Twitter | Search | |
Tweets
Joaquim Forn Sep 16
Tot el suport al President en un nou capítol de la persecució i la repressió de l'Estat espanyol contra el moviment independentista de Catalunya i que s'emporta per davant drets fonamentals i legitimitat democràtica. Amb tu, President!
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Sep 9
Colpit per la mort del Pare Manel, un lluitador incansable a favor dels més desfavorits, als barris, sí, i a les presons, també, amb una feina ingent a favor de la integració i cohesió socials. El record de la seva visita a la presó per veure’ns és ja per sempre. Descansi en pau.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Sep 1
Avui La Vanguardia publica aquest article que signem els 15 presos i exiliats polítics en resposta al despropòsits del fiscal Zaragoza de fa uns dies. "Fiscals i jutges, malgrat parlar tant de la llei, s'obliden sempre de defensar drets fonamentals". ⬇️
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Aug 16
Avui, quan es compleixen 3 anys dels atemptats del a Barcelona i Cambrils, el meu suport als familiars de les víctimes mortals i a tots els afectats. I també tot el meu reconeixement als i a tots els cossos de seguretat i emergències per l'actuació aquells dies.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Aug 4
"No hem demanat mai una declaració de l'Església a favor de la independència, sí que segueixi el camí de la veritat i la justícia". Avui em publica aquest article on responc als vells tòpics de sempre sobre els sobiranistes i l'església, i que podeu llegir aquí ⬇️
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jul 28
Avui fa 1.000 dies que vaig entrar a la presó. Mil dies en que no he deixat de rebre un missatge, una carta o una paraula de suport i solidaritat. És tot aquest afecte el que em queda i guardo per sempre. I el que m'ajudarà a superar el que encara ha de venir. Gràcies!
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jul 28
Hem volgut representar la dignitat de tots els que vareu fer l'1-O. No ens venceran. La lluita per la llibertat de Catalunya és una lluita justa, però també és una lluita llarga. Gràcies per ser-hi sempre. Visca Catalunya Lliure!
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jul 23
Ho tornem a repetir: ni la venjança ni la presó no ens faran renunciar a seguir lluitant per la llibertat i la justícia.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn retweeted
Carles Puigdemont Jul 20
Tot el meu suport als membres de la mesa del , , Lluís Corominas i Ramona Barrufet, juntament amb la , que avui hauran de fer front a un altre judici en l'estratègia de la repressió de l'Estat contra l'independentisme. Molts d'ànims!
Reply Retweet Like
Joaquim Forn retweeted
Ass. Catalana pels Drets Civils Jul 12
Vídeo dels familiars dels represaliats de l’ACDC pels d’en i .
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jul 2
Ens comprometem a fer de Junts per Catalunya una eina transversal, plural i eficaç al servei de la república catalana i de les persones. T’esperem el dia 25 per començar a caminar junts.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn retweeted
Francesc-Marc Álvaro Jun 18
“El precedent és recent. El 21 d’abril de l’any passat, a la localitat sevillana de Coripe, durant la festa coneguda com la Quema del Judas, es va tirotejar i cremar un ninot que representava Puigdemont”. Avui a : “Gent molt de la broma”
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 16
Avui fa un any que prenia possessió com a regidor de l’Ajuntament de Barcelona. Cap sentència, cap inhabilitació em faran renunciar a seguir lluitant pels meus ideals.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 16
Moltes felicitats per la versió simfònica de TU FAS!
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 12
Avui fa un any de la finalització del judici de l’1 d’octubre. Em ratifico en el que vaig expressar en el meu al•legat final i segueixo lluitant per una Catalunya lliure i justa. (Video de TV3)
Reply Retweet Like
Joaquim Forn retweeted
Jordi Turull i Negre Jun 4
Ara els amics i ens necessiten a totes i tots. La seva causa judicial és un episodi més per “intimidar “ a qui pretengui donar i posar la decisió del futur polític de Catalunya en mans de la ciutadania. Responem-hi també amb la nostra solidaritat activa.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 5
Fa un any que el grup de treball de l’ONU sobre detencions arbitràries demana la nostra llibertat i que Espanya ho ignora.
Reply Retweet Like
Joaquim Forn retweeted
VilaWeb Jun 4
'O les cúpules de JxCat i ERC frenen aquesta salvatjada o aviat arribarem a un punt de col·lisió en què potser algun dels dos partits trobarà una petita victòria pírrica, però d’on el país en conjunt eixirà ben malparat.' Editorial de
Reply Retweet Like
Joaquim Forn retweeted
Jordi Cabré Jun 4
Aquest establiment màgic de Barcelona (un altre) està en perill de tancament. Músics, musicaferits, melòmans, melòfils, melòfags, genis, virtuosos, amateurs i fins i tot aficionats, intèrprets, barcelonins, veïns i veïnes, nens i nenes: compreu a .
Reply Retweet Like
Joaquim Forn Jun 4
Ara que reconeix que la policia patriòtica existeix i que no és cap invent dels independentistes. Quan un cop més ha quedat demostrat que els atestats de la GC i CNP responen a interessos polítics. ⁦⁩, què pensa fer?
Reply Retweet Like