Twitter | Search | |
Siti Najihah Hussin
YOUR PERSONAL SHOPPER | Digital Marketer | Influencer Marketer | Food, Product & Makeup Review | Social Media Campaign? sitinajihahhussin@gmail.com
346,617
Tweets
753
Following
7,169
Followers
Tweets
Siti Najihah Hussin 3h
Replying to @NurAienNabila
Sure. Thanksss heheh
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 3h
Fa’eq: Good night, mommy Me: Night. Fa’eq: no. Mommy, you should say, Good Night Fa’eq Me: oh. Okay, good night fa’eq. I love you. Fa’eq: i love you Me: you should say, i love you too Fa’eq: oh. I love you too, mommy Me: okay. Thank you Fa’eq: you’re welcome, mommy
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin retweeted
SkinVeils | KAYMAN ALLUSKIN ZARZOU CHERAS 4h
Kaunter kita dibuka 24 jam sehari guys. Meh2 sape yg belum tidur boleh ketuk2 dm ittew 😂😂
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Replying to @AbSepet
Bolehhh. Hahaha tunggu muka elok sikit la hahaha now segan 😫
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Replying to @NurAienNabila
Is it. Okay then hehehe thank you sharing your thoughts. Really appreciate this 🥰🥰
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Replying to @AbSepet
Adaaaa hahah cuma jerawat makin aktif tapi naik tempat sama tu yang nak beli scrub tu. Geram
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Done order my all time fav Moisturizer & Scrub (ni i baru nak cuba ni sebenarnya) dari my favorite agent . TAK SABAR NAK DAPAT BARANG ESOKKKKK!
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Replying to @AbSepet
Haaa cleanser tu make sense la lama hahaha lagi lama kalau siang guna lain malam guna lain. Hahahaha. Doakan la muka wow. Ni dah serupa apa dah ni haaa
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
YA ALLAH ADA BLACK FRIDAY SALE PULAK 💆🏼‍♀️💆🏼‍♀️
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Replying to @AbSepet
Hahahah untuk jiha tak sebab jiha pakai 2 layer. Also, kalau baru sudah buat chemical exfoliating, 4 layer hahaha sooo tahan 1 bulan je or paling lama 1 1/2 bulan 👀👀
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Replying to @AbSepet
Moisturizer dia the boom! Jiha dah botol ke 3
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Replying to @AbSepet
Baru nak cuba
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Replying to @exploreasyraf
Nice juga warna ni. Emm 🤔
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin retweeted
Asyraf HighTech 4h
Replying to @exploreasyraf
Graphite! Always a classic.
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin retweeted
Asyraf HighTech Oct 26
Replying to @exploreasyraf
Belanja colour pacific blue
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Replying to @NurAienNabila
2 kali tak too much ke? Bukan ke skin kita renew ever 28 days? No?
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Salam nanti tengok whatsapp. Bye
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Replying to @gulaaaaaaa @nisa_kay
Hahaha benci laaa covid ni lama lagi ke 😫
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Replying to @nisa_kay
Itu aku marah tu! Masalahnya dah jumpa doktor tau. Masih sendu. Sakit hari weh. Especially kalau nak period 😤😤
Reply Retweet Like
Siti Najihah Hussin 4h
Replying to @NurAienNabila
Right. I always wonder scrub letak dekat mana sesuai sebenarnya. So cleansing oil - cleanser - scrub?
Reply Retweet Like