Twitter | Search | |
zoey rahman
M'sia:+ +60182157678'sam' Indonesia: +62818705202 'Aida' instagram:zoeyrahman
26,047
Tweets
224
Following
111,627
Followers
Tweets
zoey rahman Jun 17
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 17
7:50 ada sapa-sapa nak datang beraya di teratak hijau saya tak?.
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 15
Katak pun dah kawin.... 😢 kita Bila?
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 14
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 13
7 benda ayah tak pernah bagitahu kita 1) Ayah penat 2) Ayah mahu dengan kita 3) Ayah mahu kita jadi lebih berguna 4) Ayah tak cukup duit 5) Ayah sayang kita 6) Ayah tak pernah menyesal berkorban 7) Ayah dah sehabis baik untuk keluarga
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 13
12:05 agak-agak sebelum tido dapat ❤️ Tak? . . .
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 9
Diam ni ada 4 sebab: 1) Memerhati 2) Terasa Hati 3) Tenangkan hati 4) Dah takda hati Korang yg mana satu skrg ni? 🤔
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 8
Siapa yang nak acah tunjuk muscle tapi takde muscle ❌PLEASE DON’T DO❌ this guys ! Because showing off muscles by pressurizing veins to make muscles appear bigger, it can cause brain heamorage and bleeding.
Reply Retweet Like
zoey rahman retweeted
sheikh anon 🌐 Jun 8
susah betul nak tengok drama Thai yg ada subtitle Malay & English. So grateful i found this app called Dimsum,bleh follow up banyak drama Thailand,China & Taiwan. Now follow up drama Mario Maurer,The Herbal Master.Hopefully nanti ada lah drama baru Davika & Sunny “my ambulance”😍
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 8
9:40 aduyaaaaa... mcm mana nak cari mercun ni... asal comel sgt. . .
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 7
10:39 what do you think guys? 🧐
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 7
6:07 dan tak~ seharusnya aku ~ . . .
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 6
Kena siram hari-hari baru cepat membesar.
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 6
10:47 korang ada Kawan family dia mcm ni tak? 😜👻. . .
Reply Retweet Like
zoey rahman retweeted
AMIRAH™ Jun 4
Surprised TV3 used “Girang Syawal Tiba”, a song I composed for FMC artists @haqiemrusliupdates @haqiem_rusli_98_ for their TV show. Thx for working with me on this
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 5
6:40 Ada sesiapa nak sewa sy sebagai 'boyfriend' utk raya? DM me. 1st - 4th Syawal - utk pelanggan Pantai Timur (kelantan, Terengganu). . 5th Syawal ke atas - utk pelanggan sekitar Cheras, Ampang , Damansara,…
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 4
9:48 Siapa nak tempat simpan duit raya. . mcm2 boleh buat ni.... hahah . . .
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 4
Duit raya tu hadiah. Pemberi tak boleh dipaksa memberikannya atas alasan apa sekalipun. Apabila pemberi memberi, maka adalah tak beradab bila kita persoalkan nilainya. Jangan ditanya mengapa sikit. Jangan dituduh pemberi kedekut. Sama2lah punya adab & santun.
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 3
5:30 Kalau korang boleh tukar jadi orang lain, siapa kau nak jadi?. . . Comment yg paling menarik dapat tgk bersama saya.!!. . Jomla tonton Raya ini, X-Men Dark Phoenix di pawagam berdekatan anda mulai…
Reply Retweet Like
zoey rahman Jun 3
8:00 Kalau korang boleh tukar jadi orang lain, siapa kau nak jadi?. . . Comment dekat bawah!!. . Jomla tonton Raya ini, X-Men Dark Phoenix di pawagam berdekatan anda mulai 5 Jun. .
Reply Retweet Like