Twitter | Search | |
Tweet_Sukati
💊💉Pharmacy 🚧HSE 💻Blogger
9,626
Tweets
215
Following
319
Followers
Tweets
Tweet_Sukati 21h
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 19
share balik yg tahun bila punya post... xD
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 19
Orang-orang yang beriman dan hati mereka manjadi tenteram dengan mengingat Allah. Ingatlah, hanya dengan mengingati Allah hati menjadi tenteram. (al-Ra`d:28) . Al-Mawardi mentafsirkan “zikrullah” dengan maksud...
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 18
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 15
Regrann from @Apis313Hafiz - [Typography] : JENIS MUNAFIK - Ustaz Azhar Idrus - Munafik terbahagi kepada 2️⃣ . 1️⃣. MUNAFIK AKIDAH 2️⃣. MUNAFIK PERBUATAN Sifat Orang…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 14
Haah aku dah tengok video tu... Anak dia yg transgender siap ckp "what did i do wrong?" bapak nye yang dah tua dengan muka terkejut bergelinang air mata smpai teresak2 mcm sesak nafas..... Tapi kita ni ada yang Islam wat lek wat peace siap...
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 14
Takut addicted kalau main kita g arcade je kayh... Ada orang tu rakam senyap2 time dah game over... time sis attack dia xrakam .... Ceyhh 😅😅😅 Siapa suka pergi arcade kita geng…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 14
huhu... dah la dpt luggage same tp berat sangat bila angkat..skali orang lain punya daaa... mcm jodoh jugak... berat hati nak lepaskan tp kena redha dan pasrah...gitteww
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 13
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 12
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 11
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 10
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 10
Regrann from - Assalamualaikum semua 😊👍🏼 . . *Promosi KOMBO FREE POSTAGE yang ditanggung team ustaz hadi_fayyadh Trima kasih ustaz!! 😊😊😊 . . 1. The Last Kingdom +…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 8
Hhaha boleh jugerr..da mcm kat toilet asrama dulu...
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 8
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 8
Nice sharing Doktor 😊!
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 7
Ayuh berubah sebelum tertutupnya pintu taubat... 😣😣 . . Regrann from .my - Wahai saudari, Suatu hari nanti tubuh kalian semua akan tertutup dari hujung kepala sampai kaki. . Maka jangan sampai...
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 7
Subhanallah, lucu bangat ❤❤❤ . . Regrann from .my - DIDIK ANAK SOLAT . . Solat adalah satu tanggungjawab yang amat besar bagi seorang Muslim. . Tanggungjawab sebanyak 5 waktu dalam sehari inilah...
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 7
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 7
Say No to LGBT!! . . Regrann from .my - HUKUM LELAKI MENYERUPAI PEREMPUAN ATAU SEBALIKNYA DENGAN CARA PERUBATAN . Hukum lelaki menyerupai perempuan atau sebaliknya dengan cara perubatan sama ada...
Reply Retweet Like