Twitter | Search | |
Stevan Filipovic Dec 30
Nadam se da je jasno da to što mislim sve najgore o Amfiju i SPC ne znači da mislim išta bolje o Milu, mafijaškom donu koji raspiruje nacionalizam i mržnju kako mu dune, i da ne bih ZAISTA glasao za njega (sve i da imam CG državljanstvo)? Kad već mora sve da se odspeluje na Tw...
Reply Retweet Like
boscanuck Dec 30
Replying to @SejtanovRadnik
Stvarno? Kad vec spelujete, rado bih procitao o nekom primjeru Milovog raspirivanja nacionalizma. Osim ako ne mislite na godine prije razlaza sa Milosevicem kada jeste raspirivao nacionalizam, ali mi se nekako cinilo da ste nesto skorije imali na umu. Unaprijed hvala.
Reply Retweet Like
Vesna Pesic Dec 30
Pa i ovo sa crkvom je raspirivanje nacionalizma. Je l nema drzave bez pravoslavne plemenske crkve?
Reply Retweet Like
boscanuck Dec 30
Pa koliko ja vidim, na ulicama crnogorskih gradova ne divljaju crnogorski nacionalisti. Au contraire. Ako dozvolite, Meni ovo sa crkvom vise lici na strateski potez politickog vrha u Podgorici u svrhu predupredjivanja rusko-srpskog politickog mesetarenja u CG. Mozda grijesim?
Reply Retweet Like
Vesna Pesic
Gresite, sve su to izmislili i drzavni udar. Ne budite naivni.
Reply Retweet Like More
Miodrag Gavrilovic Dec 31
Bravo Vesna.
Reply Retweet Like
tajni agent Dec 30
Nisu izmislili drzavni udar. Takodje svi znamo da se spc amfilohije struja nikada nije pomirila sa nezavisnom cg. Odbijaju da se uklope u zakone, preziru tu drzavu. Treba da znaju: Caru carevo a bogu bozije.
Reply Retweet Like
tajni agent Dec 30
Inace i ja mislim da je cpc glupost i da bilo to bilo jako stetno. Ako se spc uredi po zakonu nece nista izgubiti, naprotiv.
Reply Retweet Like