Twitter | Search | |
HY
58,072
Tweets
232
Following
1,056
Followers
Tweets
HY 55m
Lepas settle semuanya nnt nak pergi berurut. Tak kira
Reply Retweet Like
HY retweeted
Akashah Jan 20
Tgk la abah aku jumpa balik kawan lama,aku pula yg bergenang air mata,how i wish i had this kind of friendship 😭😭
Reply Retweet Like
HY retweeted
π“ͺ𝓭𝓻𝓲π“ͺ𝓷π“ͺ 𝓷𝓾𝓻𝓲𝓷π“ͺ Jan 19
me in childhood without any reason
Reply Retweet Like
HY retweeted
MAG β€’ Faheem Jan 20
Tips untuk korang yg bertanya macam mana nak mula niaga dengan modal yg sikit, 2k-5k. Thread. 1. Jangan pergi China. πŸ˜… Ramai yg salah faham bahawa nak cari barang niaga je mesti kena keluar dari Malaysia. This is wrong. Pergi China memerlukan kos lebih dari RM 2k tu sendiri.
Reply Retweet Like
HY Jan 20
Reply Retweet Like
HY Jan 20
Pinggang dgn kaki aku dah nak patah ni. Belum hari kemuncak lagi nak angkut semua turun naik rumah 😭
Reply Retweet Like
HY Jan 20
Settle dah packed barang dkt living hall and segala mainan mak nenek Zara punya. Now dapur pulak. Bilik baju belum sentuh ape lagi πŸ₯΄
Reply Retweet Like
HY Jan 20
Gigih aku habiskan baca thread sampai part 6 pastu sambung lagi 1 part yg katanya tercicir tu πŸ˜‚ Mcm tu rupanya rasa bercinta jd orang ketiga and so on.. πŸ˜‰
Reply Retweet Like
HY retweeted
Phil πŸ‘¨πŸΎβ€πŸ¦² Jan 16
posted for saftey purposes.. this may save someones life one day πŸ™πŸΎ
Reply Retweet Like
HY Jan 19
Replying to @ZainatunAdilah
Kalau i jenis exercise everyday mcm u maybe boleh la kot sampai. Dpt 55 pun i dah okay sgt πŸ˜‚
Reply Retweet Like
HY Jan 19
Replying to @FarraAzeez
Ada gak tanya kedai runcit bawah ni banyak kotak2 kecik je. Speedmart mmg tak bagi. Tp Giant belum try tnya lagi. Tengok lah i cuba esok πŸ₯°
Reply Retweet Like
HY Jan 19
Replying to @ZainatunAdilah
Maintain 58 beb haha! Berat 54 tu masa umur i 20tahun kot skrg ni mustahil lah boleh dapat 🀣
Reply Retweet Like
HY Jan 19
Replying to @BxllaAnxar
Oh Giant senang dapat ke? Okay lah nak cuba tanya esok. Thank youu πŸ₯°
Reply Retweet Like
HY Jan 19
Replying to @Ennaooh
Tulah pasal. Ingat nak cari dulu kot2 dapat ke. Last choice kalau takde gak mmg kena beli lah nampaknya πŸ˜‚
Reply Retweet Like
HY Jan 19
Kat mana paling senang dapat kotak kosong yg besar2 eh? Mintak pecal carikan dkt speedmart 2kedai dah tanya tak dapat πŸ˜”
Reply Retweet Like
HY Jan 19
Replying to @ZainatunAdilah
Banyak gils turun. Power tun! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Reply Retweet Like
HY Jan 15
Mahal gilaaa nak buat kitchen cabinet. Duit mana duit 😣
Reply Retweet Like
HY Jan 15
Replying to @Ellenerden_ @pecal23
Reply Retweet Like
HY Jan 14
Replying to @Ennaooh
Aah nampak 50% td tu yg grab terus. Hope warna dia sesuai lah dgn i. Yup go buy n buat stock. Banyak lg sale yg lain td πŸ˜‚
Reply Retweet Like
HY Jan 14
Sebab Watson tengah promo 50% all cosmetics product, terus aku grab ni. lah cakap best πŸ₯°
Reply Retweet Like