Twitter | Search | |
Päivämies.fi
Päivämiehen verkkotoimitus, Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)
557
Tweets
64
Following
452
Followers
Tweets
Päivämies.fi 14h
soi ympäri maan, kun keskiviikkona 19. syyskuuta vietetään ensimmäistä valtakunnallista Kirkkomusiikin päivää.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Aug 31
Kauhavan lentokentällä järjestetään vuonna 2026. Alue on suviseurakäyttöön erinomainen. Asfalttikenttää alueella on 55 hehtaarin verran.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Aug 28
Tulevana perjantaina vietetään diakonian viran päivää. on kristilliseen rakkauteen perustuvaa palvelua, joka kuuluu kirkon perustehtäviin.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Aug 15
Tänään pidetyssä Oulun hiippakunnan piispanvaalissa Kirkkohallituksen kansliapäällikkö Jukka Keskitalo sai yli puolet annetuista äänistä ja tuli suoraan valituksi Oulun seuraavaksi piispaksi. Onnea ja Jumalan siunausta uudelle piispalle!
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Aug 13
Kirkon Ulkomaanapu avaa Suomen ensimmäisen 'n Helsinkiin. -myymälä osallistuu ruokahävikin vähentämiseen myymällä elintarvikkeita ja tuotteita, jotka muuten päätyisivät jätteeksi.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Aug 7
Valtakunnallinen julistetaan Vantaalla 22. elokuuta. Tänä lukuvuonna Koulurauha-ohjelman teemana on ”Sinä voit vaikuttaa. – Hymykin auttaa”. Teema viestittää, että jokainen voi pienillä teoilla vaikuttaa 'in koulussa.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Aug 6
'n seudun rauhanyhdistyksen toimitaloa hyödynnetään myös 'käytössä.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 27
tarjoavat tunne-elämyksiä, ja siksi niitä kannattaa jakaa. Päivämiehen verkkolehdessä on oma palstansa Lukijoiden lähettämille kuville. Lue myös vinkit, joilla pääsee kuvauksessa alkuun!
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 26
'n alkavat huomenna. Kenttä on avattu jo tänään ja klo 19 on ohjelmassa aattoseurat. Taustayhteisö iloitsee siitä, miten alun perin soinen erämaa on nyt jokakesäisten suurten seurojen pitopaikka ja 'n koti. Lue lisää:
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 25
Hyvät terveiset ovat tarpeellisia. , , tuo lohdullisen viestin: kaikilla ihmisillä on mahdollisuus uskoa ilosanoma henkilökohtaisesti ja ottaa näin vastaan Jumalan lahjoittama elävä .
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 23
Niilan sanotaan näin: "oikean päällä hanka, pykälä alla, vasemmassa hangat molemmin puolin". Poromerkki tehdään 'n korvaan, jotta tunnistaa omat 'nsa. Lue lisää:
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 22
ei ota kantaa pohjaratkaisuun, sisustukseen, valoisuuteen, omaperäisyyteen tai materiaaleihin. Huomionarvoista on vain .
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 21
Hyviä uutisia tulevaisuuden opistonuorille: 'n kristillinen on saanut hallitukselta luvan perustaa kakkostoimipaikan, joksi voi valikoitua kuvassa oleva Maitoisten leirikeskus
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 19
'n alkavat tänään. Seurat järjestetään toista kertaa 'lla Ison Kirjan opiston alueella, joka tarjoaa hyvät puitteet seurojen tunnuksen toteutumiselle. "Täällä on ja " (Jes. 28:12). Tervetuloa!
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 18
Päivämiehen pääkirjoitus: jättävät 'jä erityisesti kesän suurien seurojen yhteydessä. on yksi tapa huolehtia lähimmäisestä. Esirukouksissa nousevat esille asiat, jotka surettavat juuri nyt.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 17
Tiet olivat osin ajokelvottomia, roskan ja jätteiden reunustamia, täynnä ihmisiä ja leikkiviä lapsia. Kasvoilla näkyi kuitenkin .
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 16
Saksankielinen virsi 'n 'n keskipäivän hartaudessa teki vaikutuksen. Sanat kehottavat seuraamaan Kristusta uskollisesti ja pysymään lujana 'n matkalla kohti lopullista isänmaata.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 15
'n hyvä hetki oli lyhyt, mutta Pietari, Jaakob ja Johannes varmaan muistivat sen loppuelämänsä ajan. Lue kirkastusvuoren tapahtumista Päivämiehen Sana sunnuntaiksi-palstalta:
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 12
Kirjoitustulkkaus on tarkoitettu huonokuuloisille, ja sitä kokeillaan Reisjärven opistoseuroissa ensimmäistä kertaa:
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 11
Reisjärven alkavat perjantaina. Tehtävää on vielä, tule mukaan talkoisiin!
Reply Retweet Like