Twitter | Search | |
WorkSafe
29 -11-2018 & 27 / 28-03-2019 | Health & safety at work | | | |
987
Tweets
1,438
Following
524
Followers
Tweets
WorkSafe 18 Mar 19
Een leven redden door spelletje te spelen? Leer spelenderwijs over preventie met de interactieve games van en ervaar hoe efficiënt dit werkt! Kom het een keer testen volgende week op en win een leuk gadget.
Reply Retweet Like
WorkSafe 12 Mar 19
Omgaan met gevaarlijke stoffen is niet altijd evident. Natasja de Splenter van Consultes geeft je mee hoe je hier praktisch mee aan het werk gaat.
Reply Retweet Like
WorkSafe 4 Mar 19
Het verbeteren van de veiligheidsstructuur start met de top van het bedrijf, hoe krijg je jouw volledige organisatie mee? Rik Op de Beeck van Prevent geeft je mee wat de valkuilen zijn.
Reply Retweet Like
WorkSafe 27 Feb 19
Schrijf je in voor de Innovation Tour en ontdek de nieuwigheden in de sector tijdens een geleide rondleiding. Starten doen we met een drankje samen met Ahermes+.
Reply Retweet Like
WorkSafe 26 Feb 19
Jammer genoeg lezen we nog regelmatig over stof- of gasexplosies in kranten. Stijn Minten van het geeft je een overzicht van de mogelijke beschermingstechnieken.
Reply Retweet Like
WorkSafe 22 Feb 19
Asbest is nog lang de wereld niet uit. Christian Depeu van geeft je gerichte preventieve acties mee, Alan Murray van BSIF (UK) vertelt het belang van goed aansluitende adembescherming tijdens de sessie over asbest.
Reply Retweet Like
WorkSafe 21 Feb 19
Werken in besloten ruimtes blijft een onderschat risico, Eddy Eyckmans van Borealis geeft je een overzicht van deze problematiek.
Reply Retweet Like
WorkSafe 20 Feb 19
We weten allemaal dat we iemand moeten reanimeren op de melodie van “Staying alive” van de Bee Gees, maar heb je het al eens echt geprobeerd? Test het uit met een high tech reanimatiepop van het
Reply Retweet Like
WorkSafe 15 Feb 19
Wat zijn de brandgevaren bij hybride voertuigen? Erwin De Buck van brengt je de risico’s bij jouw nieuw wagenpark.
Reply Retweet Like
WorkSafe 13 Feb 19
Ontmoet meer dan 100 experten in gezondheid, (vuur)veiligheid en welzijn op het werk tijdens , wie mag hier volgens u niet ontbreken?
Reply Retweet Like
WorkSafe 11 Feb 19
20% van de arbeidsongevallen gebeuren bij werknemers met minder dan 1 jaar ervaring. Een veilige start voor je (anderstalige) werknemers is daarom belangrijk. Petra Champagne van geeft je tips en tricks.
Reply Retweet Like
WorkSafe 8 Feb 19
Sinds 24/08 moet je een onderscheid maken tussen hoog- en laagmilieurisicoprofiel-puin. Annelies Vandeneynde van Tracimat geeft je een uitgebreide toelichting.
Reply Retweet Like
WorkSafe 6 Feb 19
Een hele dag achter een bureau brengt problemen met zich mee. Het VerV heeft richtlijnen opgesteld rond hoe een kantoor er in de toekomst zou moeten uitzien. Blijf niet bij de pakken neerzitten! Brenda Vanmontfort van Premed geeft je praktische tips.
Reply Retweet Like
WorkSafe 4 Feb 19
Maak kennis met het grootste netwerk van preventieadviseurs van België tijdens het happy hour netwerkmoment op woensdag 27 maart in @antwerpexpo om 17u.
Reply Retweet Like
WorkSafe 1 Feb 19
Hoe kan je als preventieadviseur impact hebben op de veiligheidscultuur? Welke hulpmiddelen kan je hiervoor gebruiken? Rik Op De Beeck van Prevent vertelt je of dit een droom of werkelijkheid is.
Reply Retweet Like
WorkSafe 29 Jan 19
Een brandje blussen, hoe begin je hier aan? Kom het proberen in de firetrucks van & Afirst tijdens Antwerpen op 27 – 28 maart in Antwerp Expo
Reply Retweet Like
WorkSafe 27 Nov 18
Worksafe Namur vous invite cette semaine à rencontrer plus de 50 experts en santé, sécurité (incendie) et bien-être au travail, à jeudi ! Enregistrez-vous ici:
Reply Retweet Like
WorkSafe 21 Nov 18
ARCoP vous guide à travers Worksafe ! Inscrivez-vous pour l’Innovation Tour et découvrez toutes les nouveautés ce 29 novembre à Namur Expo.
Reply Retweet Like
WorkSafe 19 Nov 18
Pour une meilleure signalisation lors de travaux routiers. Mr Michaux du SPW Infrastructure indique la bonne voie !
Reply Retweet Like
WorkSafe 14 Nov 18
L’impact des déplacements sur la charge psychosociale sera examiné par SPMT-Arista. Découvrez tout au colloque d'ARCoP ce 29 novembre à Worksafe Namur !
Reply Retweet Like