Twitter | Search | |
twtkecantikan
Official Twt Kecantikan Malaysia | everyday | DM 9PM-10PM Skin info? | twtkecantikann@gmail.com |
17,242
Tweets
25
Following
90,599
Followers
Tweets
twtkecantikan Jun 20
Weekend Specials Watsons KAW KAW DEALS! 📣 ❤️ BUY 1 FREE 1! 🔥 Ada Rimmel, Revlon, Neogence, dan PELBAGAI LAGI! Validity Date: 21 - 25 June 2019.
Reply Retweet Like
twtkecantikan Jun 20
Replying to @twt_kecantikann
P/s Oh lupa. Selamat hari raya maaf zahir dan batin. Ada salah silap harap diampun. Semoga murah rezeki ya semua. Amin 💫🌸
Reply Retweet Like
twtkecantikan Jun 20
Hari ni admin bukak slot letgo barang2 preloved. Sapa yg nk letgo boleh komen bawah ni. Yang takde nk letgo boleh RT ye. Semoga murah rezeki. Terima kasih 💫
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
Helena Jun 17
Hada labo toner (botol kecik) and hada labo micellar water sesuai ke untuk kulit yang sensitif and berjerawat? Any review?
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
i l l a 🐰 Jun 17
Hai, nak tanya apa sunscreen paling okay for dryskin?
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
🐝🐝 Jun 18
Weh mana nak cari tidact selain Watson and Guardian eh? Duh muka tetiba tumbuh jerawat pasir lah pula. Dekat farmasi ada ke eh? Tolong please.
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
انتان Jun 18
any review guys ? i first try buat double cleanser , padahal nasihat orang suruh buat 😂😂😂
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
ベイビーハニー Jun 18
Hi ❤️ yang ni okay tak kalau nak beli? Contour dia, heavy sangat ke? Sebab i nak cari countour yang light, sesuai untuk daily makeup. Help me, if ni okay, or do you have any suggestion from drugstore
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
Jira 🤠🤘🏻 Jun 18
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
Sya. Jun 18
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
Qssy Jun 18
hi nak tanya kalau pakai pixi glow tonic tu, step ke brapa nak pakai krim ea?
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
lemang blueberry . Jun 18
sapaa ii pernahh pakai tak ? any review / feedback ? thankyouu 😬🙋 . [ ]
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
Ki Jun 18
Ada sesiapa pernah pakai ini? Or any product yang elok untuk eyebag
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
Nad Jun 18
Which one okay utk combination skin type. Thank you in advance 💕💖
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
𝓉𝓎 Jun 18
ada yang tahu tips kawal rambut gugur? dah teruk sangat gugur nya ni. haritu try herbal essences pun tak jalan jugak 😭
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
FatinIraFhatira Jun 18
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
🌻 Jun 18
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
🔮 Jun 18
suggest me concealer yang best untuk conceal kening yang dapat tutup bulu kening yang degil ni:(
Reply Retweet Like
twtkecantikan retweeted
KASEH.with.Luv💗 Jun 18
hai, i nak try pakai essence tapi tak tahu essence apa yang bagus. Kulit i jenis normal (sometime dry)... Any suggestion from you guys?
Reply Retweet Like