Twitter | Search | |
saniyunusdotcom
Life style and make money blog. Enthusiasm in Internet marketing. Love coffe and spaghetti.
709
Tweets
692
Following
157
Followers
Tweets
saniyunusdotcom Jul 19
Tak semestinya apa yang kita inginkan itu terbaik untuk kita. Komen "Allhamdulillah" .
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jul 16
12 habit utk berjaya. Follow For more.
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jul 13
Adinda is now following me on Twitter! Thanks alot !
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jul 12
Jadilah yang luar biasa.. Bukan yang biasa biasa.
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jul 10
untuk dapatkan targetted follower. Sejam follow 160 dan jangan lebih dari 1000 sehari.Kalau tidak korang kena ban. Folow yg like post. View full video Di…
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jul 10
JvLeaks is now following me on Twitter! Thanks alot !
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom retweeted
Elon Musk Jul 8
Replying to @elonmusk
Simulating maneuvering through a narrow passage
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jul 8
collector Edward is now following me on Twitter! Thanks alot !
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jul 3
Dikbee is now following me on Twitter! Thanks alot !
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jul 3
Zizie Zack is now following me on Twitter! Thanks alot !
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jul 1
Kadang kadang ada rasa down dalam diri mungkin boleh jadikan kita buat macam macam benda yang tak sepatutnya. . Jangan down lama-lama. Chill out sekejap, lepas tu move on lah.. Allah…
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jul 1
Hai! Korang dah lunch ke belum?
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jun 30
Harap harap boleh tutup mulut mulut makcik bawang tu 😂
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jun 30
Dan Saltman is now following me on Twitter! Thanks alot !
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jun 29
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jun 25
This is igtv looks like.. Buat chanel video korang disini dan share content bernilai korang disini. .
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jun 25
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jun 24
siswanto is now following me on Twitter! Thanks alot !
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jun 21
Saingan youtube dah tiba! Kini korang boleh buat dan lancarkan video channel hingga berdurasi 1jam. . Boleh dapatkan igtv di Google Play store. Setakat ni dah 100k yg dah install.…
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Jun 21
Timothy Black is now following me on Twitter! Thanks alot !
Reply Retweet Like