Twitter | Search | |
RESQPROTEC
Uw partner in veiligheid in en op het water!
57
Tweets
170
Following
49
Followers
Tweets
RESQPROTEC Jun 23
De laatste Training voor de Zomervakantie...Na de vakantie gaan we weer verder met de teams van brandweer Steenderen, Genderingen, Groenlo, Didam, Brummen, Zutphen, Lochem, Gorssel, Harderwijk en Heerde... Resqprotec wenst iedereen een mooie vakantie!
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Jun 15
Een bijscholingsdag '' Redding op Stromend water'' voor de verschillende Brandweerkorpsen van de Veiligheidsregio Noord en-Oost Gelderland..Het was weer Gaaf!
Reply Retweet Like
RESQPROTEC May 22
Om de veiligheid te kunnen waarborgen tijdens een redding of oefening is goede communicatie cruciaal! ResQprotec is leverancier van waterdichte Bluetooth communicatie Bb Talkin . Kijk op onze website! Of maak een afspraak voor een vrijblijvende Demo!
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Mar 15
In het 2de , 3de kwartaal van 2019 verzorgd RESQPROTEC de bijscholingen van de specialistische Oppervlakteredding teams in de Veiligheidsregio Noord-Oost-Gelderland. Dit jaar ligt de nadruk op het redden op stromend water met een boot, Arbeids- hygiëne en EHBO voor de drenkeling.
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Feb 7
Veilig werken op en langs het water. in samenwerking met AAB trainingscentrum traint ResQprotec het waterschap Brabantse Delta
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Sep 1
Richard kersten gefeliciteerd met het behalen van het 1*duikbrevet. ook voor duiktrainingen en opleidingen
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Jul 3
Vanavond de laatste opleidingssessie Oppervlakteredding. voor de verschillende brandweer korpsen uit Apeldoorn en omgeving. Succes👍
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Jul 2
De Kerninstructeurs van het hoogheemraadschap Rijnland zijn vandaag bijgeschoold. En zijn weer up-to-date als het gaat om reanimatie en behandeling van onderkoeling bij drenkelingen. Deze cursus wordt afgesloten met een certificering van DAN oxygen provider BLS/ AED
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 19 Jun 18
Alle uitrustingen staan weer klaar voor de opleiding Oppervlakteredder in de Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland . De deelnemers maken hier gebruik van de WRS Eagle reddingshelm Deze sterke en ultralichte helm biedt de gebruiker optimale bescherming en bewegingsvrijheid !
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 12 Jun 18
Op 2 juli vind er weer een bijscholing plaats voor de instructeurs van het hoogheemraadschap Rijnland . Hier worden de deelnemers getraind om veilig te werken langs het water en te handelen bij een calamiteit op het water. EHBO bij drenkelingen is 1 van de onderwerpen !
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 10 Jun 18
Schippers van de verschillende Brandweerkorpsen binnen de VNOG zijn dit weekend bijgeschoold. Een Leergierige en enthousiaste club . Topp👍.
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 2 Jun 18
Vandaag weer verschillende schippers bijgeschoold van de Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland. Deze schippers zijn weer up to date als het gaat om Redding met een brandweerhulpboot
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 29 May 18
De komende weken zijn er opleidingen Oppervlakteredder voor de korpsen in Apeldoorn en omgeving. Hier leveren wij ook de Oppervlaktereddinguitrustingen.
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 29 Apr 18
Afgelopen zaterdag was weer en mooie en nuttige trainingsdag voor De schippers van brandweer Zutphen en Gorsel.
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 17 Mar 18
We hebben al verschillende redding teams opgeleid met onze nieuwe praktische opleiding "EHBO waterongevallen voor hulpverleners " deze teams zijn alle gecertificeerd met een DAN certificaat en blijven up to date. Kijk op onze website voor meer info !!
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 9 Feb 18
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 29 Jan 18
Vanavond trainingsavond voor Brandweer Gendt (VGGM) in het zwembad. We hebben hier verschillende trainingsonderdelen behandeld zoals Grijpredding, Auto te water en zelfredding bij een te waterraking met brandweeruitrusting . Het was een top avond met enthousiasten collega's
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 15 Dec 17
De Veiligheidsregio Midden - en West Brabant voorziet in 2018 alle Oppervlakteredding teams van de Brandweer in deze regio van nieuwe uitrustingen. Water-redding.nl levert hierbij de nieuwste en innovatiefste materialen als het gaat om gebruiksvriendelijkheid en Veiligheid...
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 11 Nov 17
We starten met een nieuwe Cursus ! Voor o.a. Personeel en particulieren die langs en op het water wonen of werken.
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 29 Sep 17
Reddingsteam brandweer Mill wordt een blijvertje
Reply Retweet Like