Twitter | Search | |
pekinibrahim
ACTOR until i find a real job
54,811
Tweets
582
Following
43,286
Followers
Tweets
pekinibrahim retweeted
Primeworks Studios - Film Jan 25
Giler ah Slash Hj Tapah goreng gitar sampai terangkat! Demi perjuangan rock dan , deme sanggup berendam dalam tasik boleh kalah cover album Hukum Karma 🤘🏻 👇🏻👇🏻👇🏻
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
fazleena hishamuddin Jan 23
7,8 & 9 Februari. 3 karya baru dari pengarah perempuan dalam satu pementasan. Tempahan tiket melalui whatsapp 013-2518402 sekarang. 🌷
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
ڤريبادي عبدالله Jan 23
Kematangan sebuah skrip, baik pentas mahu pun layar, terserlah pada dialog-dialognya. .
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
Al Jafree Md Yusop Jan 24
Razak dan Rose, Ratna dan Azman. Saksikan kedua-dua pasangan ‘gila’ ini dalam filem Mencari Rahmat. Mencari Rahmat akan ditayangkan di Temasya Wayang Budiman 2 Februari ini (tempat sudah penuh) dan pawagam seluruh Malaysia 18 Jun, 2020.
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
MeduLA Jan 24
Saya memanjang kan urusan promosi filem abang Mamat Khaled. Semoga ada yang akan memanjang kan urusan promosi ini dari sini. Rock Never Die ..
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
Primeworks Studios - Film Jan 21
🎸 - ROCK (2005) 🎸 "Okay ke Rimba Bara?" Long live Pak Ndak! Pergh, melekat terus nama Rimba Bara! Rockers Bersatu, ready nak gegar panggung? Rock 4: Rockers Never Dai membingit di panggung mulai 20 Februari 2020!
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
Al Jafree Md Yusop Jan 21
Selain dari tayangan filem Mencari Rahmat arahan aku di Temasya Wayang Budiman. Aku juga akan mengendalikan ‘Masterclass’ yang bertajuk ‘Penulisan, Pengarahan dan Adaptasi Filem’ pada Ahad jam 4.00 petang. Jemput datang dan jom kita sembang filem.
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
Mohd Jayzuan Jan 21
Jadi seniman adalah tentang proses. Sentiasalah mencipta, ada hit-dan-miss, ada karya menjadi ada kaput, ada mahakarya ada shitty. Don’t give up, percaya mimpi, dalam banyak-banyak karya akan pasti sekurangnya ada satu super worth it. Prosesnya mahal, sabar itu manis.
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
Amerul Affendi Jan 16
Tanpa segan silu dan penuh keyakinan saya undi untuk watak Hang Tuah atau Sultan Mahmud Melaka bagi . Kemonnnn dah tahun 2020 kottt. bakat harus diletakkan di tempatnya yang tepat. Sumber dari ig .
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
MeduLA Jan 15
Hasnol rahmat senior itu sebab dia jauh sikit 😂 and the rest shabby, arwah Piit hanif, Fared and Zaidi
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
Syafiq Crossfire Jan 10
Replying to @hmetromy
Aku rasa Puteri Balqis ialah seorang yg sgt berbakat dan sewajarnya diberikan perhatian dan bantuan. Bakat yg ada pada dia mmg luar biasa. Semoga dia cepat sembuh
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
Primeworks Studios - Film Jan 9
Rockers! Baik punya filem sudah mari. Boleh ke deme memperjuangkn legasi Rock Rimba Bara? Diterajui oleh Sharwani NS, Hazama, Adam John, Bulan Terry & Nazimi Fahmi sbgai RIMBA BARA2! Rock 4 membingit di panggung 20 Feb 2020 ini!
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
Wan Hasliza Jan 8
Thank you Allah, fans of KP and all the players that made it happen
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
Al Jafree Md Yusop Jan 8
Tinggal lebihkurang 4 bulan aje lagi sebelum kita Mencari Rahmat. 18 Jun, 2020.
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
lilyanazworld Jan 8
Reply Retweet Like
pekinibrahim Jan 3
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
Bront Palarae Dec 31
Pengkor: Salute to Zayen Aqilah for making Pengkor Kecil a cool pesona. It was such an inspiration, and gave me plenty of joy to continue his spirit as the adult Pengkor. Catch now. In cinemas near you.
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
MeduLA Dec 31
We shoot this on 35mm colour film negative. Its an honor to DP this homaj jugak untuk zaman kita 80an dalam kenangan. Seluar fit, kasut aliph, konsert fun fair, gitar kapok 😊 lu gua lu gua, ...
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
Memoir Muzik Malaya Dec 30
Replying to @LagendaRock
Rock Oo Amat Signifikan
Reply Retweet Like
pekinibrahim retweeted
Bront Palarae Dec 30
Ikut hati mmg nak tyg di semua pawagam. Cuma ini yg ada permintaan. Apa kata kita support pawagam yf tayang. Sebarang maklumat lanjut & aduan, sila hubungi
Reply Retweet Like