Twitter | Search | |
RESQPROTEC
Uw partner in veiligheid in en op het water!
74
Tweets
174
Following
57
Followers
Tweets
RESQPROTEC Mar 12
Binnenkort komen we met een nieuw heavy duty droogpak op de markt. Dit betaalbare droogpak biedt bescherming tegen chemische verontreinigingen en micro-organismen in het water. Hierdoor is dit droogpak uitermate geschikt voor brandweer, rioleringsdiensten, waterschappen,etc
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Mar 1
Dit weekend hebben we de Brandweerhulpbootbemanning van het korps Heusden bijgeschoold. Ondanks het extreme weer was het een top dag! Deze professionals zijn weer up to date!
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Feb 4
Het Rescue frame is een effectief reddingsmiddel om snel en veilig drenkelingen te redden.. voor meer info kijk op onze website !
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Feb 1
Het Brandweerhulpboot team van het korps Heusden wordt bijgeschoold door Resqprotec Deze week zijn we gestart met een theorieavond, en de komende maanden gaan we trainen in het buitenwater. Wordt weer gaaf👍
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Jan 24
Resqprotec is leverancier van een Nieuwe reddingshelm “De GATH helm” kijk in onze webshop voor meer info over deze multifunctionele Helm!
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Jan 23
Verschillende Brandweerkorpsen volgen in 2020 de Bijscholing '' Redden in stromend water'' Deze training is speciaal ontwikkeld voor reddingteams die o.a. op rivieren reddingen uitvoeren.. Voor meer info over deze training kunt u mailen naar info@resqprotec.com
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Dec 20
Merry Christmas And Happy New Year 2020!! Frohe Weihnachten und ein gutes neues Jahr ! Wij danken al onze klanten en relaties voor het vertrouwen . En wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!!!!
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Dec 18
Vandaag trainen we de beroepskorpsen Roosendaal en Bergen op Zoom. Naast deze theoretische training zullen alle beroeps en vrijwilliger-korpsen met een oppervlakteredding -team in midden en west Brabant door Resqprotec in 2020 worden bijgeschoold! Gaaf!👍
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Dec 7
In samenwerking met de firma Brandschoon, hebben wij vandaag Baggerspecialisten van het bedrijf K3delta getraind in het Veilig werken langs en op het water..
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Nov 10
Op deze mooie zondag hebben wij samen getraind met de Reddingsteams van Brandweer Mill en Vierlingsbeek. Deze training werd ondersteund het Korps Steenderen en de Reddingsbrigade uit Apeldoorn...Een mooie interregionale samenwerking !!
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Nov 1
De komende maanden gaan we verschillende Brandweerteams uit Brabant noord bijscholen. Vandaag zijn we gestart met het Oppervlaktereddingteam van Brandweer Mill en het Brandweerhulpboot team van Brandweer Vierlingsbeek ..
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Oct 26
ResQprotec heeft vandaag samen getraind met Brandweer Groenlo , Steenderen en Harderwijk. We hebben verschillende leerdoelen behandeld, zoals Oppervlakteredding op stromend water in samenwerking met de bemanning van een brandweerhulpboot .. was weer topp👍😁
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Oct 12
Vandaag Bijscholingsdag “ Redden op stromend water” samen met Het duik en Oppervlakteredding team van Brandweer Harderwijk. Was weer gaaf👍
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Oct 7
Redden op Stromend water. Vandaag was er weer een Bijscholingsdag voor Brandweer Brummen, Steenderen en Zutphen .. Een Super enthousiaste club !
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Sep 17
Het korps Nieuw-Vossemeer (Midden en West Brabant ) heeft 5 nieuwe Oppervlakteredders. Gefeliciteerd met het behalen van jullie certificaat 👍Topp gedaan. Namens ResQprotec !
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Sep 6
Resqprotec introduceert het RESCUE-FRAME...Voor een veilige en snelle redding!
Reply Retweet Like
RESQPROTEC Sep 2
Naast het opleiden van nieuwe teams, heeft de Veiligheidsregio midden- en West- Brabant ons gevraagd om alle bestaande teams bij te scholen op het gebied van waterongevallen bestrijding en Oppervlakteredding . Vanavond de aftrap met het nieuwe team van post Nieuw- Vossemeer.
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 23 Jun 19
De laatste Training voor de Zomervakantie...Na de vakantie gaan we weer verder met de teams van brandweer Steenderen, Genderingen, Groenlo, Didam, Brummen, Zutphen, Lochem, Gorssel, Harderwijk en Heerde... Resqprotec wenst iedereen een mooie vakantie!
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 15 Jun 19
Een bijscholingsdag '' Redding op Stromend water'' voor de verschillende Brandweerkorpsen van de Veiligheidsregio Noord en-Oost Gelderland..Het was weer Gaaf!
Reply Retweet Like
RESQPROTEC 22 May 19
Om de veiligheid te kunnen waarborgen tijdens een redding of oefening is goede communicatie cruciaal! ResQprotec is leverancier van waterdichte Bluetooth communicatie Bb Talkin . Kijk op onze website! Of maak een afspraak voor een vrijblijvende Demo!
Reply Retweet Like