Twitter | Search | |
Вечер
... прв дознава
573
Tweets
3,648
Following
2,238
Followers
Tweets
Вечер Sep 15
Скопјанка: Не ги сакам мажите кои немаат пари | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 15
Платата доцни, но новиот мерцедес секогаш доаѓа на време | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 15
Replying to @Strastniot
Ќе и пренесеме 😍
Reply Retweet Like
Вечер Sep 15
Референдумот ја запали естрадата: пробугарскиот Слаткар и национализмот на Бизи (ВИДЕО) |
Reply Retweet Like
Вечер Sep 15
Референдумот ја запали естрадата: пробугарскиот Слаткар и национализмот на Бизи | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 15
Досие: Милошевиќ ја бараше помош од Москва, но никогаш не ја доби | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 15
Дечкото заминал на одмор со девојката, а и со најдобриот другар... а што е со детето? | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 15
Водич за продажба на половен автомобил. Прочитај, ќе имаш ќар | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 15
Што да ти кажам за Македонија пријателе, а да биде пријатно | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 15
Хан: Со променето име нема гаранции за датум за преговори, ама без решение за името, вратата за ЕУ ќе се затвори за децении |
Reply Retweet Like
Вечер Sep 15
Предупредување со кое Спасе од Македонија направи хаос на интернет |
Reply Retweet Like
Вечер Sep 15
Има ли полиција кога полицајците одат на забава на партиски пикник |
Reply Retweet Like
Вечер Sep 15
Има ли полиција кога полицајците одат на забава на партиски пикник | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 15
Николовски: Крајна цел на СДСМ е да се укине ВМРО ДПМНЕ | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 14
Кога Тони Михајловски вака раскажува вицови, ма тоа е... што да ти зборам, погледни | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 14
Карикатурата Варошлија го скрши бардето - на малолетници | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 14
Зошто не е откриено кој го извршил атентатот врз Глигоров?! | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 14
Скандалите на Фрчкоски: Шверц, криминал, поврзаност со атентатот на Глигоров… | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 14
Викиликс: Црвенковски и Димитров биле против референдум | Вечер
Reply Retweet Like
Вечер Sep 14
Фрчковски удри по Црвенковски: Не ми се допаѓа неговата ароганција | Вечер
Reply Retweet Like