Twitter | Search | |
HY
59,349
Tweets
235
Following
1,659
Followers
Tweets
HY 5h
Replying to @pecal23
Burger tikus 🤤
Reply Retweet Like
HY Sep 19
Replying to @diyanawahab
Oriteeee tq
Reply Retweet Like
HY Sep 19
Reply Retweet Like
HY Sep 19
Replying to @diyanawahab
Oh Shaklee pun ada jual cleanser eh haha ok baru tau 😁
Reply Retweet Like
HY Sep 19
Replying to @siti_najihah
Ok ni tak pernah dengar 😂 jiha pakai satu set ke or cleanser sahaja? Btw, kalau utk hilangkan parut jerawat pulak kena pakai ape?
Reply Retweet Like
HY Sep 19
Replying to @cshahida
Oh u jual kayman ke? Nak keluar tu bila sbb cleanser i skrg tak sampai seminggu je lg pakai ni habis dah 😂
Reply Retweet Like
HY Sep 19
Utk orang yg selalu sakit kepala mcm aku, minyak angin ni mcm wajib ada dlm handbag kemana saje aku pergi. Tp ada satu benda aku tak suka pasal minyak cap kapak ni skrg. Penutup dia mudah pecah. Jatuh sekali je terus pecah. Minyak penuh lg tp tak boleh simpan dlm bag dah 😭
Reply Retweet Like
HY Sep 19
Face cleanser dah tinggal sikit je lagi. Ingat nak try local product pulak. Tp brand ape yg okay eh? Aku tau nama kayman tu je 😂
Reply Retweet Like
HY Sep 19
Replying to @Ennaooh
Aah yelah tak hijab friendly pulak kann haha! Okay i nak tengok innersejuk or jovian ah camtu. Mak i pakai jovian rasanya nampak senang je dia ikat
Reply Retweet Like
HY Sep 19
Replying to @Ennaooh
I ada dah duck tu and yes best je pakai dia 🥰 Cuma ingat nak tambah dlm 2 3helai lg tp tak tau nak beli yg mana. Uniqlo punya cam best jugak je kan?
Reply Retweet Like
HY Sep 19
Replying to @Ennaooh
So yg mana paling best? Tak rasa mcm semput kalau pakai? 😂
Reply Retweet Like
HY retweeted
Daniél 🦢 Sep 18
i love the ios14 layout 😍
Reply Retweet Like
HY Sep 16
Jauh2 orang yg mintak nak jd agent my cookies ni. How ahh to post cookies to Sarawak? 😅
Reply Retweet Like
HY Sep 15
Kalau nak pegi KHB harini mesti ramai orang kan?
Reply Retweet Like
HY Sep 15
Hujan lebat, on aircond. Goodnight 😴
Reply Retweet Like
HY Sep 15
Abah aku whatsapp tunjuk cendawan dia tanam dah tumbuh. Yeayy balik nnt boleh buat cendawan goreng tepung 🥰🤤
Reply Retweet Like
HY Sep 13
Dapnyerr mok tu makan ermm
Reply Retweet Like
HY Sep 13
Replying to @pecal23
Ermmm
Reply Retweet Like
HY Sep 13
Tak pernah makan eggs benedict dan teringin nak makan 🤤. Kat mana tempat yg serve eggs benedict terpaling sedap eh suggest plss
Reply Retweet Like
HY Sep 11
Pagi2 bawak pegi playground balik2 je dua dua bantai tido. Haha sian penat 😂
Reply Retweet Like