Twitter | Search | |
Policia Bashkiake
Kjo është faqja zyrtare e Policisë Bashkiake të Qytetit të Tiranës. Kjo faqe është në shërbim të komunitetit dhe të gjithë qytetarëve të Tiranës
53
Tweets
45
Following
320
Followers
Tweets
Policia Bashkiake retweeted
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 22 Nov 17
💯 me te miret! 👫✅👏 Aseti me i madh i nje qyteti nuk jane rruget, ndertesat e makinat - jane njerezit! 👨‍🎓👩‍🎓👏 Ndaj kete fundvit kemi “stolisur” Tiranen me 100 gjimnazistet me mesataren 10 per te frymezuar qytetin se puna e perpjekja nuk shkon kurre dem! BRAVO! 🎓📚👏👏
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 30 Jun 17
Policia Bashkiake në mbështetje të Task- Forcës së UKT-së, për prerjen e lidhjeve të paligjshme në rrjetin e ujësjellësit.
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 8 Jun 17
Shërbimet e Policisë Bashkiake duke marrq masa për lirimin e trotuarit
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 8 Jun 17
Mos parkoni në kundërshtim me sinjalistikën, mbi trotuarë, në stacionët e autobusëve, pranë kontenierëve të mbeturinavë, pranë hyrjeve, etj.
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 7 Jun 17
Raporto tek aplikacioni i ankesave online "Tirana Ime". Zgjidhja e ankesave tuaja, puna jonë e përditshme.
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 19 May 17
Policia Bashkiake për mbarëvajtjen e aktivitetit "Pedalo për një qytet të pastër".
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 19 May 17
P.Bashkiake prezente për orientim të qarkullimit të automjeteve tek Pazari i Ri, gjatë prezantimit të programit të Fondit të Komuniteteve
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 15 May 17
Policia Bashkiake në shërbim të qytetarëve.
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 11 May 17
Nga projekti për nxënësit e shkollave të mesme "Një ditë drejtues në B.T". P.B ka qënë e përzgjedhur, nga nxënësit e shkollës "B.Sykja".
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 11 May 17
Policia Bashkiake gjatë kontrollit të dokumentacionit si dhe të zbatimit të itenerarit të automjeteve të transportit publik ndërurban.
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 9 May 17
PB merr masa ndaj shitësve ambulant, që tregtojnë në mënyrë të paligjshme,në kushte jo të pështatshme mjedisore si dhe duke zënë h. publike
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 26 Apr 17
P.Bashkiake në mbështetje të IMT për lirimin e hapësirave midis pallateve, të zëna në mënyrë të paligjshme në Rr:"Pinar", Nj.Adm.Farkë.
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 26 Apr 17
Çdo ditë merren masa për parkime mbi trotuarë, pranë kontenierve të mbeturinave, në kundërshtim me sinjalistikën, etj..
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 26 Apr 17
Në mbështetje të projektit të Bashkisë Tiranë, për rikualifikimin e sheshit mbrapa pallatit me shigjeta.
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 12 Apr 17
Policia Bashkiake në mbështetje të projektit të Bashkisë Tiranë "Rikualifikim i Rrugës "Shefqet Kuka".
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 12 Apr 17
Policia Bashkiake në mbështetje të Inpsketoriatit të Mbrojtes së Territorit, për prishjen e një objekti të kundraligjshëm në Rr:"5 Maji".
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 5 Apr 17
Pas njoftimit sipas ligjit,për lirim të hapësirës në mënyrë vullnetare, sot u bë lirimi i kësaj hapësire në Rr:"Robert Shvarc".
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 3 Apr 17
Janë marrë dhe do merren masa administrative sa herë të konstatohen parkime mbi trotuar.
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 3 Apr 17
Policia Bashkiake gjatë kontrollit dhe marrjes së masave për respektimin e hapësirave publike.
Reply Retweet Like
Policia Bashkiake 3 Apr 17
Sot puna ka vijuar në Rr:"Shefqet Musaraj" për heqjen e trekëndëshave metalik, me qëllim përvetësim hapësire.
Reply Retweet Like