Twitter | Search | |
Ximo Puig
President de la Generalitat Valenciana () i Secretari General del PSPV-PSOE (). Morellà. M'agrada treballar en equip
13,922
Tweets
1,986
Following
89,514
Followers
Tweets
Ximo Puig 13h
I ara, amb prudència, tornem.
Reply Retweet Like
Ximo Puig 16h
1. La Generalitat contractarà mil joves com assistents a les platges per reforçar la informació als banyistes i guanyar en protecció. 2. Demà comença el 'Region of Valencia Tennis Challenge', a Benitatxell. Platges segures i primers esdeveniments. Enviem un missatge:
Reply Retweet Like
Ximo Puig Jun 3
Els quatre millors dies d'esta primavera. 0 víctimes pel virus. Moltes gràcies als 5 milions de valencianes i valencians. I als professionals sanitaris, molt en especial. Estem eixint.
Reply Retweet Like
Ximo Puig Jun 2
No a la indiferència. No a la violència. No a les injustícies. No a la mordassa. No al racisme. Va dir Martin Luther King: "Tengo un sueño: seguir soñando. Soñar con la libertad, la justicia y la igualdad, y ojalá ya no tuviera necesidad de soñarlas".
Reply Retweet Like
Ximo Puig Jun 2
Quan algú parle de ciència i I+D+i, és açò: poder detectar el virus a les aigües residuals per a rastrejar possibles rebrots. Un gran avanç per a la salut de tots. El projecte pioner de i iniciat ací amb la , es vol estendre ara a tot Espanya.
Reply Retweet Like
Ximo Puig Jun 1
Segon dia consecutiu sense cap mort per coronavirus a la Comunitat Valenciana. És la millor recompensa al treball de tants professionals que ho han donat tot als hospitals. És el resultat de l'esforç col·lectiu de tota la societat. Gràcies. Prudència i esperança.
Reply Retweet Like
Ximo Puig Jun 1
Municipis, comarques, diputacions, grans ciutats i la Generalitat. Tots, al saló de Corts del Palau, posant en peu el tercer pilar de la recuperació valenciana: l'aliança territorial. Agraïsc molt la disposició unànime a la col·laboració. Com diu el nostre himne: Alcem-nos.
Reply Retweet Like
Ximo Puig May 31
Hoy: 0 muertos en la Comunitat Valenciana por coronavirus. La primera vez en 74 días (17 de marzo). Mañana: todos juntos pasamos a Fase 2. Gracias.
Reply Retweet Like
Ximo Puig May 31
No és temps de crits ni de crispació, he recalcat a la Conferència de presidents autonòmics. La ciutadania no ha fet tant d'esforç per a escoltar baralles diàries a la televisió. Que no es confonguen els objectius ni s'oblide tan prompte l'esperit dels balcons.
Reply Retweet Like
Ximo Puig May 29
És un dia històric. L'Ingrés Mínim Vital aprovat pel Govern evitarà que ningú es quede al marge. La mesura beneficiarà a més de 80.000 famílies valencianes en risc d'exclusió. Progrés per a la igualtat, igualtat per a la llibertat. Sense resignacions.
Reply Retweet Like
Ximo Puig May 29
Nos ha dejado Herminio, a quien tuve el honor de recibir en el Palau a sus 99 años. Gracias por tus convicciones, tu energía y tu trabajo por el pueblo de Teresa. Un abrazo a su familia y a sus vecinos. Tu lección de optimismo y fe en el progreso nos acompañará. DEP.
Reply Retweet Like
Ximo Puig May 28
Tota la Comunitat Valenciana passa a la Fase 2 a partir de dilluns. S'eliminen franges horàries, es podrà estar a l'interior de cafeteries i bars, obrin comerços grans, les platges i piscines permeten l'ús. Avancem gràcies a l'esforç col·lectiu. No ens relaxem. Amb prudència.
Reply Retweet Like
Ximo Puig retweeted
GVA Sanitat May 28
🔘 Desde hoy se puede consultar en la página web de la incidencia del por municipios. ➡️ Se ofrece información del total de casos positivos y de fallecidos, así como de la incidencia acumulada de los últimos 14 días. 👉
Reply Retweet Like
Ximo Puig May 28
La confrontació ni salva vides ni llocs de treball. La crispació no és la solució. Menys banderes i més escuts: escut sanitari, escut social. Cal un impuls conjunt per a la reactivació, com he oferit hui a les Corts a tots els grups. Totes les mirades compten.
Reply Retweet Like
Ximo Puig retweeted
À Punt Esports May 27
Replying to @apuntesports
🏀El pavelló de la Font de Sant Lluís acollirà la competició, després de l'acord a què han arribat l'executiva de l'ACB i els 12 participants del torneig.
Reply Retweet Like
Ximo Puig May 27
Primer pas cap a la Normalitat Millorada. València acollirà el torneig final de la Lliga Endesa de bàsquet Front a les altres ciutats candidates, l'ACB ha valorat la nostra situació sanitària, hotelera i d'instalacions. Enhorabona al Valencia Basket.
Reply Retweet Like
Ximo Puig May 27
⚫ Un dol incomparable. Un sentiment de pèrdua col·lectiva. Haguérem pogut ser qualsevol de nosaltres. El meu ànim a les famílies dels 1.417 valencians, els 27.000 espanyols i les 350.000 persones de tot el món que han perdut la vida pel virus. Quedaran en el nostre record. DEP.
Reply Retweet Like
Ximo Puig May 26
La veu, la mirada i el relat emocionat d'estes persones reals que han passat el coronavirus no ens pot deixar indiferents. Impossible no reflexionar. inicia la campanya . Que ningú es relaxe. Pel bé de tots.
Reply Retweet Like
Ximo Puig May 26
Ni la precariedad laboral. Ni la emergencia climática. Ni las disfunciones de una globalización desordenada o de una Europa descoordinada. Nada de eso necesita políticas de maquillaje como "El gatopardo". Tenemos que cambiar para cambiar de verdad y lograr una Normalidad Mejorada
Reply Retweet Like
Ximo Puig May 26
És hora de més telemedicina. Hui anunciem la posada en marxa de 2.000 punts de teleassistència en els centres de salut de la C. Valenciana amb webcams, micròfons, auriculars, pantalles, portàtils, telèfons... Volem un cluster sanitari en el camp de l'atenció digital a distància.
Reply Retweet Like