Twitter | Search | |
Joaquim Forn
Pres polític. Regidor i President del Grup Municipal de a l’Ajuntament de Barcelona
1,750
Tweets
702
Following
115,472
Followers
Tweets
Joaquim Forn Sep 20
M'hagués agradat ser avui a l'Ajuntament de Barcelona en l'inici de les festes de La Mercè, però de nou m'ho impedirà una presó preventiva llarga i injusta. Bona festa major a tothom i que la gaudiu els pròxims dies amb passió, civisme i respecte.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Sep 11
Ho hem tornat a fer! Una nova demostració de fermesa i determinació en defensa dels nostres drets i llibertats. Seguim avançant i ho farem des de la unitat. Gràcies a tots per ser-hi. El vostre suport m’ha fet sentir que era entre vosaltres.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Sep 10
Des de la presó, Bona Diada Nacional! Gaudiu-la, sortiu al carrer, demostrem la nostra determinació en defensa dels nostres drets i les nostres llibertats com a poble i com a homes i dones amb dret a decidir el nostre futur en llibertat. Som i serem! Bon cop de falç!
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Sep 9
“Dignitat, democràcia i llibertat” Carta conjunta dels presos polítics i exiliats per reclamar una mobilització massiva per la Diada de 2019. Perquè persistim, i perquè mantenim la confiança i la il·lusió de fer junts el país que volem, omplim Barcelona.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Sep 8
Molt emocionat amb la representació aquesta tarda a Lledoners de l’obra ‘Abans ningu deia t’estimo’, l’adaptació teatral del testimoni colpidor dels nostres estimats fills i filles. Moltes gràcies al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar per una magnífica interpretació.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Sep 6
Moltes felicitats, avui que fas 53 anys. Segon aniversari que has de celebrar tancat en aquesta presó injusta, separat de tot el que estimes. Però no els deixem de celebrar, junts, ferms. Per molts anys!
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Sep 2
Moltes felicitats , avui que fas 51 anys. Tot i la presó injusta que compartim, no deixarem de celebrar el teu aniversari, i fins i tot mirarem de donar-te una bona sorpresa. Per molts anys!
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Sep 1
Avui fa 22 mesos que l’Oriol i jo som a la presó. Gràcies pel vostre suport i per transmetre’ns tanta força. Seguim lluitant per la llibertat i la justícia. Units vencerem!
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Aug 17
”El 17 d’agost hauria de ser un dia de record, d’unitat davant la intolerància i el terrorisme” Moltes gràcies a la i l’equip del de que avui ha emès aquesta entrevista que he respost via qüestionari des de la presó sobre el
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Aug 16
17 d’agost, segon aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Un sentit record per a les víctimes i familiars. I el meu reconeixement als Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana, Serveis d’Emergències, Protecció Civil... per la gran feina realitzada.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Aug 15
“Durant la crisi del 17A el paper de l’Estat va ser testimonial, i això no va agradar.” El publica una entrevista que via qüestionari, i en conversa a Lledoners, m’han fet i a 2 anys dels atemptats a Barcelona i Cambrils.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jul 15
Apareixen noves proves de la connexió de l’imam de Ripoll amb el CNI. Cal exigir una investigació a fons, depurar responsabilitats polítiques, i també en els mitjans de comunicació que difonien les tesis del ministerio del Interior sense contrastar.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jul 15
Decebut amb la decisió del Tribunal Suprem que m’impedirà demà ser al Ple de l’Ajuntament de Barcelona que ha d’acordar el Cartipàs municipal, i representar-hi a la gent que m’ha votat. Tinc tots els drets polítics intactes com a regidor, però condicionats per una arbitrarietat.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jul 13
14 de juliol; avui fa dos anys que el President Puigdemont em va nomenar conseller d’Interior del Govern de la Generalitat. Orgullós de servir al poble de Catalunya.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jul 4
El grup de treball de l’ONU també declara arbitrària la meva detenció i reclama, amb , i , el nostre alliberament. Fins quan aquesta presó preventiva que només s’explica com a càstig anticipat? Quan cumplirà l’Estat espanyol aquesta resolució?
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 29
Tot el suport i reconeixement als professionals de i la resta de cossos d’emergències i seguretat que lluiten contra en unes circumstàncies molt difícils. Gràcies per l’esforç d’aquests dies tant especials i pel de tots els dies de l’any a tot el país.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 26
No, tornar a Lledoners no és tornar a casa. Ara, veure Montserrat, els prats, boscos i planes del país, saludar la gent a peu de carretera i, sobretot, al vespre, tornar a sentir en i les cançons ens donen molta força. Gràcies per tot el vostre suport.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 15
M’emporto a la presó l’energia i el suport que avui he sentit amb els vostres crits al Saló de Cent i la plaça Sant Jaume. No sé quan podré tornar, però el que sí us garanteixo és que, sigui on sigui, continuaré lluitant per la llibertat, la justícia, per Barcelona i Catalunya.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 15
Ahir va ser un dels dies més especials dels darrers 2 anys que m’està tocant viure. Veure Barcelona, la seva gent, entrar a l’Ajuntament de nou va ser com un regal. Avui hi torno, honorat d’assumir la responsabilitat que representa ser-ne regidor. Gràcies de cor pel vostre suport
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 12
”Després de 19 mesos a la presó segueixo fidel als meus ideals, i els meus principis polítics es mantenen ferms. Avui estic més convençut que mai que només des del diàleg serem capaços de resoldre el conflicte polític que tenim plantejat.” El meu al·legat final al Suprem. ⬇️
Reply Retweet Like