Twitter | Search | |
Bulat
A haunted individual.
22,626
Tweets
337
Following
374
Followers
Tweets
Bulat Dec 4
Replying to @_lidsydaisy
Mee suaaaaa. Sedapnyaa
Reply Retweet Like
Bulat Dec 3
Lemahhhhh semuanya. Buat silap, lari. Tak reti nak betulkan diri sendiri. Bodoh.
Reply Retweet Like
Bulat Dec 2
Replying to @kadtechi
Banyak kan. Hahahhaa
Reply Retweet Like
Bulat Dec 2
Reply Retweet Like
Bulat Dec 2
Celebrating mama n abah’s anniversary
Reply Retweet Like
Bulat retweeted
keds bitter Dec 2
SIAPA LAGI SUDI NAK KENA SCAM DENGAN AKU! CEPAT LAHHHH BAGITAHU.
Reply Retweet Like
Bulat Dec 2
Kenapa lah hari² yang aku dah ada plan dgn family, ada roblem kat office? 🤣 sorry eh boss. Harini family dinner.. mmg nak kena balik awal
Reply Retweet Like
Bulat Nov 30
Replying to @aizatwahid @kadtechi
Siot
Reply Retweet Like
Bulat Nov 30
Replying to @kadtechi @aizatwahid
Uish jajat dekat saklam ke?
Reply Retweet Like
Bulat Nov 29
Reply Retweet Like
Bulat Nov 29
Masih di office. 😱
Reply Retweet Like
Bulat retweeted
ηαꑒꑒ🔱 Nov 19
Only some will remember....
Reply Retweet Like
Bulat Nov 20
Reply Retweet Like
Bulat Nov 18
Reply Retweet Like
Bulat retweeted
Nikko Ilham Nov 17
Di umur berapa kamu tau kalo PETERPAN itu singkatan dari...
Reply Retweet Like
Bulat Nov 15
Replying to @nblhzlkfli
👍👍 thanks bell. Will do so after work
Reply Retweet Like
Bulat Nov 14
Nak tanya. Kalau kaki luka sebab tersepak besi karat, should i get tetanus shot again?
Reply Retweet Like
Bulat Nov 14
Nak tengok wayang. Lupa bawak sweater. Last² beli sweater baru. Membazirrrrr
Reply Retweet Like
Bulat retweeted
Rahmat H. MD Nov 10
Siapa berjaya tahan nafsu membeli belah di Shopee, Lazada dan seangkatan dengannya sempena 11.11 ni sila RT. Like untuk tak berjaya tahan nafsu wkwkwkw. Saya berjaya tahan 😂😂
Reply Retweet Like
Bulat retweeted
Jajat Nov 11
RT kalau anda selamat daripada sale 11.11
Reply Retweet Like