Twitter | Search | |
wawa zainal
A woman who own a bussiness Mother of two ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ Ig : w4w4_zainal
3,956
Tweets
116
Following
430,225
Followers
Tweets
wawa zainal Jan 2
Haha permintaan watak tu suruh kita gedik2๐Ÿ˜†RT Kemain gedik ko kan jmpa
Reply Retweet Like
wawa zainal Dec 21
Akibat ternampak n terlayan video hamba Allah sorang tu terus xbole tido๐Ÿคฃ Allah sedih pun ada sbnr nya..pls jgn kecam dia..doakan dia โค
Reply Retweet Like
wawa zainal Dec 21
Its 4.24am ! Tak boleh tido..kalau stat pukul 10 mlm tu x pegang phone..maka tido la awl dlm pukul 12 gitu..but after 12 dpt pegang phone mmg susah nak tido da smpi ke 5am๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Reply Retweet Like
wawa zainal Nov 2
Ni la bangang nak jual headline nak suh org baca!
Reply Retweet Like
wawa zainal Oct 19
Hari jadi sape ..hari jadi aku lambat lagi๐Ÿค”๐Ÿค”
Reply Retweet Like
wawa zainal Oct 15
Entah la yg mn 1 dpn blkg..main sarung je ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ girlls rasa yg butang or yg tali kat blkg?
Reply Retweet Like
wawa zainal Oct 13
MasyaAllah mcm nak nangis dpt tau siti nurhaliza preggy..Allahu akbar ..
Reply Retweet Like
wawa zainal Sep 5
โคโคโค
Reply Retweet Like
wawa zainal Aug 2
Kann..i baru nampk tadi..gambar buruk jgk yg dia upload!๐Ÿคฃ
Reply Retweet Like
wawa zainal Aug 2
Say hai to me pls๐Ÿค—. Lama tak jenguk tweeter..
Reply Retweet Like
wawa zainal retweeted
AERIL ZAFREL Jun 26
Camni la perangai anak perempuan kalau dengan ayahnya.betul tak??
Reply Retweet Like
wawa zainal May 17
Whatsappp kau da kenapa๐Ÿค”
Reply Retweet Like
wawa zainal Apr 14
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚RT : Bosan2 video call dlu dengan ... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Reply Retweet Like
wawa zainal Apr 5
what a beautiful place n beautiful lady๐Ÿ˜RT : SubhanAllah i'm so gonna miss this ...
Reply Retweet Like
wawa zainal Apr 2
seberat tu je๐Ÿ˜’๐Ÿ˜”RT : Jika anda lihat kucing ni berat,hakikatnya berat lagi cinta ...
Reply Retweet Like
wawa zainal Mar 29
bantu wawa pilihkan yg mana. bawal ke shawl ?
Reply Retweet Like
wawa zainal retweeted
ู†ูˆุฑู‡ูˆุณู†ูŠู† ู…ุฐู„ู† Mar 18
Aeril Zafrel & Wawa Zainal berlakon Music Video Kaho Naa Pyaar Hai . Nak suami macm Aeril Zafrel boleh kot๐Ÿ˜‚
Reply Retweet Like
wawa zainal retweeted
ROTIKAYA Feb 24
Cantik tudung Wawa Zainal hadiah dari Aeril Zafrel sempena ulangtahun perkahwinan ๐Ÿ˜˜
Reply Retweet Like
wawa zainal Feb 23
anniversary yg ke5๐Ÿ˜ฑ time flies.alhamdulillah da masuk fasa ke2 perkahwinan..fasa ni sejenis yg da malas ...
Reply Retweet Like
wawa zainal Feb 17
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚RT : "Tom and Jerry isn't real"
Reply Retweet Like