Twitter | Search | |
scribit.tv
Scribit is een innovatief online platform waarmee een vrijwilligersnetwerk audiodescriptie maakt bij online video’s.
220
Tweets
250
Following
154
Followers
Tweets
scribit.tv Mar 30
Op woensdag 1 april organiseren wij een online vragenuurtje. Ben je onlangs begonnen met beeldbeschrijven met de scribit editor, en heb je nog vragen, stel deze dan tijdens het vragenuurtje (via een Skypegesprek). Voor meer info, zie onderstaande link.
Reply Retweet Like
scribit.tv Mar 29
Op valt er namelijk genoeg te beleven voor blinde en slechtziende kijkers. En voor de vrijwillige beeldbeschrijvers: er is een volle wensenlijst met uitdagende video’s die wachten op een beeldbeschrijving. Begin ook met beeldbeschrijven!
Reply Retweet Like
scribit.tv Mar 24
Vorige week zijn er 81 video’s met audiodescriptie op geplaatst. Dank aan alle beeldbeschrijvers! Voor mensen met een visuele beperking is het heel fijn dat er nu zoveel te doen is op ons platform. We wensen je ook deze week veel beschrijfplezier!
Reply Retweet Like
scribit.tv Mar 21
De afgelopen week zijn er veel video’s beschreven. Dat is dus goed nieuws! Of je nu graag kijkt naar kookvideo’s, tekenfilmpjes, korte films, grappige video’s of nieuwsvideo’s. Je vindt ze op scribit! Geniet van de beschreven video’s in de app of op
Reply Retweet Like
scribit.tv Mar 17
Voor iedereen die nu wat tijd over heeft: help mee met het maken van beeldbeschrijvingen bij YouTube video's, voor blinden en slechtzienden! Op staan 5 tutorials die je in een mum van tijd leren hoe je ’n beeldbeschrijving maakt.
Reply Retweet Like
scribit.tv Mar 12
Door de ontwikkelingen rondom het hebben we besloten de workshop op 13 maart te verplaatsen. De nieuwe datum is: vrijdag 12 juni, 14.00 – 17.00 uur, zelfde locatie in Zeist. Mensen kunnen zich hier ook weer voor aanmelden: info@scribit.tv
Reply Retweet Like
scribit.tv Mar 10
Fantastisch! Veel plezier en succes vrijdag!
Reply Retweet Like
scribit.tv Mar 9
NLdoet:
aanmelden kan nog! Er zijn nog 20 plaatsen beschikbaar voor de scribit workshop tijdens . Deelnemers leren beeldbeschrijvingen te maken voor blinden en slechtzienden. De workshop is in Zeist op vrijdag 13 maart, 14-17u. Aanmelden via
Reply Retweet Like
scribit.tv Mar 6
Doet jouw bedrijf al mee aan ? Werknemers van gaan tijdens YouTube video’s beschrijven voor blinden en slechtzienden. Er zijn nog 22 plaatsen beschikbaar voor de scribit workshop in Zeist op vrijdagmiddag 13 maart. Dus meld je bedrijf snel aan!
Reply Retweet Like
scribit.tv Mar 2
1e maandag van de maand, Tijd voor ons SOS. Wij zoeken beeldbeschrijvers om video’s toegamkelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Kom naar onze workshop op 13-3 in Zeist. Aanmelden via Of start direct op
Reply Retweet Like
scribit.tv Feb 29
Wij willen niet dat onze vrijwillige beeldbeschrijvers RSI-klachten krijgen. De scribit audiodescriptie editor heeft sneltoetsen. Het maken van beeldbeschrijvingen voor blinden en slechtzienden wordt dus nog leuker. Ontdek het zelf op .
Reply Retweet Like
scribit.tv Feb 25
Het is bijna zover: Heb jij al een leuke klus uitgezocht? video’s beschrijven voor en , gewoon met een koptelefoon achter de laptop. Beetje gevoel voor taal en Scribit doet de rest! Aanmelden:
Reply Retweet Like
scribit.tv Feb 22
Ben je blind of slechtziend en vind je het leuk om YouTube video’s te bekijken? Dan is Scribit iets voor jou! Bezoek ons op de Ziezobeurs op 13 op 14 maart, en beleef audiodescriptie bij online video!
Reply Retweet Like
scribit.tv Feb 18
De grootste komt er weer aan: ! Op vrijdag 13 maart organiseren wij een beeldbeschrijfmiddag in Zeist. YouTube video’s beschrijven voor blinden en slechtzienden. Meld je (organisatie) aan voor deze leuke klus via:
Reply Retweet Like
scribit.tv Feb 15
Binnenkort zijn de musicals van Stage Entertainment ook voor mensen met een visuele beperking. Met de via de app kunnen blinden en slechtzienden genieten van Anastasia. Meer info:
Reply Retweet Like
scribit.tv Feb 11
Een anonieme liefdesverklaring of een huwelijksaanzoek, is de dag. Onze deze week is ‘Mijn huwelijksaanzoek’ van . De video is voorzien van audiodescriptie voor een optimale kijkbeleving voor blinden en slechtzienden.
Reply Retweet Like
scribit.tv Feb 7
Wij staan op 13+14 maart op de . Ervaar audiodescriptie bij online video. Als je geen visuele beperking hebt, is het maken van ‘n beeldbeschrijving een leuke . Want ‘n video toegankelijk maken, is ziezo gepiept met scribit
Reply Retweet Like
scribit.tv Feb 3
Het is afgegaan. Onze schreeuw om beeldbeschrijvers is daarom ook deze maandag te horen. Wij roepen mensen op om beeldbeschrijvingen bij video’s te maken. Voor blinden en slechtzienden. Want zij willen ook , dus . Help mee op
Reply Retweet Like
scribit.tv Feb 1
Voorlezen, dat doet de stem van Scribit. Niet voordat iemand een beschrijving van de belangrijkste beelden heeft ingevoerd in de editor. Op die manier kunnen blinden en slechtzienden ook genieten van online video. ‘Boek’ nu een video in op
Reply Retweet Like
scribit.tv Jan 30
Een kort en krachtig gedicht op . Scribit. That’s it!
Reply Retweet Like