Twitter | Search | |
Srdjan Dragojevic Aug 16
Zaista, “popločana livada”, novi Trg republike, kako neko reče. Skulpture par bizona kako pasu, i moglo bi da prodje, zar ne?
Reply Retweet Like
Vesna Pesic
Pustinju su napravili tamo gde je bilo najzivlje. Ja sam za revansizam, bez milosti da pljackaska banda prepuni zatvore.
Reply Retweet Like More
Dragan Aug 17
Izmedju ostalog, zbog tog ne revanšizma, opraštanja, 5.oktobar nije u potpunosti uspeo..!? Trebalo je tu malo revanšizma i prozivke..!? Mada.., sa onakvim Koštunicom, ništa i nije moglo da se uradi...!? Još kad čujem da je on pobedio Miloševića, muka mi je...!
Reply Retweet Like
Rada B Aug 17
Danas u"Blicu"pise kolumnu divan Milan st.Protic "VLAST I OPOZICIJA" Vesna,bio je vas saborac.TREBA PROCITATI OVAJ TEKST.
Reply Retweet Like
Даворјанка Aug 17
Је ли ово она драга романтична другарица која је ишла да буде амбасадор тамо гдје јој живи дјечко?
Reply Retweet Like
Andjelka Grebenar Aug 16
Pa da ih besplatno pojimo i hranimo.... Ali ajde,moze samo samica ili tezak fizicki rad. Recimo da Vesic golim rukama povadi sve cigle i ploce gde je postavio.
Reply Retweet Like
Slavomir Aug 19
Kakva metamorfoza - od belog listića i Tominog glasača do revanšiste ? I sve to na današnji sveti praznik Preobraženje ! Ima Boga komuljare ! (provociram block, držite mi fige )
Reply Retweet Like
pera zdera Aug 21
ако призиваш реваншизам, припази да се теби неко не ревашира, усташоидна другосрбијанска пијанице...
Reply Retweet Like
Snoopy Aug 16
Ti koji su pljačkali će da na vreme pobegnu u inostranstvo, tamo se ionako već odneli pare.
Reply Retweet Like
Boro Aug 16
Vesna se pretvorila u običnu seosku radio Milevu koja lupa onako čisto da joj prođe dan. Radovi na Trgu još nisu završeni ali bitno da hejtuje.
Reply Retweet Like