiak🤣🤣🤣🤣
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 10
nape Harris balik umah mak merajuk? Jawapannya, org baran ni kene elak n jauhkan diri drpd benda2 camni sbb klu tak..kene campak ler 🤣
Reply Retweet Like
zul ariffin Oct 10
Hiiiii!!!! 😁
Reply Retweet Like