Twitter | Search | |
Joaquim Forn
Lidero un projecte de transformació sòlid i rigorós per situar Barcelona al centre de tot. Candidat de a l’alcaldia de Barcelona
1,766
Tweets
703
Following
112,759
Followers
Tweets
Joaquim Forn 21h
M’emporto a la presó l’energia i el suport que avui he sentit amb els vostres crits al Saló de Cent i la plaça Sant Jaume. No sé quan podré tornar, però el que sí us garanteixo és que, sigui on sigui, continuaré lluitant per la llibertat, la justícia, per Barcelona i Catalunya.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 15
Ahir va ser un dels dies més especials dels darrers 2 anys que m’està tocant viure. Veure Barcelona, la seva gent, entrar a l’Ajuntament de nou va ser com un regal. Avui hi torno, honorat d’assumir la responsabilitat que representa ser-ne regidor. Gràcies de cor pel vostre suport
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 12
”Després de 19 mesos a la presó segueixo fidel als meus ideals, i els meus principis polítics es mantenen ferms. Avui estic més convençut que mai que només des del diàleg serem capaços de resoldre el conflicte polític que tenim plantejat.” El meu al·legat final al Suprem. ⬇️
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 12
Companys, regidors, amics, a totes i tots, amb al davant, moltes gràcies per la feina incansable al servei de Barcelona. Gràcies per compartir tant, i pel vostre suport. Us porto al cor. I gràcies a tots els membres del que avui han tingut un record per a mi.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 12
Avui es últim dia de judici; 4 mesos, 52 trasllats des de les presons de Soto del Real i Alcalá-Meco. Seguim lluitant per la llibertat i la justicia! Gràcies pel vostre suport!
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 11
Dissabte tornaré a ser amb tots vosaltres a Barcelona. Seré a l’Ajuntament, en la constitució de la Corporació Municipal, per prendre possessió del càrrec de regidor. Em sento honorat de representar la ciutadania de la capital catalana i els seus valors de llibertat i democràcia.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 11
Moltíssimes gràcies al meu advocat, Xavier Melero, pel seu relat impecable en les conclusions finals, on fil per randa ha desmuntat les acusacions, també la de la “rebel·lió postmoderna” que és la que es comet “sense armes”, i on els alçats “són les víctimes de la violència”.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 11
“Nosaltres farem el possible perquè Ernest Maragall pugui ser investit alcalde com a candidat de la llista més votada”. Aquest vespre emetrà una entrevista que via qüestionari m’ha fet per al . L’han avançat aqui: ⬇️
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 5
Ja he sol·licitat al Tribunal Suprem autorització per assistir a la constitució de l’Ajuntament de Barcelona el pròxim 15 de juny. Hi vull ser per prendre possessió del càrrec de regidor i exercir els meus drets polítics i de representació dels milers de ciutadans que m’han votat
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 4
Passen els dies i tots els partits estan aclarint posicions; tots menys els Comuns. Ara Colau té dues opcions: - o respecta la llista més votada i permet que Maragall sigui l’Alcalde. - o s’aferra a la cadira i es fa investir alcaldessa amb els vots de Valls i Ciutadans. I bé?
Reply Retweet Like
Joaquim Forn May 29
El Grup de Treball de l’ONU sobre la Detenció Arbitrària reclama la llibertat de , i , i amb ells la de tots nosaltres. La justícia internacional continua amparant els nostres drets, i deixa l’Estat en una posició insostenible a ulls del món.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn May 27
I moltíssimes gràcies, de tot cor, a tot l’equip de , l’ i tots els candidats, interventors i apoderats, treballadors dels partit i del grup municipal. Sou fantàstics! I molts petons a la Laura i tota la família.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn May 27
Moltes gràcies a tothom pel suport i vots d’ahir diumenge a la proposta de . No és el resultat que esperàvem, però sí que ens servirà per tenir un paper actiu en la constitució del nou govern de la ciutat. I felicitats al President pel seu èxit extraordinari.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn May 26
Em diuen que un altre cop a Barcelona els col·legis són plens de gent fent cua per votar. De nou donarem un exemple de civisme i democràcia. Des de la presó de Soto estic passant amb tranquil·litat i esperança la jornada electoral. I confiat que a la nit tindrem un gran resultat.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn May 24
Està tot a les vostres mans. El està a les vostres mans seguir lluitant, que jo sigui el nou alcalde de Barcelona i fer el canvi que la ciutat necessita. Guanyarem!
Reply Retweet Like
Joaquim Forn May 24
Moltíssimes gràcies per l’extraordinari acte final de campanya a la sala Barts. Quina emoció sentir-vos tant a prop, tot i estar a més de 600 quilòmetres. Som els que no s'acovardeixen davant la presó, l'exili i les amenaces. Tirarem sempre endavant.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn May 24
Digueu als indecisos que dubten que més que mai ens cal recuperar la dignitat. El hem d’omplir les urnes de vots per @JuntxCatBCN i pel President Puigdemont a Europa.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn May 24
“Tinc la convicció que serem la sorpresa de les eleccions d'aquest diumenge. La remuntada és possible.” El ⁦⁩ publica avui una entrevista que via qüestionari m’ha fet l’⁦⁦⁩. Gràcies! La podeu llegir aquí ⬇️⬇️
Reply Retweet Like
Joaquim Forn May 24
Avui tanquem la campanya de en un acte a la Sala Barts, al Paral·lel. A les 18:45h intervindré jo en vídeoconferència des de Soto del Real. També parlaran, entre altres, els presidents Mas i , i el President Puigdemont. Us hi esperem!
Reply Retweet Like
Joaquim Forn retweeted
(((Elsa Artadi))) 🎗 May 24
La millor resposta davant el nou atac a la democràcia, davant la vulneració de drets i davant la repressió és votar diumenge pel president i per , pres polític. Persistim i guanyarem!
Reply Retweet Like