Twitter | Search | |
Espai Rural Palà de Coma
Espai rural ubicat al municipi de , província de , on podreu gaudir d'un innovador i una experiència única.
49
Tweets
13
Following
23
Followers
Tweets
Espai Rural Palà de Coma 23h
🛠 Totes les de Cal Jovellar conservaran una zona a la paret amb la pedra original que s'ha pogut recuperar. Avui us mostrem com està sent l'evolució d'una d'elles! 😍 Creem espais per fer de la vostra estada un gran record.
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Sep 16
😍 La “Ruta pel camí de ronda” us permetrà conèixer indrets de gran interès cultural i històric, com el Santuari del Miracle, el Roc de la Mare de Déu o l’Ermita de Sant Gabriel. ✅ Un bon pla per descobrir l’entorn de l’Espai Rural a molt poca distància d’aquest!
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Sep 13
🏡 Des de molts racons de Cal Jovellar podreu gaudir d’unes meravelloses vistes com les que us mostrem des de la que serà la sala d’estar de les antigues golfes. 😊 Us animeu a gaudir d’una experiència diferent envoltats de naturalesa? 👆
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Sep 12
🚴🚶‍#Cardona us ofereix un ampli ventall de propostes! La vila va néixer gràcies a la riquesa de la sal al 986, encara que s'han trobat restes anteriors d'assentaments Ibèrics. Actualment podem gaudir d'un centre històric declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Sep 9
⛪L'any 1880 es va construir una al mas de , a la qual es podia accedir des de la sala noble de la casa. En ella, encara avui, es pot observar una relíquia de Sant Josep Oriol, la sagristia, un confessionari i una imatge de la Mare de la Mercè.
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma retweeted
Visita Cardona! Sep 8
[📸] Esclat de festa, cultura popular i tradició centenària! està de Festa Major! 📸 Josep Badia
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Sep 6
Replying to @paladecoma
🧐 A més, Gombau hauria de donar el seu cavall bru al vescomte i prestar el seu bon servei com a cavaller de la seva host.
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Sep 6
📜Una relíquia! Aquest és el pergamí on es documenta oficialment que l'origen de la finca de Palà de Coma es remunta a l'any 1034. En ell, el vescomte Eribau i els seus germans atorgaven a Gombau el lloc conegut com a Palà a canvi de rebre la meitat de tot allò que fes o plantés
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Sep 4
😮 Fins ara ha estat el paller, però us avancem que la transformació d’aquest espai us sorprendrà molt! 💭 Us imagineu en què es convertirà? Una pista: podreu gaudir de moments de relax i fer celebracions a l'aire lliure!
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Sep 3
Replying to @TurismeSolsones
Molt a prop del centre geogràfic de Catalunya, podreu visitar el Santuari de Pinós, situat a uns 940 m d’altitud, des d’on podreu admirar una magnífica panoràmica del Pirineu, Collsacabra i del Montseny. 📷
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Sep 3
😊 Us agradaria visitar el centre geogràfic de ?🧭 Una rosa dels vents esculpida en pedra indica el punt exacte a Pinós, al sud de la comarca del i a només 20 minuts en cotxe des de l'Espai Rural .
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Aug 30
🧡 Les de Cal Jovellar compartiran la mateixa atmosfera de calidesa que la resta de l'allotjament i de l'Espai Rural . 🛠 Tenim moltes ganes de poder ensenyar-vos-les quan estiguin acabades! ⏳ Ja queda menys!
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Aug 29
😍 A finales de año tendrá lugar la inauguración del Espai Rural . ¿Queréis vivir una experiencia diferente de ? 🎁 ¡Tenéis la oportunidad de conseguir un cheque regalo con una tercera noche gratuita! 👉
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Aug 26
Replying to @paladecoma
Les referències més antigues que tenim d’aquest topònim se situen a la primera meitat del segle XI, en el marc del domini terrer dels vescomtes d’Osona-Cardona a la Vall de Coma i Bergús. Font: Dr. Andreu Galera - Arxiu Històric de Cardona
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Aug 26
📄🧐 La informació aportada pels documents medievals i moderns ens permeten resseguir l’evolució de Cal Jovellar. El topònim que dona nom a la casa es relaciona amb "jovell" o "jouell" que correspon a cadascuna de les dues meitats del jou, a la qual va junyit l’animal.
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Aug 24
⛰ De camí a la Font del Camilo podreu observar els vestigis d’un antic forn de teules. Aquest tipus de forns eren molt comuns, però la majoria han desaparegut o es troben en estat de ruïna. 📷 A la imatge podeu veure els vestigis del que hi havia a l'Espai Rural Palà de Coma.
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Aug 21
🏡 La teulada de l’allotjament Cal Jovellar ja està finalitzada! La casa respectarà l’arquitectura original i conservarà tots els materials possibles, però oferirà totes les comoditats actuals per assegurar una estada amb el màxim confort.
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Aug 19
⛪ Al municipi de Riner, al , es troba el Santuari del Miracle, un indret que recomanem visitar. Es tracta d’un conjunt format per una església, la Casa d’espiritualitat, la Casa Gran, les cel·les i un monestir benedictí. 📷 Ester Sabata -
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Aug 16
😍 Racons especials de Cal Jovellar. L’espai de la sotacoberta us servirà com una estança més on compartir moments. 🎮 Jugar, veure pel·lícules o simplement desconnectar recordant anècdotes... vosaltres escolliu com aprofitar-la!
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Aug 15
🧡 El entorno del Espai Rural Palà de Coma os invitará a perderos por sus paisajes y a disfrutar de grandes momentos. 🎁 Si os gustaría compartir estos momentos con la familia o grupo de amigos, aprovechad y conseguid una tercera noche gratuita! 👉
Reply Retweet Like