Twitter | Search | |
Päivämies.fi
Päivämiehen verkkotoimitus, Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)
568
Tweets
63
Following
459
Followers
Tweets
Päivämies.fi Jan 15
Oulun hiippakunnan piispa vieraili tänään SRK:lla.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jan 4
Muhoksen suviseurojen verkkosivut ovat avautuneet. Kesän 2019 Suviseurat pidetään Muhoksella, Pohjois-Pohjanmaalla, Matokorven peltoaukeilla 28.6–1.7.2019. Lue lisää
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Nov 27
2018 -tutkimus julkaistiin viikko sitten. Sen tulokset saattavat yllättää monen aikuisen: lapsi leikkii ja pelaa mieluummin kuin on ruudun äärellä.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Nov 12
SRK avaa ensi vuoden alussa uuden lapsille suunnatun verkkosivuston, joka täydentää Siionin kevättä. Ne saavat yhteisen nimen Lasten polku, kertoo sivustoa suunnitellut Siionin kevään päätoimittaja Katri Isopahkala.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Oct 10
SRK:lla on avoinna kaksi tehtävää: Haussa on monimediatoimittaja, joka tuottaa sisältöä SRK:n sosiaalisen median kanaviin ja Kesäseuraradioon. Kustannustoimittajan tehtäviin kuuluu kirjojen suunnittelua ja toimittamista sekä kirjoittajien ohjausta.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Oct 10
Aleksis Kiven ja suomalaisen kirjallisuuden päivänä ilmestyvä Päivämies sisältää näkökulmia niin uskoon kuin lukemiseenkin. Kristinuskoa on sanottu 'n uskonnoksi. Kristityn on hyvä tuntea uskonsa perusteet ja mennä itse juurille, lukea Raamattua.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Oct 8
Tiedot tulevista SRK:n kotimaan lähetysseuroista löytyvät nyt SRK:n verkkosivuilta. Tähän asti tietoa niistä on välitetty Päivämiehessä ja alueellisissa ilmoituksissa.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Sep 27
Huomisen Vauvan päivän tarkoituksena on lisätä vauvaystävällisyyttä yhteiskunnassa, kirkossa ja työpaikolla. Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo haastaa seurakunnat vauvaperheiden huomioimiseen.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Sep 26
Mediat tekevät valintoja, myös aihevalintoja, arvojensa pohjalta. Näkyvä uutisaihe viime aikoina on ollut . Tavoitteena on murtaa käsitys naiseksi ja mieheksi luodusta ihmisestä tarjoamalla tilalle sukupuolten kirjo.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Sep 26
Ensi kesän Suviseurojen seuramerkissä paistaa aurinko. Merkin suunnitellut Jaakko Matikainen sanoo kuvaavansa seuramerkissä omakohtaista kokemustaan siunauksesta.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Sep 24
Kirkko on hyväksynyt 'tavoitteensa vuoden 2019 eduskuntavaaleihin liittyen. Kirkko ehdottaa 'n kokonaisuudistuksen painopisteeksi lapsiperheköyhyyden poistamista.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Sep 18
soi ympäri maan, kun keskiviikkona 19. syyskuuta vietetään ensimmäistä valtakunnallista Kirkkomusiikin päivää.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Aug 31
Kauhavan lentokentällä järjestetään vuonna 2026. Alue on suviseurakäyttöön erinomainen. Asfalttikenttää alueella on 55 hehtaarin verran.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Aug 28
Tulevana perjantaina vietetään diakonian viran päivää. on kristilliseen rakkauteen perustuvaa palvelua, joka kuuluu kirkon perustehtäviin.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Aug 15
Tänään pidetyssä Oulun hiippakunnan piispanvaalissa Kirkkohallituksen kansliapäällikkö Jukka Keskitalo sai yli puolet annetuista äänistä ja tuli suoraan valituksi Oulun seuraavaksi piispaksi. Onnea ja Jumalan siunausta uudelle piispalle!
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Aug 13
Kirkon Ulkomaanapu avaa Suomen ensimmäisen 'n Helsinkiin. -myymälä osallistuu ruokahävikin vähentämiseen myymällä elintarvikkeita ja tuotteita, jotka muuten päätyisivät jätteeksi.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Aug 7
Valtakunnallinen julistetaan Vantaalla 22. elokuuta. Tänä lukuvuonna Koulurauha-ohjelman teemana on ”Sinä voit vaikuttaa. – Hymykin auttaa”. Teema viestittää, että jokainen voi pienillä teoilla vaikuttaa 'in koulussa.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Aug 6
'n seudun rauhanyhdistyksen toimitaloa hyödynnetään myös 'käytössä.
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 27
tarjoavat tunne-elämyksiä, ja siksi niitä kannattaa jakaa. Päivämiehen verkkolehdessä on oma palstansa Lukijoiden lähettämille kuville. Lue myös vinkit, joilla pääsee kuvauksessa alkuun!
Reply Retweet Like
Päivämies.fi Jul 26
'n alkavat huomenna. Kenttä on avattu jo tänään ja klo 19 on ohjelmassa aattoseurat. Taustayhteisö iloitsee siitä, miten alun perin soinen erämaa on nyt jokakesäisten suurten seurojen pitopaikka ja 'n koti. Lue lisää:
Reply Retweet Like