Twitter | Search | |
PETROLEUMSTILSYNET
Petroleumstilsynet (Ptil) har myndighetsansvar for sikkerhet, beredskap og arbeidsmiljø i petroleumsvirksomheten. Pressekontaktene tvitrer på vegne av etaten.
1,630
Tweets
800
Following
2,622
Followers
Tweets
PETROLEUMSTILSYNET May 29
I høyt tempo innføres ny teknologi, konsepter og driftsformer som skal gi mer effektive arbeidsprosesser, erstatte manuelt arbeid, gi bedre analyser og bidra til bedre beslutninger. Vi følger nøye med på at nyvinningene bidrar til bedret sikkerhet.
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET May 29
Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie tok opp viktigheten av å lytte til arbeidstakere og verneombud under Sikkerhetsforums årskonferanse. Se video av innleggene her:
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET May 24
Vi søker dyktige medarbeidere som har erfaring med automasjon og IKT-sikkerhet for industriell teknologi.
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET May 9
Tirsdag 28. mai er det igjen klart for Sikkerhetsforums årskonferanse. På agendaen står sikkerhetsregimets utfordringer og sårbarheter i lys av digitalisering, IKT-sikkerhet, geopolitiske svingninger og klimautfordringer. Meld deg på nå!
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET May 3
We have upgraded our website so that you can navigate around and find what you are looking for more easily. The new site gives you better search functions and a completely new link between supervision and regulations.
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Apr 30
Vi har oppgradert nettstedet vårt, slik at du lettere finner fram og får oversikt. Nye gir deg bedre søkemuligheter og en helt ny kobling mellom tilsyn og regelverk.
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Apr 25
Tirsdag 28. mai er det igjen klart for Sikkerhetsforums årskonferanse. Sett av datoen og meld deg på nå! Påmelding og informasjon:
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Apr 15
Vi trenger din hjelp til å digitalisere Ptil. Du som blir ansatt skal bidra i vårt spennende arbeid med å implementere en ny digital verktøykasse for samhandling og til å effektivisere våre arbeidsprosesser. Søknadsfrist 5. mai. Les mer på
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Apr 11
New technological solutions, data sharing and interconnecting systems are meant to benefit the oil industry – but also help to increase vulnerability. The PSA is responding to this challenge by learning more and extending its supervisory activities.
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Apr 10
– Vi går i riktig retning. Det er gledelig. Samtidig er det områder med klart behov for forbedring, sier Ptil-direktør Anne Myhrvold om RNNP-resultatene for 2018.
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Apr 10
Tall fra Risikonivå i norsk petroleumsvirksomhet (RNNP) 2018 viser positiv utvikling på viktige områder, og storulykkeindikatoren (totalindikatoren) er på sitt laveste nivå noen gang.
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Apr 10
RNNP-resultater for 2018 direktesendes nå.
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Apr 8
Vi har ledige stillinger innenfor vedlikeholdsstyring, industrielle IKT-systemer (cyber security), styring og utredning og juss:
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Apr 5
Nye teknologiske løsninger, deling av data og sammenkobling av systemer skal gi oljebransjen positive gevinster – men bidrar også til økt sårbarhet. Ptil møter utfordringene med mer kunnskap og flere tilsyn. Les mer på
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET retweeted
Arild Øvrum Apr 4
Beskjed fra Ptil til NPD og bransjen, på en Risk Summit. Godt nok er ikke godt nok. Vi forventer dere lærer sammen med oss for å bli bedre, skaper et enda bedre sikkerhetsnivå.
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Apr 1
Nye teknologiske løsninger, deling av data og sammenkobling av systemer skal gi oljebransjen positive gevinster – men bidrar også til økt sårbarhet. Ptil møter utfordringene med mer kunnskap og flere tilsyn:
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Mar 30
Me ynskjer å styrkja kapasiteten vår og søkjer ein jurist for fast tilsetjing i full stilling. Les meir om stillinga og søk her:
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Mar 29
Anne Myhrvold ble i statsråd i dag åremålsbeskikket som direktør for Petroleumstilsynet for en ny periode på seks år:
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Feb 21
Vi trenger deg som kan implementere en ny digital verktøykasse for samhandling og effektivisere våre arbeidsprosesser. Les mer om ledig stilling som IT-systemutvikler på . Søknadsfrist 4. mars.
Reply Retweet Like
PETROLEUMSTILSYNET Feb 20
For å kunne møte fare- og ulykkessituasjoner skal næringen til enhver tid ha en effektiv beredskap.
Reply Retweet Like