Twitter | Search | |
Universum Events
• Events Architects • • Large Scale Events •
167
Tweets
28
Following
130
Followers
Tweets
Universum Events Jun 6
Cele mai WOW concepte de teambuilding sunt chiar aici! 🔝 ⏩
Reply Retweet Like
Universum Events May 30
Ne pregătim pentru noua activitate de team building - Outbreak! Dinamică, energie, mult focus și multă învățare experiențială, toate cu amprenta experienței Universum!😊 Vezi aici mai multe informații:
Reply Retweet Like
Universum Events May 10
Ne mai despart doar 7 zile de Imobiliarium! Înregistrează-te online și ne vedem între 17 și 19 mai în parcarea Brico Depot Băneasa.
Reply Retweet Like
Universum Events Apr 11
„Felicitări pentru organizarea Imobiliarium! Ca participanți nu ne-a lipsit nimic din punct de vedere organizatoric. Numărul vizitatorilor a fost peste așteptări.” Mulțumim Andrei pentru cuvintele frumoase despre prima ediție. Ne vedem in mai! 😊
Reply Retweet Like
Universum Events Apr 4
La Imobiliarium aducem tehnologia VR prin intermediul ochelarilor prezenți la standuri. Vino la cel mai amplu târg imobiliar și îți poți vedea viitoarea locuință în imagini 360! Înscrie-te online pentru acces gratuit:
Reply Retweet Like
Universum Events Mar 28
Spații mici la un preț accesibil sau camere mari, luminoase cu ferestre înalte? Why not both? Vezi ansamblurile participante în ediția de primăvară Imobiliarium, cel mai amplu târg imobiliar. Înscrie-te online gratuit:
Reply Retweet Like
Universum Events Mar 12
To keep up with technology is kinda mainstream, so we are two steps ahead of it. ☺️ Last evening we tested our brand new teambuilding concept - Infinite Loop, Universum being the only supplier in Romania. 😇 VR is the new reality!
Reply Retweet Like
Universum Events Mar 11
Odată cu vremea bună vine și ediția de primăvară Imobiliarium, cel mai amplu târg imobiliar. 🔜 Vă așteptăm în luna mai cu 90 de ansambluri expozante și o atmosferă family friendly. ✅ See you soon!
Reply Retweet Like
Universum Events Mar 4
Acum câteva săptămâni vorbeam despre vikingi, lactate și Laponia, am zburat 2830 de km iar pentru un weekend Finlanda a devenit Danonia!✨ Teambuilding + Conferințe la 300 km nord de Cercul Polar de Nord.🌬 Stay tuned!✌️
Reply Retweet Like
Universum Events Feb 27
We are a part of the biggest teambuilding concept developer in the world. Last weekend we were in Bratislava exchanging sales experiences, marketing and project managing info, all for the quality of our services!💡
Reply Retweet Like
Universum Events Feb 1
Business Summits are back on 21-24 May 2018! What can you expect? Take a look at previous year aftermovie 🎬
Reply Retweet Like
Universum Events Jan 9
Știm că suntem de doar nouă zile în acest an... dar te-ai gândit care sunt obiectivele echipei tale în anul 2019? Noi sigur te ajutăm să le descoperi! Garantăm nivelul crescut de , și activității!
Reply Retweet Like
Universum Events Nov 5
We are live from South Africa! 🦒 Suntem mândri să reprezentăm România în licența Catalyst Global, tocmai de aceea o parte din echipa Universum a zburat 7900 de km pentru a lua parte la Conferința Globală Catalyst.
Reply Retweet Like
Universum Events Oct 24
Dacă e miercuri, atunci e zi de citit pe blog! Astăzi povestim despre Imobiliarium, cel mai mare târg de locuințe din București, parte din conceptele Universum Events!
Reply Retweet Like
Universum Events Oct 22
Începem o nouă săptămână în forță și vorbim pe blog despre cea mai amplă expo-conferință de business pentru soluții IT & Digital din Europa de Sud-Est! Vă invităm să citiți o super retrospectivă Internet & Mobile World 2018:
Reply Retweet Like
Universum Events Oct 18
🌞🌇 Ce facem într-o superbă zi de joi? Trecem în revistă ce am învatat din organizarea de evenimente dar și ce ne-a plăcut la alții, și lăsăm mai jos câteva idei pentru un format interactiv al unei conferințe:
Reply Retweet Like
Universum Events Sep 25
Events, sun, sand and the sea: it was an amazing summer to us! 📷🔅
Reply Retweet Like
Universum Events Sep 25
Vorbeam acum câteva articole despre integrarea noilor generații în cadrul echipei, însă ce facem pe măsură ce echipa se mărește? Ținem cont de patru C esențiali! Care sunt cei patru C? Vezi în noul nostru articol de pe blog! :)
Reply Retweet Like
Universum Events Sep 18
Ce faci pe 6-7 Octombrie? 100% din cei întrebați merg la Festivalul Vinului Moldovei. Tu?
Reply Retweet Like
Universum Events Sep 14
Astăzi povestim despre cum poți crea o sinergie într-un eveniment de amploare dar și cum putem îmbunătați procesul de învățare al participantilor. Din partea echipei Universum pentru voi:
Reply Retweet Like