Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Dušan Teodorović Dec 30
Постоји тренутак када се очекује да изнесете свој став. Мој став гласи: Не слажем се са Апелом 88.
Reply Retweet Like
Vesna Pesic
Ni ja se ne slazem. Lazljiv je, vlast bgd nema nameru da rusi teritorijalni integritet CG, AV i Milo su povezani biznisom i istom ekipom, a CG sama stvara probleme koji me ne zanimaju.Isti ljudi koji ovde podrzavaju Vucica su potpisnici Apela, a stidim se Kucana i jos nekih.
Reply Retweet Like More
Vesna Pesic Dec 30
Sta tu trazi fini covek kao Byda Loncar.
Reply Retweet Like
Шаолин Dec 30
Весна, а да се АВ стварно бар мало укључио у дешавања, да ли би онда, по Вама, Месићев текст о српској окупацији, етничким чишћењима и геноцидима био у реду и вредан београдских потписа?
Reply Retweet Like
Vesna Pesic Jan 3
Nema veze sa temom vase pitanje.
Reply Retweet Like
Slađan Borovica Dec 30
Ništa vi ne znate. Površni ste i oko suštinskih stvari podržaćete Vučića, kao 2012. Povezuje vas ista ideologija i nesrećna bg čaršija. Nemojte se brukati ovde.
Reply Retweet Like
Vesna Pesic Dec 30
Meni ti anonimuse predavanje neces drzati. Blok.
Reply Retweet Like
momcilo crvak Dec 30
Sve-sve, ali gde iskopaše Budu Lončara? 😂
Reply Retweet Like
shawn40kemp Dec 30
Mene bi ovde interesovalo ko je to zapravo pokrenuo, ko je prvi ponudio taj papir. Neko je isao, zvao ljude i nudio im to, a potpisnici su veoma sarenoliko drustvo, razna imena. Npr Hadzihafizbegovic i Susa, Bajrovic, Tanjevic, Loncar ...
Reply Retweet Like
Nataša Dec 30
Da. I mene to interesuje. Trebalo ih je naći, sakupiti, predložiti, porazgovarati... Trebalo je svak da se saglasi da bude na istoj listi sa ostalih 87.
Reply Retweet Like
Milica Dec 30
Poštovani, za vreme 90-ih i pred 5. oktobar, upravo vam je taj Milo pomogao. Mnogi DOS-ovci su se krili upravo u toj Crnoj Gori. A tek slavni Slavko Petrović i njegov LSCG. Ne branim Mila, naprotiv. Dva mandata, kao u SAD i penzija od vlasti. Objasnite ovo
Reply Retweet Like
Vesna Pesic Jan 3
A bas suprotno. Sbi smo isli po Cg televizijama da ga podrzimo za predsednikakada kad se jedva provukao 1997.
Reply Retweet Like