Twitter | Search | |
wawa zainal
A woman who own a bussiness Mother of two 👨‍👩‍👦‍👦 Ig : w4w4_zainal
3,959
Tweets
112
Following
444,346
Followers
Tweets
wawa zainal Mar 27
dulu kat sekolah org panggil aku bawang.. hahahaha selamat masa tu macik bawang dan membawang blom wujud😆😰
Reply Retweet Like
wawa zainal Mar 11
Reply Retweet Like
wawa zainal Mar 11
Reply Retweet Like
wawa zainal Mar 11
Reply Retweet Like
wawa zainal Feb 28
Reply Retweet Like
wawa zainal Feb 28
bahahahaha giler🤣
Reply Retweet Like
wawa zainal retweeted
Wan Najwa Jan 28
Reply Retweet Like
wawa zainal Jan 2
Haha permintaan watak tu suruh kita gedik2😆RT Kemain gedik ko kan jmpa
Reply Retweet Like
wawa zainal Dec 21
Akibat ternampak n terlayan video hamba Allah sorang tu terus xbole tido🤣 Allah sedih pun ada sbnr nya..pls jgn kecam dia..doakan dia ❤
Reply Retweet Like
wawa zainal Dec 21
Its 4.24am ! Tak boleh tido..kalau stat pukul 10 mlm tu x pegang phone..maka tido la awl dlm pukul 12 gitu..but after 12 dpt pegang phone mmg susah nak tido da smpi ke 5am😐😐😐
Reply Retweet Like
wawa zainal Nov 2
Ni la bangang nak jual headline nak suh org baca!
Reply Retweet Like
wawa zainal Oct 19
Hari jadi sape ..hari jadi aku lambat lagi🤔🤔
Reply Retweet Like
wawa zainal Oct 15
Entah la yg mn 1 dpn blkg..main sarung je 🤣🤣 girlls rasa yg butang or yg tali kat blkg?
Reply Retweet Like
wawa zainal Oct 13
MasyaAllah mcm nak nangis dpt tau siti nurhaliza preggy..Allahu akbar ..
Reply Retweet Like
wawa zainal Sep 5
Reply Retweet Like
wawa zainal Aug 2
Kann..i baru nampk tadi..gambar buruk jgk yg dia upload!🤣
Reply Retweet Like
wawa zainal Aug 2
Say hai to me pls🤗. Lama tak jenguk tweeter..
Reply Retweet Like
wawa zainal retweeted
AERIL ZAFREL Jun 26
Camni la perangai anak perempuan kalau dengan ayahnya.betul tak??
Reply Retweet Like
wawa zainal 17 May 17
Whatsappp kau da kenapa🤔
Reply Retweet Like
wawa zainal 14 Apr 17
😂😂RT : Bosan2 video call dlu dengan ... 😂😂😂
Reply Retweet Like