Twitter | Search | |
zoey rahman
M'sia:+ +60182157678'sam' Indonesia: +62818705202 'Aida' instagram:zoeyrahman
25,922
Tweets
220
Following
112,556
Followers
Tweets
zoey rahman Jan 19
Siapa ada suami kaya antara 3 ni? 🤔
Reply Retweet Like
zoey rahman Jan 18
5:06 Korang ada rindu siapa-siapa tak? Jujur la Hehe . . .
Reply Retweet Like
zoey rahman retweeted
شهيره` Jan 13
Zoey rahman ni sejenis vampire juga ke? Tak nampak tua duh,makin muda ada laaa 😌😌😌
Reply Retweet Like
zoey rahman Jan 15
10:40 Semua nak throwback, malas la nak cerita panjang... . . Korang tahu ni ni group apa?
Reply Retweet Like
zoey rahman Jan 14
1:15 Siapa besar nanti akan jadi penjahat?. . A- Maisara B- Batrisya C- Qayuum D- Amirul. . .
Reply Retweet Like
zoey rahman Jan 14
7:09 Selain makan, apa lagi yang perempuan buat bila stress ? . . Saya rasa karaoke, korang?. . .
Reply Retweet Like
zoey rahman Jan 8
1:30 Siapa yang baru dapat tahu dia mengandung? 🤔. . A- Qila B- Sara C- Dina D- Ajat 😂. . .
Reply Retweet Like
zoey rahman retweeted
Typical Malaysian Jan 8
True Malaysian spirit. We help and look out for each other ❤️🇲🇾
Reply Retweet Like
zoey rahman Jan 8
4:04 Thanks jaspersupayah sponser surprise birthday . . . Thanks to 😻 dan yg lain2. . . @ Ombak Kitchen
Reply Retweet Like
zoey rahman retweeted
شبرة عين Jan 7
Replying to @zoeyrahman7
Suho time kerja VS Suho bila jadi imam i hahaahhaha 💞
Reply Retweet Like
zoey rahman Jan 7
6:05 Tag 3 orang. . sahabat yang melebihi 3 tahun. . .
Reply Retweet Like
zoey rahman Jan 5
11:20 Adik Selamat pengantin baru... abg doakan semoga kekal bahagia hingga akhir hayat. Dari budak hingusan sampai lah skg, adik sgt berdikari, jadilah isteri yang solehah . . Bro…
Reply Retweet Like
zoey rahman Jan 4
5:25 Handsome kan Dr. Hoe, kalau korang rasa muka kusam dan berkerak, cari la my__clinic . . . Ada sapa2 nak buat treatment dengan sy tak? Nak belanja ni. . .
Reply Retweet Like
zoey rahman Jan 4
5:00 Tahun baru, jadi muka pun kenelah baru, buang blackhead,Whitehead dan benda yang berkerak kat muka... . . Siapa nak join sy?. . . my__clinic
Reply Retweet Like
zoey rahman Jan 3
8:15 Tempat mana yang korang teringin nak pergi?. . Saya teringin nak pegi New Zealand. . .
Reply Retweet Like
zoey rahman retweeted
Koleksi Gambar Lawak Jan 3
Apa Nak Kisah Dikutuk Jual Seluar Dalam, Zoey Rahman Dapat Tempahan Tinggi
Reply Retweet Like
zoey rahman retweeted
Ayul Ayol Jan 3
Apa nak kisah dikutuk jual seluar dalam, Zoey Rahman dapat tempahan tinggi | Buletin Malaysia
Reply Retweet Like
zoey rahman retweeted
GEGAR Jan 2
Selamat Ulangtahun Hari Jadi !!! Semoga terus sukses dalam apa juga yang zoey lakukan. Nahhh kek :birthday: . Credit
Reply Retweet Like
zoey rahman retweeted
mStar Online Jan 2
Apa nak kisah dikutuk jual seluar dalam, Zoey Rahman dapat tempahan tinggi via
Reply Retweet Like
zoey rahman Jan 2
12:00 Alhamdulillah syukur pd Allah swt , dipanjangkan usia. Thanks maa..melahirkan o’e. . . Thanks abah membersarkan dan mendidik anak Mu Ini. hebat kuasa kuda abah hehehe. ❤️ love .
Reply Retweet Like