Twitter | Search | |
Tweet_Sukati
💊💉Pharmacy 🚧HSE 💻Blogger
10,014
Tweets
210
Following
321
Followers
Tweets
Tweet_Sukati Sep 14
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 12
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 12
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 11
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 9
Yezza🤗🤗🤗
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 9
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 8
Jemaah Surau Menangis Bila Husien Gila Meninggal, Jenazah Berbau Harum & Muka Berseri-Seri
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 7
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 7
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 5
Salam Jumaat semua!!Alhamdulillah baby n ibu sihat... 😇😇😇Semoga dipermudah segala urusan kita dunia dan akhirat... Dan buat yg menanti jodoh mahupun rezeki lain atau cahaya mata semoga dikurniakan yg baik2 semuanya…
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 5
Salam Jumaat... Semoga dipermudah segala urusan kita semua ❤❤❤
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 4
Tahun lepas punya program baru nak post... So kat sini aku share lengkap from A-Z gambar video sume ada untuk program Family Day... dos' n donts pon ade... Jemput baca dan share!! Semoga...
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 4
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Sep 3
Lamanya tak menulis di blog.. Tapi xsangka masih ada pembaca lagi 31k++/month tadi cek...the power of blogging remain sampai bila2 inshaAllah..... maybe link2 dari blogger femes yang lain ni kot... Ada yang rindu tak nak baca info and cerita aku? Ke...
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Aug 30
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Aug 28
Tak jumpa surau, pemandu Grab sanggup tunggu gadis habis solat | Oh My Media
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Aug 27
Alhamdulillah... Allahuakbar!
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Aug 27
Haha serius la utusan melayu? Papepon
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Aug 26
Reply Retweet Like
Tweet_Sukati Aug 25
Laila Sai'dah... Goodnight 💕
Reply Retweet Like