Twitter | Search | |
saniyunusdotcom
Life style and make money blog. Enthusiasm in Internet marketing. Love coffe and spaghetti.
771
Tweets
691
Following
161
Followers
Tweets
saniyunusdotcom Oct 11
Broke Gamers Productions is now following me on Twitter! Thanks alot !
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Oct 11
Wei lepas ni senang nak pergi kerja dengan benda ni..
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom retweeted
AJ+ Oct 9
Are UFC fans being racist towards Khabib Nurmagomedov after he defeated Conor McGregor?
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Oct 9
Selamat Pagi teman-teman semua. Hargai mereka yang ada disekeliling. Jangan nanti nak mencari bila mereka tiada. . Teman gembira itu ramai, yang setangis dan bersusah bersama itu yang…
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Oct 7
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 29
hogohdecoco memang tidak mengecewakan! Korang cubalah dalam 2 km dari @hospitaltemerloh ke maran. Sebelum Petron. Sebelah kiri.
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 29
Selamat Berhari minggu.. Jangan stress stress.. 💪
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 29
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 27
Don't worry. Allah kan ada. Moga Allah swt permudahkan segala urusan. 💪
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 27
Don't worry Allah kan ada.. Moga Allah swt mempermudahkan urusan kita semua. 💪
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 23
Mohon doakan budak yg sedang hair cut ni lulus cemerlang dalam exam upsr yg akan bermula esok. Moga Allah swt permudahkan urusan tuan puan yang mendoakan kebaikan untuk orang lain..…
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 22
it planet is now following me on Twitter! Thanks alot !
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 19
Moga Allah swt kurniakan syurga untuk kita semua..
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 18
Junaidy Jaimi is now following me on Twitter! Thanks alot !
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 17
Ampang Park dalam kenangan..
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 16
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 14
Frejlv_vinjinda🇲🇾 is now following me on Twitter! Thanks alot !
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 13
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 12
Abang pun kesian kat diri abang. Kesian nasi tak habis bila kedai tu letak melimpah limpah. Sampai perut abang pun dah melimpah, kesian abang.😂 .
Reply Retweet Like
saniyunusdotcom Sep 11
Pastikan perkataan putus asa tiada dalam kamus hidup korang.. Insyallah sukses milik korang.. 😊💪✌
Reply Retweet Like