Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ
Daddy to Jijie & Adiah | Proud Malaysian | Telco Engineer | Investor | GGMU | 80:20 Empire |
36,704
Tweets
3,411
Following
5,635
Followers
Tweets
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 50m
: 08095010012396 Surau Al-Ismali
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 1h
Replying to @shamchenkovski
stay low, stay safe. in shaa Allah
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 1h
Replying to @wanhafiz
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 1h
Replying to @wanhafiz
Teruskanlah bersama kami untuk sentiasa mendapat kejutan-kejutan kecil sebegini di samping kejutan-kejutan besar seperti biasa πŸ˜‰ TONE WOW, nyata Prepaid That Pays! Nantikan SMS kami untuk tarikh pengaktifan DATA PERCUMA ini dalam masa terdekat.
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 1h
Replying to @wanhafiz
Salam Jumaat, semua. Nak bagitau ni.. Senarai nama pemenang DATA PERCUMA 104GB KETIGA (24 NOVEMBER 2020) dah keluar. Tahniah kepada pemenang semua. Terima kasih di atas sokongan anda.
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 1h
Replying to @shamchenkovski
tu png kan, risau pulak nismilan
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 1h
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 1h
Replying to @shamchenkovski
s2oakland?
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 1h
Replying to @NazmiHanafiah
tuiter pun lebel efbee dah ni.
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 2h
tak bagi.
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 2h
Guna ni, RM50 sebulan: - unlimited call - 89Gb data sebulan INFO:
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ retweeted
TUDM 2h
TUDM laksana penerbangan membawa pelbagai jenis peralatan PPE daripada NADMA kepada NTF bagi kegunaan petugas barisan hadapan yang terlibat dalam Op Benteng di Sabah. Ikuti berita penuh di:
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 2h
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 2h
: Sikucapang, siku capeh, Saeko tabang, siku lapeh, Tabanglah juo nan karimbo, Oilah malang juo,
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 2h
Replying to @SitinoriahS
mmg stress jua kak. takpe, ada rezeki kita tu nanti. in shaa Allah
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 2h
Replying to @SitinoriahS
sabar kak, kita fokus pada kita. sampai masa, ramai pencen nanti tu
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 2h
: ni antara penanda aras, ejen takaful kita ni buat kerja ke tak. So pilihlah ejen yg berdedikasi macam sis ni.
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 2h
Replying to @SitinoriahS
ramai jenis tak bersyukur. dugaan mereka, kak. kita dugaan lain pula
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 2h
Replying to @SitinoriahS @malaymail
haha. dulu ada mentor, nak buat gaya sendiri. Mentor pun bukan calang2, mentor gaya main chess. Ni sekarang ramai level checkers je
Reply Retweet Like
wanhafiz πŸ‡²πŸ‡Ύ 2h
Elok mainkan lagu Champions League, sebelum main atas padang. Baru perform.
Reply Retweet Like