Twitter | Search | |
Saifuddin Nasution
Setiausaha Agung Pakatan Harapan dan KEADILAN •MP Kulim Bandar-Baharu •ADUN Pantai Jerejak
10,652
Tweets
423
Following
77,876
Followers
Tweets
Saifuddin Nasution 19h
Gambar berikut yg disebarkan oleh sesetengah pihak jahat adalah palsu dgn niat fitnah. Walaupun bosan duduk di rumah, janganlah memfitnah. Manfaatkan masa yg ada dengan sesuatu yg lebih konstruktif.
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution Apr 2
Berita baik. Tkasih Dr. Dzul dan para barisan depan perubatan. Harap rakyat terus bekerjasama dengan pihak berkuasa dan patuh dengan PKP.
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution Mar 31
Golongan Wanita bukan Doraemon. Hormatilah wanita. Baca berita penuh:
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution Mar 30
Kenyataan Media Majlis Setiausaha Pakatan Harapan berkenaan cadangan penggunaan sistem e-Tunai Rakyat untuk permudah penyaluran Bantuan Prihatin Nasional
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution retweeted
Yvonne 🕊️ 🇲🇾 Mar 28
This is the menteri that we need 👍🏻 Not the Menteri merayu.
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution retweeted
Khalid Karim needs RM250B Mar 28
Boss is really following his own advice on mask ie if you are not sick,a mask is not necessary.
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution retweeted
DonJuan Mar 28
Nampak beza antara 2 menteri.
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution retweeted
Mohd Hafiz Mar 28
xde plak slama 22bulan PH mmrintah,aku terbaca yb merayu mcm ni,perkataan "merayu"kebanyakan dguna pakai bila kita xde kuasa,xkan nak kena ajar plak..ayuh TS tunjuk pada bangsa melayu,TS pejuang tegar bangsa melayu..
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution Mar 28
Blh guna Akta Kawalan Harga dan Antipencatutan 2011 & Peraturan-Peraturan Kawalan Harga dan Antipencatutan (Mekanisme Untuk Menentukan Keuntungan Tinggi Yang Tidak Munasabah) 2018.
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution retweeted
jody Mar 28
tak perlulah merayu pun kalau pandai buat kerja macam
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution retweeted
Joni 'MENTERI' Kiah Mar 28
Kalau dapat kat , dia tak merayu kat Twitter, dia terus pergi jumpa pembekal. 😆 P/S: Tan Sri takde dalam group waksep ke?
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution retweeted
Asmawi Mohamad Mar 28
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution retweeted
adam | kawalkan pergerakanmu Mar 28
Minta Tuan yb tunjuk ajar camna nak kawal harga barangan terkawal ni
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution Mar 28
Replying to @saifnasution
Mudah2an inisiatif ini membantu meringankan beban & mampu menyediakan makanan asas kpd asnaf di kwsn parlimen bdr baharu Bekalan face masks & hand sanitizers akan sampai esok & lusa. InshaaAllah agihan kpd pasukan baris hadapan atau frontliners yg bertugas di kulim bdr baharu.
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution Mar 28
Replying to @saifnasution
Mesjid2 seluruh Kedah juga mempunyai program foodbank dgn bantuan Pejabat Zakat Kedah. Mesjid2 di parlimen Kulim bdr baharu juga terus membantu.
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution Mar 28
Replying to @saifnasution
Oleh kerana program agihan ini adalah program berterusan kami sejak seblm corvid19, kami mengumpul data asnaf yg agak lengkap. Tugas agihan menjadi lebih mudah dan bersasar.
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution Mar 28
Alhamdulillah, bekalan barangan perlu sudah sampai di pusat khidmat sy di Kulim Bandar Baharu. Kami akan selaraskan bersama agensi-agensi setempat seperti JKM dll utk pengagihan.
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution retweeted
Mohd Redzuan Abdul Manap Mar 26
“si isteri menangis dan memaklumkan tiada wang ringgit serta tiada lagi bekalan makanan di rumahnya” Polis Johor yg kebetulan jalankan Op Covid-19 terserempak dengan tiga beranak itu di Taman Permainan, Tampoi Indah, JB. Butiran lanjut dari FB Polis Johor😢
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution retweeted
Luqman Al Zauj Mar 27
Replying to @luqmannyamiin
Dah la siap buat event masa MCO tapi takde kebenaran?? Keraih lain macam Lazada. Orang kena duduk rumah, dia nak buat event
Reply Retweet Like
Saifuddin Nasution retweeted
KL Chan Mar 27
If you reallly cared for us ah, why take away the allocations of 48% of the Parliament constituencies in the country?
Reply Retweet Like