Twitter | Search | |
zarul farhana
44
Tweets
15
Following
23
Followers
Tweets
zarul farhana retweeted
aRzMoHa Apr 30
usahawan food truck tetap mendapat perhatian drpd Kementerian Wilayah Persekutuan Dan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur sasarkan 1000 lesen food truck hingga akhir tahun ini. Baca lebih lanjut di sekarang
Reply Retweet Like
zarul farhana retweeted
aerillhassan Apr 27
Menang Giveaway Blog Abam Kie
Reply Retweet Like
zarul farhana retweeted
aerillhassan Apr 27
Konsert Siti Nurhaliza Unplugged (2015)
Reply Retweet Like
zarul farhana Apr 24
Reply Retweet Like
zarul farhana retweeted
pha is 13 Apr 17
"Slamat pg sayangku Apa khabar dirimu Maafkan andai mganggu lenamu." Kata aku stiap pg kpd moto smbil usap tgki mnyak Sbb tu la aku xde gf.
Reply Retweet Like
zarul farhana retweeted
husnazahidi 3 Feb 17
Resepi Brownies Kedut Nutella on
Reply Retweet Like
zarul farhana retweeted
cikpinz 14 Apr 17
Masak lemak pucuk paku. Beberapa minggu asyik berada di luar kawasan. Hari ni boleh makan…
Reply Retweet Like
zarul farhana retweeted
Khir Khalid 11 Apr 17
Jom tonton bakal menghantui anda di pawagam bermula 13 April 2017!
Reply Retweet Like
zarul farhana 10 Apr 17
Assalamualaikum dan selamat pagi ualls..... saja nak habaq dah sampai ni... Nu-Caffe…
Reply Retweet Like
zarul farhana 9 Apr 17
Jemput datang beramai-ramai pada 10 April 2017 ( Malam ni) jam 9.00 malam di Muzium Negeri…
Reply Retweet Like
zarul farhana retweeted
cikpinz 9 Apr 17
Pakat mai ramai-ramai pada 10 April 2017 jam 9.00 malam di Muzium Negeri Kedah. Penceramah…
Reply Retweet Like
zarul farhana 9 Apr 17
anak, cucu, cicit pakat ada.... kita sambut hari lahir mak ayah..meriah sikit... special kek…
Reply Retweet Like
zarul farhana retweeted
The Faiz Ibrahim 4 Apr 17
Nak tahu apa beza awak dengan bola? Kalau bola, rasa nak tendang. Kalau awak, rasa nak sayang. Chia Chia Chia Seed.
Reply Retweet Like
zarul farhana retweeted
husnazahidi 4 Apr 17
Nak update blog, mood tak sampai.. Kita tayang gambaq dulu lah.. Aci kot! 😂 .
Reply Retweet Like
zarul farhana retweeted
Nakbebel 4 Apr 17
Reply Retweet Like
zarul farhana retweeted
The Faiz Ibrahim 4 Apr 17
Ingin berubah jadi baik itu perlu masa dan kesungguhan. Walau langkah aku perlahan, sekurang-kurangnya, aku sedang cuba sehabis baik.
Reply Retweet Like
zarul farhana 4 Apr 17
dah ok sikit, selera pon makin ok sikit.. mula la nk jjcm....
Reply Retweet Like
zarul farhana 4 Apr 17
ok..dh bole makan dah... cuma xpuas makan goreng² xda sayur. kena cari sayur yg lembut² ja...…
Reply Retweet Like
zarul farhana retweeted
Khir Khalid 3 Apr 17
IJM Land Half Marathon 2017, bakal lebih meriah, lebih besar. Info penyertaan di sini -
Reply Retweet Like
zarul farhana retweeted
anajingga 25 Mar 17
Subhanallah..indahnya bumimu yang ku tumpangi .kredit foto kiriman sahabat
Reply Retweet Like