Twitter | Search | |
Filem Operasi X
Operasi “Antara Hidup dan Mati” akan menemui anda di pawagam mulai 1 November ini • Official Trailer :
872
Tweets
356
Following
136
Followers
Tweets
Filem Operasi X retweeted
 Nov 14
Aaron Aziz ni pemalu dalam movie ni, gugup tengok perempuan.
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
Anaz. Nov 14
Sekali tengok macam tak kenal. Dua kali tengok baru kenal.
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
cilipedaskaw! Nov 14
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
Your Bae Nov 14
Amboi, kemain menjeling Awie tengok bicep Hairul Azreen.
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
Hans Hanis Nov 16
Review Filem Operasi X : Selepas Ini Operasi Y?
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
Sayap-Sayap Wings Nov 16
- Operasi X . Di Pawagam Sekarang . Trailer Operasi X . Lari - Lagu Tema Operasi X…
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
𝓃𝓊𝓎𝓊𝓁 Nov 14
Review filem warga social media untuk filem . Not bad!
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
S 3 L L A 🧜🏻‍♀️ Nov 10
jejaga, movie marathon malam ni nak tengok . ini punca sebab hall sebelah keluar borak pasal movie ni. kuajo betul tak respek langsung orang. ⁦
Reply Retweet Like
Filem Operasi X Nov 14
ASP Redzuan nak tembak siapa tuuuuu? 🤭
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
Aaron Aziz Official Nov 13
Reply Retweet Like
Filem Operasi X Nov 14
Hurry up sementara masih ada di pawagam! 🤗
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
bye Nov 11
i found this on facebook and i am HOWLING I TELL YOU. HOWLING.
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
 Nov 14
Boleh tengok trailer movie dekat sini dulu.
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
Syafiq Kyle Nov 13
Alfatihah. Hilang sebutir lagi permata seni negara 😌
Reply Retweet Like
Filem Operasi X Nov 14
“Operasi X Buat Hal” 👉🏼👈🏼 Korang awesome! Admin terharu sebab Operasi X nak masuk minggu ketiga dah.. Kami takkan mampu bertahan sampai hari ini kalau tak ada sokongan dan kasih sayang semua ♥️ Jangan lupa tonton filem di pawagam selagi stok masih ada😘😅🤩
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
stan lee Nov 12
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
Zoe Saldana Nov 12
Today we lost one of the greats. , you were a inspiration and superhero to us all. Thank you for contributing so much- and giving us all something to aspire to! 💚
Reply Retweet Like
Filem Operasi X Nov 12
terima kasih! 😍
Reply Retweet Like
Filem Operasi X Nov 12
5 jenis emosi yang bermain lepas tonton filem ! Korang pulak macam mana? Operasi X Di Pawagam Sekarang Trailer Operasi X…
Reply Retweet Like
Filem Operasi X Nov 12
Replying to @SyafieraBeauty
Thanks for sharing your thoughts and appreciation Ms Kami sangat hargainya. Yang dah tonton share your thought about meh!
Reply Retweet Like