Twitter | Search | |
Raül Romeva i Rueda
Minister of Foreign Affairs, Institutional Relations & Transparency, Catalan Government (2016-2017)
20,844
Tweets
4,199
Following
316,607
Followers
Tweets
Raül Romeva i Rueda Dec 10
Raül: "Nobel esperançador. La defensa dels drets humans exercida des de l'experiència més esfereïdora. Testimoni del món d'avui, la Nadia ens interpel·la a tots. Congratulations !"
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Nov 30
Raül: "En aquesta foto no hi som tots. Hi falteu vosaltres, Carme i Dolors. També per això ens la fem, per reivindicar-vos un cop més. Avui, com ahir i com demà, unitat, serenor i coratge. Visca la República!"
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Nov 28
Raül: "Sí, pensar i reflexionar sobre la llibertat quan n’estàs privat és necessari; i gairebé totes aquestes obres en parlen des de perspectives diverses. Llegir allibera. Gràcies pel reportatge, ."
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Nov 27
Raül: "Ha mort un símbol de la nostra natació, la dona que va fer història a l'aigua. Exemple de passió, d'esforç i de vida. Descansi en pau."
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Nov 26
Raül: "Gracias por la visita y por el libro. Efectivamente, en la cárcel hay más tiempo para pensar que espacios para moverse. Y ese tiempo se vuelve más fructífero con reflexiones pausadas y honestas como las que compartimos. Un fuerte abrazo."
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Nov 23
Raül: "Enhorabona i gràcies per la gran tasca al capdavant d', . I molta sort en aquesta nova etapa, ; l'acció exterior queda novament en les millors mans. Endavant!"
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Nov 17
Raül: "Gràcies, Albert, per la visita i la carta. Poder conversar amb vosaltres, i poder fer-ho indirectament amb aquest 80%, és la millor dosi d'optimisme. Suposo que un privilegi deu ser això. Fins molt aviat!"
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Nov 8
Replying to @raulromeva
Raül: "Diu John Carlos: 'Vaig adonar-me que la lluita pels drets civils no era cap esprint, sinó una marató.' La seva història revela per què hem guanyat tantes lluites i ens ajuda a guanyar les que tenim ara al davant. Tenacitat i mirada llarga."
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Nov 2
Raül: "És una represàlia cap a una ideologia. Però ens defensarem com si fos un judici. No renunciarem mai als nostres arguments, ni renunciarem mai al nostre compromís polític."
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Nov 1
Raül: "Amb permís dels meus , accepto i és un plaer esdevenir Soci d’honor dels . Gràcies per convidar-me a celebrar el 70è aniversari amb vosaltres! Ens veiem aviat a plaça. Amunt!"
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 30
“Francesc Boix representa els ulls de la humanitat dins el camp de Mauthausen. Sense la seva valentia, molts horrors no tindrien rostre i moltes veritats podrien ser posades en qüestió. No les oblidem, no us oblidem.” 📝 Article del Raül a :
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 19
Hem de parlar amb tothom, sempre, l’anomalia és que el diàleg sigui des d’una presó i no en llibertat. Gràcies per la visita. Un abrazo
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 15
Replying to @jcuixart
Raül: "'Europa és un somni que no es rendeix'. Rob Riemen alerta del retorn dels feixismes però sap veure la llum abans que despunti l'alba. Per llegir i, sobretot, actuar. Gràcies, , per la lectura.”
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 13
Raül: "Impressionant! M'arriba la imatge de Roca Corbatera, a Montsant, i les dels altres . Gràcies a totes i tots els que us hi heu sumat! Continuem fent camí junts."
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 11
"Amics i amigues de la Plataforma en Defensa de l’Ebre , enhorabona per aquests ! No us podrem agrair mai prou tota la dedicació que heu invertit per salvar el riu i el Delta." 📝Article del Raül i al :
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 7
Raül: "Molta sort als i a totes les colles! Aquest cap de setmana al tornen a créixer castells i tornem a créixer en la diversitat. Sou exemple d'aquesta societat. Amunt!"
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 6
Raül: "Neus, ja són 103 anys de dignitat. Cent tres anys (!) de lluita ferma i feminista contra el feixisme. Gràcies per haver dedicat la teva vida als altres, a les altres. Per molts anys!"
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 2
"En cada sobre hi ha un bocí de la bondat, de la fermesa i de les esperances que compartim, que carta a carta continuen creixent i desborden els murs del nostre confinament. Algunes coses senzillament no es poden empresonar" 📝 És la carta 5.000 del Raül:
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 2
Raül: "Hem arribat més lluny que mai per la nostra manera de fer serena, pacífica i democràtica. En una República per a tothom no hi ha lloc per a la violència, vingui d’on vingui."
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Sep 30
Raül: "Un any. Una de les demostracions de compromís democràtic i dignitat col·lectiva més grans que ha protagonitzat aquest país. Ho vam fer i ho tornaríem a fer, perquè ni és delicte votar, ni és possible oblidar. Som i serem l'1 d'Octubre." [📸 ]
Reply Retweet Like