Twitter | Search | |
zoey rahman
M'sia:+ +60182157678'sam' Indonesia: +62818705202 'Aida' instagram:zoeyrahman
25,958
Tweets
222
Following
112,081
Followers
Tweets
zoey rahman Mar 15
4:20 Mari kita belajar tarannum
Reply Retweet Like
zoey rahman Mar 15
4:16 Mari kita belajar tarannum
Reply Retweet Like
zoey rahman Mar 14
7:30 Ada yang nak jadi makmum Sy tak? Hahaha
Reply Retweet Like
zoey rahman Mar 13
8:25 sy tgh mencari geng nak g dive perhentian. Ada sapa yg berminat tak? . . .
Reply Retweet Like
zoey rahman Mar 12
12:30 Nak sihat dari hujung kaki ke hujung rambut.... singgah la my__clinic semua rawatan ada.... . Cuma rawatan sakit hati je tak ada. 😂.
Reply Retweet Like
zoey rahman Mar 8
Reply Retweet Like
zoey rahman retweeted
zoey rahman Mar 6
5:15 Sila tag kawan korang yang takde buntut, buntut leperrr yang tak ada lemak 😂, mana tahu dapat free ke . . . @ MIKASERIES
Reply Retweet Like
zoey rahman Mar 6
5:20 Sila tag member korang yang takde buntut. . Buntut leperrr yang tak ada lemak, flat jer tgk😂. . mana tahu kot-kot dapat FREE 🍑. . . mikawearboxer @ MIKASERIES
Reply Retweet Like
zoey rahman Mar 6
5:15 Sila tag kawan korang yang takde buntut, buntut leperrr yang tak ada lemak 😂, mana tahu dapat free ke . . . @ MIKASERIES
Reply Retweet Like
zoey rahman Mar 5
3:22 Orang penang, jom jumpa pada 9-10 March, hujung Minggu ni SQCC, Tanjung Tokong. Cari sy kat booth 81-82-83 . . . Tak sabaq nak jumpa korang. . .
Reply Retweet Like
zoey rahman Mar 4
8:15 Saya nak bg 2 FREE pada 2 comment yang bertuah. . . Caranya, comment NAK dan follow . Semua nak muka licin dan bersih kan? + glowing dan…
Reply Retweet Like
zoey rahman Mar 2
12:55 Happy weeks guys 😂
Reply Retweet Like
zoey rahman Mar 1
11:11 done... dah boleh buat personal trainer ni hahah, Ada yg berminat tak? 😂 . . .
Reply Retweet Like
zoey rahman Mar 1
. TUDIAA SYOKNYAAA ! Jumpa saya LIVE di Mood Republik Tour Penang ! . . . . . . . 🗓SAVE THE DATE🗓 . 💸SAVE THE MONEY💸 . 🎪MOOD REPUBLIK TOUR PENANG , 📍SQCC (Straits Quay Convention Centre)…
Reply Retweet Like
zoey rahman Feb 28
2:17 Sempena hari jumaat ni, sy nak bg dari secara percuma je kat korang. . . Korang mesti nak bibir yang sihat dan merah2 natural kan?. . . Syaratnya follow…
Reply Retweet Like
zoey rahman Feb 28
5:00 ok tak rambut macam ni? Ada yang nak ajak date tak? 😂 @ Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia
Reply Retweet Like
zoey rahman Feb 25
2:10 Smlm sy apa post gambar ni kat ig story. Yg mana satu betul? . A- Nenas B- Nanas C- Lenas
Reply Retweet Like
zoey rahman Feb 25
11:58 kadang-kadang berkawan ngan anjing lagi bagus, dari berkawan ngan manusia yg peragai mcm anjing. . Say hi to Tommy.
Reply Retweet Like
zoey rahman retweeted
mStar Online Feb 22
Takutnya... Nasib baik masa tu Nana dah berpakaian sempurna termasuk menutup aurat! via
Reply Retweet Like
zoey rahman Feb 21
8:30 Bestnya hokkaido japan!! Dapat main snow mobile land. . Semua tmpt senang expecially untuk sampi kt sapporo nie dgn !! Flight 7x seminggu bangun dari tido dh smpi!!! Tempah…
Reply Retweet Like