Twitter | Search | |
Abang Wayne
blogger at & Kelab Blogger AFB at . Sedang bergiat aktif dalam pertempuran maya Call of Duty Mobile - DTmy-AbangWen
5,174
Tweets
591
Following
579
Followers
Tweets
Abang Wayne 10h
Replying to @FizaAbdRahman
Kesian Frontliners
Reply Retweet Like
Abang Wayne 14h
Replying to @hafizmdrahim
Sampai sekarang harga masih rahsia kan?
Reply Retweet Like
Abang Wayne 20h
Replying to @arzmoha @mimiazirah
Dia ni walaupun dia tau dia xfasih English, xde ciri pemimpin dan yang paling penting xde ilmu dalam Management utk jadi menteri, tapi dia tetap nak jadi menteri juga. Dia hny sesuai untuk jadi pembangkang selamanya sebab dia senantiasa membangkang sahaja
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 26
Replying to @aaadilah
Bayang2
Reply Retweet Like
Abang Wayne retweeted
Jawatan Kosong Oct 25
βœ… PERBADANAN PUTRAJAYA Jawatan * Jurutera J41 * Juruukur Bahan J41 * Penolong Jurutera JA29 * Penolong Juruukur Bahan JA29 πŸ“Œ Iklan Penuh :
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 25
Tergunting jari sendiri πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 25
Replying to @lan_careno
Kalau ada org pilih dia jd menteri lagi....hmmm....memang buta hati lah org tu.
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 24
Replying to @lan_careno
I sokong u my senior
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 24
Replying to @lan_careno
Rasa bersalah tu mcm x pernah ada je.
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 23
Replying to @arzmoha @501Awani
Matlamat asal dahulu utk bebaskan atuk shj. Lps tu matlamat x menghalalkan cara dah... πŸ˜…πŸ˜…
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 23
Replying to @lan_careno
Dia ingat polis tu xpenat agaknya. Ckp pun nk English je. Ckp melayu je lah. Cakap nk g klinik haiwan kan senang. Mcm xde urgency nk g klinik haiwan pun.
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 23
Replying to @lan_careno
Setuju!!!
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 22
Replying to @aaadilah
Sy skrg setiap malam pakai stoking. Hihi
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 22
Replying to @lan_careno @Azfarheri
Sama bang. Remote jahanam. Tp slmt blh pki apps remote. Hihi
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 22
Replying to @AzizulAWANG
Ikano
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 21
2029 baru dapat offer dari .... Lambat betul approach manager yang gilang gemilang ni.... 🀭🀭🀭
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 21
Replying to @faizalsulaiman
Hahaha
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 21
Mendebarkan bila lawan ...fuh...mujur menang
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 21
Replying to @faizalsulaiman
Klu bab hukum ugama mcm ni πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Tapi....... Harta, pangkat dan wanita, melemahkan kita..... Indah fatamorgana menyesatkan yang terlena...
Reply Retweet Like
Abang Wayne Oct 20
Rasanya PSG kalah sbb terkejut tgk 1 team πŸ¦“ blh main bola πŸ˜…πŸ˜…
Reply Retweet Like