Twitter | Search | |
Vladimir Gajic Dec 30
Ови што су потписали Апел 88 подржавају националистичку диктатуру Мила Ђукановића. Правни основ својине Цркве над имовином је необорив. Како објашњавате преузимање цркава и манастира у Боки која није у Црној Гори све до 1918 кад их је Краљ Александар “окупирао”? Срамно!
Reply Retweet Like
Vesna Pesic
I Vucic se nije mesao, a govore o zvanicnom Beogradu, kakva pretnja teritorijalnom integritetu CG od takoreci najboljeg druga i u poslovima i ljudima koji ih povezuju.
Reply Retweet Like More
Bane Dec 30
On igra ulogu dobrog policajca, a pustio je druge da odrade...
Reply Retweet Like
Stevanović Vladimir Dec 30
Tako je Vesna!
Reply Retweet Like
Ivan Lazarevic Dec 30
Čuo sam izjave Dačića, Popovića, Vulina. Poznato je da su oni ventil na koji se otpušta radikalski ekspres lonac "zvaničnog Beograda"
Reply Retweet Like
Crnobradi Dec 30
Ja sam od danas opet u dilemi. Ne znam jesu li mi gori vucic i sljam oko njega ili potpisnici podrske milu. Sto je najtuznije, pa ne vidim neku razliku medju svima njima zajedno.
Reply Retweet Like
Joe Frazier Dec 30
Budimo kao Vesna, kažimo šta mislimo da je istina, jednostavno je
Reply Retweet Like
ExBlogerB92 Dec 30
Zanimljivo je što su u tom tzv apelu u isti koš sa srpskom vlašću utrpane i najveće opozicione stranke. A potpisnici apela, vidi čuda, iz nešto manjih stranaka😊- Čeda, Čanak, kao i zaboravljeni as Nataša Mićić. Neki bi rekli da su tu rečenicu upravo oni napisali
Reply Retweet Like
ExBlogerB92 Dec 30
Upravo to neosnovano trpanje opozicije u isti koš sa vlašću u Srbiji ukazuje na zlu nameru autora teksta apela
Reply Retweet Like
d0minat0r Dec 30
Naravno, njegov rezim se najvise oslanja na "stabilnost", zato stalno izmisljaju i stvaraju "spoljne" pretnje. Stabilokratija je pojam vezan samo za nase prostore i region.
Reply Retweet Like
Miodrag Gavrilovic Dec 30
Ja sam potpuno šokiran. I kao pravnik i demokrata i čovek i pravoslavac. Potpuna hajka na 180.000 Srba u CG, uz korišćenje kampanje bez blama. Pa ovi u Beogradu ćute kao telad. Ruke im vezane pognute glave. Koliko samo netačnih navoda. Da li da se stidim što sam Srbin?
Reply Retweet Like
Шаолин Dec 30
Наравно да не треба. Ко их јебе. Да се не лажемо, некако је лакше сад, кад је транспарентно, кад је противник видљив, откривен.
Reply Retweet Like