Twitter | Search | |
Yatiekitchen
Cooking is my passion 😜
125
Tweets
12
Following
169
Followers
Tweets
Yatiekitchen May 6
Platinum Space Bun Braid via
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Feb 6
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Jan 22
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Jan 21
Sambal Belacan Sedap Cara Yatie Kitchen, Kulit Limau Tak Perlu Ditumbuk! via @
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Jan 7
Recipe books boon for blind
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Jan 4
In conjuction of World Braille Day 2020, Yatiekitchen’s recipe book transformed into Braille Book, the first recipe book in Braille in Malaysia and the world😱another achievement unlocked!TQ ,this book has been donated to 50 visual impairment people who love to cook♥️
Reply Retweet Like
Yatiekitchen retweeted
Adabi Consumer Jan 2
Ep 8 guyss Tak semua orang berani ! Kau sanggup ?!
Reply Retweet Like
Yatiekitchen retweeted
Adabi Consumer Jan 2
"The best thing about bravery is even a little is enough" careeradabi@adabi.com
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Jan 4
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Dec 30
Thank you Posted withrepost • Jom dapatkan buku resipi dari Yatie's Kitchen di cawangan Kedai Buku POPULAR/HARRIS yang terpilih sekarang. Pelbagai resipi terkini dan enak…
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Dec 30
Thank you mphclick Posted withrepost • mphclick Do you love to cook? Love looking up new recipes and experimenting away in the kitchen? Check out "Koleksi Resipi & Tips Masakan Yatie's Kitchen" for some…
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Dec 30
Untuk ikan Siakap Steam pulak, tips nak sedap mcm makan kat kedai jgn disteam kan cili2 tu semua nnt lebam , sama mcm kerabu , tuang bahan2 yg dikisar & dimarinade kan ke dalam ikan yg telah disteam ! Try la buat ,…
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Dec 30
Untuk ikan Siakap Steam pulak, tips nak sedap mcm makan kat kedai jgn disteam kan cili2 tu semua nnt lebam , sama mcm kerabu , tuang bahan2 yg dikisar & dimarinade kan ke dalam ikan yg telah disteam ! Try la buat ,…
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Dec 26
Next episode ! Next week 2 hb January ! Yg korang tunggu sangat2 kan 😭😭 Oh Keli 🙄 gphustler_ & macam2 korang buat muka kak yatie kan , jadi hulk la , jadi swag la 😂
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Dec 25
Thank you 😊 Thank you & Thank you .
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Dec 25
Untuk buat Roasted Chicken ni saya gunakan teknik “water bath” iaitu mandikan ayam ni dengan bahan2 perapan lepas tu bakar ( jgn mandi lama sangat , cukuplah sampai kulit ayam tu tegang ) saya still pakai “maltose…
Reply Retweet Like
Yatiekitchen retweeted
Adabi Consumer Dec 19
Ni ada resipi SPESIAL daripada dalam segmen . Selamat mencuba !! . Untuk FULL VIDEO boleh pergi ke YouTube Channel Adabi Malaysia Official 😁😁
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Dec 20
Resipi Telor Pindang untuk simpanan ya ♥️ Thank you Abah & Mak ( walaupon Mak orang Johor, abah pulak yg pandai masak telor pindang ni 😂) Lepas ni nak makan boleh masak sendiri, nak buat berniaga pon boleh ...…
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Nov 29
Great Chocolate Taste, now packed with OATS !!!!!😱😱😱 New Chips More Oats 💃🏻 Thank you Chipsmore ! Kejap ada Kejap tak ada 😜
Reply Retweet Like
Yatiekitchen Nov 20
- Grilled Lamb (Ep.2) via Masak pakai Iron🤪
Reply Retweet Like