Twitter | Search | |
Filem Operasi X
Operasi “Antara Hidup dan Mati” akan menemui anda di pawagam mulai 1 November ini • Official Trailer :
864
Tweets
358
Following
138
Followers
Tweets
Filem Operasi X retweeted
🎅🏻 Nov 14
Aaron Aziz ni pemalu dalam movie ni, gugup tengok perempuan.
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
Anaz. Nov 14
Sekali tengok macam tak kenal. Dua kali tengok baru kenal.
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
cilipedaskaw! Nov 14
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
Hans Hanis Nov 16
Review Filem Operasi X : Selepas Ini Operasi Y?
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
Sayap-Sayap Wings Nov 16
- Operasi X . Di Pawagam Sekarang . Trailer Operasi X . Lari - Lagu Tema Operasi X…
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
. Nov 14
Review filem warga social media untuk filem . Not bad!
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
S 3 L L A 🧜🏻‍♀️ Nov 10
jejaga, movie marathon malam ni nak tengok . ini punca sebab hall sebelah keluar borak pasal movie ni. kuajo betul tak respek langsung orang. ⁦
Reply Retweet Like
Filem Operasi X Nov 14
ASP Redzuan nak tembak siapa tuuuuu? 🤭
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
Aaron Aziz Official Nov 13
Reply Retweet Like
Filem Operasi X Nov 14
Hurry up sementara masih ada di pawagam! 🤗
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
🎅🏻 Nov 14
Boleh tengok trailer movie dekat sini dulu.
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
Syafiq Kyle Nov 13
Alfatihah. Hilang sebutir lagi permata seni negara 😌
Reply Retweet Like
Filem Operasi X Nov 14
“Operasi X Buat Hal” 👉🏼👈🏼 Korang awesome! Admin terharu sebab Operasi X nak masuk minggu ketiga dah.. Kami takkan mampu bertahan sampai hari ini kalau tak ada sokongan dan kasih sayang semua ♥️ Jangan lupa tonton filem di pawagam selagi stok masih ada😘😅🤩
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
stan lee Nov 12
Reply Retweet Like
Filem Operasi X retweeted
Zoe Saldana Nov 12
Today we lost one of the greats. , you were a inspiration and superhero to us all. Thank you for contributing so much- and giving us all something to aspire to! 💚
Reply Retweet Like
Filem Operasi X Nov 12
terima kasih! 😍
Reply Retweet Like
Filem Operasi X Nov 12
5 jenis emosi yang bermain lepas tonton filem ! Korang pulak macam mana? Operasi X Di Pawagam Sekarang Trailer Operasi X…
Reply Retweet Like
Filem Operasi X Nov 12
Replying to @SyafieraBeauty
Thanks for sharing your thoughts and appreciation Ms Kami sangat hargainya. Yang dah tonton share your thought about meh!
Reply Retweet Like
Filem Operasi X Nov 12
Replying to @operasi_x
Emosi Gembira 😍 bukan sebab happy ending, ending penuh kejutan sebenarnya tapi happy bila part ASP Redzuan menyatakan hasrat untuk mengambil Cikgu Ayu sebagai teman hidup. Sweet bahagian tu tau. (Yg scene Aaron Aziz memalu tu)😅
Reply Retweet Like