Twitter | Search | |
BLoverヾ(^∇^)
Environmental Health and Safety (HSE) Officer to be.. Aminn :)
8,999
Tweets
223
Following
313
Followers
Tweets
BLoverヾ(^∇^) 18h
Kalau aku boring time training aku pusing je pen tu... 😂😂
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 26
Tahniah makcu on your !! Semoga terus sukses dunia akhirat inshaAllah... 😘😘😘...…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 26
Semalam dah singgah aduduu...banyak nye baju cantik2... Seluar corak avatar pon…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 26
Nasi aye budu 😂😂😂💃💃💃 — eating lunch with family at Hentian Gua Musang
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 25
Nak g bercuti memang best... Tapi buntu memikirkan barang ape nak bawak nih... Angkut satu…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 24
Pernah rasa biskut daripada Stevia? Hiks... Thorbaek lah yang ni 😍😍 Cookies sweetened with…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 23
Harini cuti, esok last day kerja.... Harharhar... 👻👻👻
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 23
Hahhaha lampi jap...baca bnyk kaoi bru paham 😂😂
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 23
Senang je nak jaga budak2 especially baby ni... Kalau dah tukar pampers bagi susu semua dia still nangis,cara aku...
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 23
Hahha selalu kena cmni time part time dr lepas spm or cuti sem😂😂 selalu cuti sem buat part time cri duit lebih nk...
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 23
Salam isra' mikraj... 27 Rejab 1438H 😊😊
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 23
Walaupun kadang2 hati merungut tapi aku fikir ada hikmahnya... Banyak knowledge aku dapat,…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 22
Mission accomplished! @ PakLi Kopitiam Sek7 S.Alam
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 22
Karnival Ambang Ramadhan... . Goodies tinggal sikit je?? 😱😱Siapa cepat dia dapat 😘😘…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 22
Selamat pagi!! Kami dah sampai sini!! Banyak lagi booth jualan lain seperti telekung, baju,…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 22
Karnival Ambang Ramadhan... . . Siapa ada sekitar kawasan masjid seksyen 7 , Shah Alam esok…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 22
Sejak bila jadi Puan ni? Hiks... Calon pon takde lagi... 😂😂... . . Hurmm, tak dapat pergi…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 22
Siapa pandai boleh tak tolong jawab soalan ni? Sebab penat fikir kenapa jadi macam ni.. -Wujudnya traffic light...
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 21
bila la nk cuba menu baru plak ni? Hewhew
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Apr 21
Ok ckupla 3 bunga untuk 3 kali amik scroll... Lolz... JPA scholar for Diploma in Pharmacy and…
Reply Retweet Like