Twitter | Search | |
BLoverヾ(^∇^)
💊💉Pharmacy 🚧HSE 💻Blogger
9,276
Tweets
222
Following
317
Followers
Tweets
BLoverヾ(^∇^) Oct 15
Macam tak caye je dgn umo skrang... Kitorang lagi excited dr budak2 kecik tu tau?? 😂😂😂 Nah…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 14
Last Day kat Johor!! Bye orang Johor 😘😘 Ada jodoh kita ketemu lagi inshaAllah!! Thanks a lot to…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 14
UK Farm Agro Resort! . . Bagi sesiapa berminat nak belajar bela kambing, korang boleh jumpa Mr.…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 14
Assalamualaikum.. Morning Sunshines!! Kali ni kami menginap di UK Farm Agro Resort! . . Bagi…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 14
Fuhh lepas penat tawaf ladañg semua pekena ice cream kambing choc ni mmg thorbaek 😍😍😍 . .…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 14
Macho lah kambing hitam ni bàahahaha! Semalam ayam harini kambing... Dah bau kambing dah ni 😂😂😂…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 13
Best lah aktiviti kat sini... Bawak anak2 kecik belajar cara nak petik herba2, buat salad n…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 13
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 13
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 13
Apela depa ni duk gosip kat luaq tu.... Baik ceq pi teghjun dulu lah... Petang tadi punya…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 13
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 13
Buggy ride done ✅✅ Kak Yong 😘😘😘 . . Cangkul boleh, main golf pon…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 13
Cangkul boleh, main golf pon boleyy.. Apatah lagi jadi suri hati awak... Lagi boleyy.. Cia cia…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 12
time... Semua based dari buah-buahan n binatang kat Desaru Fruit…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 12
Sunnah makan buah dulu 😘😘😘 . .
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 12
Perghh mengancam!! 😍😍😍 cempedak n pisang goreng 😍😍 . .
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 12
Very nice services and hospitality! Korang mesti cuba sini baru bukak kat JB!!…
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 12
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 12
Assalamualaikum selamat pagi Jumaat penuh barakah... Jemput makan.. 😘😘😘
Reply Retweet Like
BLoverヾ(^∇^) Oct 12
Goodnight all!! Sambung esok plak kayh 😘😘😘Best hotel evah!!
Reply Retweet Like