Twitter | Search | |
BLoverヾ(^∇^)
💊💉Pharmacy 🚧HSE 💻Blogger
9,340
Tweets
221
Following
324
Followers
Tweets
BLoverヾ(^∇^) Dec 11
*jangan lupa baca hashtag bawah! 😘😘 Baru aku tahu apa maksud "muka duit syiling".... hahaha...…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Dec 11
Assalamualaikum... Selamat pagi! Siapa yang suka berhujah/berlawan cakap... BACA BAWAH NI…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Dec 10
regranned from - Kami takkan gentar!!! Kami ada ALLAH yang MAHA KUAT! ALLAHU…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Dec 9
Setel 4 persinggahan harini... Alhamdulillah... terima kasih peneman setia 😘😘😘…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Dec 7
apa lagi kau ni... hurmm regranned from alifsatar - (Mereka adalah) seperti…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Dec 7
semalam.... ayu x? sesekali bajet ayu..... Baju tu murah je... beli tepi jalan…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Dec 3
Tefal Manual Chopper 500 ml! Senang dah kegheja tayah nak tumbuk2 smpai terpecik2 keluar or tak…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Dec 2
Be good, be nice...... Selamat malam dunia! Assalamualaikum...
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Dec 1
Penutup Sempena Maulidur Rasul 1439H😢😢😢 Maka para sahabat r.a. pun bertanya, “Apakah ketika…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Nov 30
Nak beli hartanah untuk investment? Jom baca tips, pros and cons kat blog sekarang! hehe Google…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Nov 30
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Nov 30
Hari ni nak post pasal tips hartanah plak... dah pernah experience proses2 pembelian hartanah ni... banyak jugak...
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Nov 29
Alhamdulillah selesai sudah audit SIRIM harini closing..So cmne cerita dia?...…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Nov 27
Masuk Opis pagi2 tgok ada 3 sampul... Punyala teruja igt cheque apa plak sampai 3 atas meja…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Nov 27
Yang baik itu penghijrahan dr kurang baik ke baik dan kepada lebih baik.... Tapi yang paling terbaik lagi...
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Nov 27
tapi makan dengan aku kalau share tu susah skit nak jadi caring...dia jadi keluar taring... aummmm 😂😂
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Nov 27
Lagi2 dgn mak ayah n family 😍😍😍 bila tgok purse rasa mcm bru lepas kupas bwang pon tapi ada je rezeki...
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Nov 22
Salam 8 sen harini kita balik pon kul 8+++ 😂😂😂 @ Pharmaniaga Berhad
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Nov 22
alahaii...
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Nov 21
Assalamualaikum selamat pagi... Nak share ngn korang hiburan di pagi hari... Eyh dah jd pantun plak 😂😂😂😂 Camni...
Reply Retweet Like