Twitter | Search | |
Raül Romeva i Rueda
Minister of Foreign Affairs, Institutional Relations & Transparency, Catalan Government (2016-2017)
21,010
Tweets
4,154
Following
341,715
Followers
Tweets
Raül Romeva i Rueda 15h
"Molta gent no entén el silenci de moltes persones que es consideren demòcrates i republicanes davant uns processos judicials desmesurats i venjatius. L’empatia ha de funcionar en tots els sentits, no només en un". 📰 Entrevista al Raül a :
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 21
Raül: "He escrit perquè potser mai com ara havíem necessitat tant parlar del bé comú. Gràcies, Diana, Carme, Pere, per presentar-lo. Salut i República!"
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda retweeted
Sebastià Alzamora Oct 20
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 21
Raül: "Catalunya ja forma part de la xarxa internacional de govern obert. La feinada que s'ha fet els últims anys des de la conselleria d' ha estat reconeguda per l'. Enhorabona, conseller , , !"
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 19
Raül: "A cada judici, més condemnes, més repressió. Tota l'estima i suport a les companyes i companys que avui reben la ràbia de l'Estat per haver donat veu als diputats del Parlament de Catalunya. A l'Estat espanyol, la democràcia es paga."
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 15
Raül: "Avui, per fi, el president Companys rep l'homenatge que vam proposar i aprovar l'any 2017. Gràcies per fer possible que el seu llegat democràtic perduri en la nostra memòria. En el 80è aniversari del seu afusellament, dignifiquem el passat per bastir el futur."
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 14
Raül: "Ja feia mesos que ens havien sentenciat preventivament, però aquell 14 d'octubre van publicar el tràmit. Estan convençuts d'haver-nos anul·lat, però passarà el temps i de tot això només en quedaran les conviccions. La repressió referma la victòria que vindrà."
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda retweeted
Fundació Josep Irla Oct 7
Ja disponible 📙«Ubuntu. La república del bé comú» obra guanyadora del 💡Premi 2020 : "En aquestes pàgines no parlem d’allò que s’ha fet sinó per què continuem endavant amb l’aposta republicana malgrat les inclemències judicials, mediàtiques i polítiques"
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 7
Raül: "Una República per repensar el bé comú. Ubuntu. Des d'avui ja el teniu a les llibreries i és tot vostre!" 📖
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 5
"L'independentisme aviat superarà el 50% dels vots. Cal un compromís compartit sobre què volen dir els vots, quin ús se’n fa i com es canvien les condicions objectives per sortir-se’n." 📰 Entrevista al Raül al :
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 4
Replying to @elpuntavui
Dimecres podreu trobar a totes les llibreries. Però avui ja podeu llegir-ne un primer fragment a . Aquí el teniu!
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 3
Raül: "Ubuntu és un principi ètic africà que contraposa el 'nosaltres' a l'individu. I és la pedra angular d'aquest assaig que he escrit per reflexionar sobre la República catalana i el seu paper decisiu per repensar el bé comú. Tenia moltes ganes de compartir-lo amb vosaltres!"
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda retweeted
El Periódico Oct 2
"Antes de la pandemia los cambios necesarios para alcanzar los ODS no se estaban produciendo ni a la velocidad ni en la escala necesarias". ✍Por
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda retweeted
Diana Riba i Giner Oct 2
Després de reunir-se amb i , els copresidents del grup han enviat una carta a en la qual li demanen que acceleri el diàleg polític amb Catalunya així com les solucions polítiques que permetin la llibertat dels presos i preses.
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Oct 2
Raül: "Aquesta nit la memòria ens convoca. Gràcies, Carme i Guillem, per no rendir-vos mai en aquest llarg combat contra el feixisme i l'odi. La lluita continua!"
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Sep 30
Raül: "Hem votat!" L'1 d'Octubre representarà sempre la millor cara de la nostra societat: compromesa, democràtica, cívica. Tres anys després, moltes, moltes gràcies a totes i tots els que ho vau fer possible. No en tingueu cap dubte: ha valgut i valdrà la pena."
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Sep 28
Raül: "Empresonats, exiliats, inhabilitats. Les vies són diverses, però el resultat és sempre el mateix: estripar el resultat de les urnes catalanes. Tot el suport, president , davant d'aquesta democràcia condemnada."
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Sep 22
Raül: "La injustícia avui es fa encara més crua. Una forta abraçada, , a tu i a tota la família. Ho continuarem fent pel Mingo i per tots els que no hi són."
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda retweeted
FreeRomeva 🎗 Sep 15
L'any 2017 Catalunya ja va anul·lar els judicis franquistes. El Parlament va aprovar una llei pionera i històrica que va anul·lar els 63.961 consells de guerra del franquisme celebrats entre 1938 i 1978. El projecte fou impulsat per conseller d’
Reply Retweet Like
Raül Romeva i Rueda Sep 15
"El Estado ha seguido un camino que ha comportado la degradación de sus instituciones y un retroceso general de su democracia. Al final el resultado de no aceptar la propia pluralidad degrada, y lo pagan todos." 📰 Entrevista al Raül a :
Reply Retweet Like