Twitter | Search | |
follow ig @taty.kitchen
πŸ§• πŸ‘§ Nur Zara Aleesya πŸ‘§ Aleena mikayla
164,681
Tweets
786
Following
4,399
Followers
Tweets
follow ig @taty.kitchen retweeted
Tokey Sticker 4h
Layan sticker malam ni. 🀘🀘
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen 4h
Fuhh! Pantas. πŸ€œπŸ»πŸ€›πŸ»
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen retweeted
follow ig @taty.kitchen Oct 8
Salam. Nak rasa cookies yg sedap & padu? Mari cuba cookies dari ni. InshaaAllah korg akan rasa betul2 β€œA Bite Of Heaven”. πŸ₯° Sea salt choc chip - rm25/jar Salted black charcoal sables - rm26/jar
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen retweeted
Nazri M. Annuar Oct 28
Fuh, syukur dapat masuk balik twitter. Punya lama kat Facebook tadi aku dah nyaris jadi anti-vax, join ahli Anuar Musa Fan Club dan percaya Melayu buat kapal pakai batu.
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen retweeted
FF Oct 27
Makcik nasi lemak so canggih. Making buying experience so convenient for people who do not carry cash (JUST LIKE ME)
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen Oct 28
Replying to @NiniNell
Nape glove tu nampak saiz lg besar dari tgn akak ekk?
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen Oct 27
Replying to @HasbiShahrir
Sempat lg ni kau nk jual diri dkt mana2 datin. Rupa apa semua dah ada. Next month kau nk acah2 kawin dah. Nanti tak boleh dah sbb kene ikat. Haha
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen Oct 27
Replying to @HasbiShahrir
Acah2 kau sampai tak tido mlm beli bmw yeee. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen Oct 27
Replying to @HasbiShahrir
Aik. Aku rasa aku ade nmpk kau sign doc siap byr depo en?
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen Oct 27
Replying to @HasbiShahrir
Nk tumpang πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen retweeted
dee πŸ•Š Oct 26
My brother bukak gerai dapurkunyit at setia alam, those yg nearby boleh pegi beli kat sana. Gulai is totally kelantan’s recipe sooo pekat, we got ayam kunyit and also keli goreng kunyit both only rm6 with free sirap ais !
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen retweeted
β₯ Oct 27
And all struggles are valid, it’s not a competition.
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen retweeted
Fares the lone wolf Oct 26
Ada sesiapa berminat jadi barber? Kursus semua disediakan. Boleh sebarkan kepada kawan kawan yg hilang pekerjaan dan berminat. Boleh dm sy terus.
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen Oct 27
Replying to @zullicious
Hahahaha. Bru lepas bfast ni. Ok2. Bye! Kantoii pulakkkkk.
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen Oct 27
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen Oct 27
Mantap pemuda umno! terus maju.
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen Oct 27
Ni la kot punca selangor takda air!!
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen Oct 27
Kuat betul perempuan ni ye. πŸ’ͺ🏻
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen retweeted
𝐏𝐚𝐚𝐧 π‘πšπ£πš π‚π¨π°πšπ² Oct 27
Macam ni rupanya rasa berjauhan dengan isteri. Rindu betul lah
Reply Retweet Like
follow ig @taty.kitchen retweeted
Sharifah Leen Kota A. Oct 26
WE ARE NOT OKAY. Some of my family yang suda positive covid-19 pun still di rumah Sebab hospital penuh. Kena suru makan ubat saja. What kind of BS is this?πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ
Reply Retweet Like