Twitter | Search | |
Tweet_Sukati
💊💉Pharmacy 🚧HSE 💻Blogger
9,552
Tweets
220
Following
330
Followers
Tweets
Tweet_Sukati Jun 16
Adakah saya bunga yang awak cari?…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 15
Raya ke dua lak... Baru nak balik kampung 😂😂😂…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 14
Hai awak... awak kan yg bakal duduk sebelah saya…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 13
Wahh tamat dah cerita .. huhu aku bukan layan pon cite bersiri yang belum complete episode ni.... Xkisahlah cite korea ke ape ke... Tapi tengok timeline penuh cakap harini episode...
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 12
Malam ni masuklah Ramadhan ke 29 sudah....…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 10
Bulan ni dah nak masuk 2 tahun lebih kat company sekarang...huhu sebab kira dari time masuk praktikal... Tak sangka kalau google "Praktikal Pharmaniaga" atau "Intern di Pharmaniaga" entry ni keluar first...
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 10
Kejadian yang menyentuh hati hari ini di KFC…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 10
Hahahahh... 😂😂😂 mcm org tuo bebelnye
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 8
Ada dua nama Aisyah yang viral... Satu yang kelakar satu yang agak sedih....
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 8
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 7
Hahaa pagi2 upload ni aci lagi kan? Awat dia…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 7
Salam Jumaat, Salam 23 Ramadhan 10 malam…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 6
Terima Kasih yang baca sampai habis =)
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 6
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 6
Next week dah raya?? 😅😅😅 kejap nye rasa... huhu…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 3
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 2
Kpd sesiapa yg tak tahu... boleh tengok post…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Jun 1
Assalamualaikum... Morning and hye!! Pagi ni…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati May 31
haaahhahhahaah! ape lawak sgt fb ni?? adakah ini maknany jodoh kat ganu? 😅😅😅😅
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati May 28
Hahaha.. time bulan puasa ni dia naii popular post plak kikikiki....
Reply Retweet Like