Twitter | Search | |
Vangelis Meimarakis
Ευρωβουλευτής - π. Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας - Αντιπρόεδρoς ΚΟ ΕΛΚ
910
Tweets
381
Following
14,718
Followers
Tweets
Vangelis Meimarakis Oct 20
Για ακόμη μια φορά, ο Πρόεδρος του καταδικάζει την τουρκική προκλητικότητα στην Αν. Μεσόγειο, στηρίζοντας έμπρακτα τις πολιτικές Ελλάδας και Κύπρου.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Oct 20
Από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη της ευρωομάδας της και του , ενώ είναι σε εξέλιξη η Ολομέλεια του .
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Oct 17
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Oct 8
Μαζί με τους Κύπριους συναδέλφους του αποστείλαμε επιστολή προς την ηγεσία της ΕΕ για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες στην Αμμόχωστο. Ζητάμε από την ΕΕ τη συμμόρφωση της Τουρκίας με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, με την επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Oct 7
Η Δικαιοσύνη, με την ιστορική της απόφαση, κατέδειξε ότι η Δημοκρατία είναι άτρωτη. Η παράταξή μας είναι αυτή που δρομολόγησε τις διαδικασίες για την τιμωρία όλων όσοι αμφισβήτησαν και έπληξαν το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Oct 5
Ενόψει της Ολομέλειας του , που ξεκινάει σήμερα, οι Ευρωβουλευτές του και της συζητήσαμε για την ατζέντα και τις παρεμβάσεις μας.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Oct 4
Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα των μεγάλων εθνικών επιλογών, δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή και εξελίχθηκε με τους μετέπειτα αρχηγούς της για να υπηρετεί τον Τόπο και το Λαό μας.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Oct 1
60 χρόνια σήμερα από τη ανακήρυξη και εγκαθίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σημαντική επέτειος για τον Ελληνισμό, που σηματοδοτεί ένα κοινό μέλλον της Κύπρου και της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis retweeted
Manfred Weber Oct 1
Congratulations for your independence day dear Cypriots! You can count on our support in your struggle with . We will not be intimidated. This week it is time to stand firm and keep all the options on the table, including sanctions.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Sep 30
Στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Π/Θ & τους Γάλλους συναδέλφους & συζητήσαμε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Στη συνέχεια, επισκεφτήκαμε τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Sep 30
Με επιστολή μας στον για τις συγκρούσεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ & την απώλεια αμάχων Αρμενίων,οι Έλληνες Ευρωβουλευτές του ζητάμε από την ΕΕ να δράσει άμεσα, ώστε τα δύο εμπλεκόμενα μέρη να επιστρέψουν στις διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο της ομάδας του Μινσκ
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Sep 29
Υποδέχθηκα τώρα στην Αθήνα το Γάλλο Αντιπρόεδρο του και τον Επικεφαλής της Γαλλικής Αντιπροσωπείας του «Les Républicains » . Οι Γάλλοι συνάδελφοι βρίσκονται στην Αθήνα για μια σειρά επαφών με μέλη της Κυβέρνησης. .
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Sep 26
Σαν σήμερα, πριν από 31 χρόνια, οι σφαίρες των τρομοκρατών χτύπησαν τη Δημοκρατία και την προσπάθεια εθνικής συμφιλίωσης.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Sep 23
Στην καθιερωμένη, εβδομαδιαία συνάντηση της Ευρωομάδας της συζητήσαμε τα αποτελέσματα της πρόσφατης Ολομέλειας του και τα θέματα της επικαιρότητας και συντονίσαμε τις δράσεις μας για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Sep 15
Το και ο Πρόεδρος για ακόμη μια φορά βρίσκονται στο πλευρό της Ελλάδας και της Κύπρου, διαμηνύοντας ότι το πρόβλημα Ελλάδας-Τουρκίας είναι Ευρωπαϊκό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Sep 10
Ως μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του θα είμαι σε συνεχή επικοινωνία με την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών για να στείλουμε από την Ευρώπη ένα ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία μέσω κυρώσεων.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis retweeted
EPP Group Sep 8
Σήμερα καλωσορίζουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό στη συνεδρίασή μας. Δεν θα ανεχτούμε την αποσταθεροποίηση που προκαλεί η επεκτατική πολιτική της Τουρκίας. Στεκόμαστε σταθερά με την και την στην υπεράσπιση των συνόρων και των χωρικών υδάτων τους.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Sep 8
Σύσσωμη η ΚΟ του στο πλευρό του ο οποίος ενημέρωσε το προεδρείο και τους επικεφαλής των εθνικών αντιπροσωπίων για τις εξελίξεις με την Τουρκία.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Sep 8
Συγχαρητήρια στη φίλη & πρώην Πρώτη Αντιπρόεδρο του Ευρ. Κοινοβουλίου @MaireadMcGMEP για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων ως Επίτροπος αρμόδια για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες της ΕΕ.Είμαι βέβαιος για την επιτυχία της & θα είμαστε δίπλα της στο νέο και απαιτητικό της ρόλο.
Reply Retweet Like
Vangelis Meimarakis Sep 7
Reply Retweet Like