Twitter | Search | |
SUKAN STAR (since 2010)
LAMAN BERITA SUKAN YANG DIULAS DENGAN KAKI
63,006
Tweets
939
Following
215,793
Followers
Tweets
SUKAN STAR (since 2010) 4h
Dak dak Arsenal duduk diam
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) 4h
Percayakah anda RB Leipzig merupakan pendahulu Liga Jerman?
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) 19h
Kaulah matahari, kaulah bulan; Kaulah cahaya mengatasi cahaya; Kaulah rahsia hidup mulia; Kaulah menyuluhi jiwa.
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 25
Replying to @ninsiaf
Begitulah kehidupan tuan, kojap kek atas kojap kek bawah
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 25
Tengah layan team no.1 liga lawan Southampton ni. Korang mesti mengantuk, tidur lambat layan match team picisan semalam kan?
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 25
Nasib baik Chelsea main kat stadium kosong. Kalau ada penyokong mau bekicap Chelsea kena. Kelab picisan, manager picisan, alasan pun picisan.
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) retweeted
Ed Zuan 🗿 Oct 24
Bukan macam Che Det, pause resume pause resume
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 24
Biasalah, pengadil akan lebih tegas dalam perlawanan membabitkan team atasan liga. Untuk perlawanan membabitkan team picisan pengadil pun buat kerja secara picis-picisan sahaja
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 24
"STOP AT THE TOP"
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 24
Replying to @mysemuanyabola
Luqman
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 24
Takkan match team di tangga ke 10 dan 15 pun korang tunggu-tunggu. Low class mentality di kalangan pencinta bola sepak macam ni la menyebabkan bola sepak kita gagal maju ke depan. Layanlah match West Ham tengah leading lawan team no. 12 liga sekarang, baru betul
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 24
Dua pertembungan hebat malam ini
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 21
Mana lagi power Menang sebab opponent score own goal Atau Bagi own goal kat opponent tapi tetap menang
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 20
Lembaga Pengarah PSG akan mengadakan mesyuarat khas untuk menimbang kedudukan Thomas Tuchel selepas kelab itu tewas mengejut kepada pasukan picisan dalam saingan Liga Juara Juara Eropah
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 20
Agak-agak sampai mana kemaraan FC dalam tahun ini?
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 17
Dah zoom dah, tangan Mane bulu panjang sikit berbanding bulu di tangan defend Everton
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 7
Temubual pertama Safawi di Portugal. Yang mana niat nak kutuk english Pawi yang berterabur tu, pergi google video Valentino Rossi kena interview. Dah 20 tahun main MotoGP round keliling dunia, dia punya english steady je barai. Yang penting kompiden
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 6
Replying to @kvkofficieel
Translation : Nate beruk sikik lagi nok masuk Lokmey suting sipi sipi jah
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) retweeted
Zulhilmi Zainal Oct 5
21 Malaysian clubs have completed their first phase privatisation process. These are the owners and directors, according to the Malaysian FA, who noted that these can still change as the exercise continues. (Sorry for poor quality)
Reply Retweet Like
SUKAN STAR (since 2010) Oct 5
Siapa punca sebenarnya peningkatan kes Covid19 sekarang?
Reply Retweet Like