Twitter | Search | |
Onderwijsinspectie
Toezicht voor beter onderwijs in Nederland. Vragen?
2,280
Tweets
151
Following
26,811
Followers
Tweets
Onderwijsinspectie 1h
De straf die de school een leerling kan opleggen valt onder het schoolbeleid. Als de ouders of de leerling het niet eens zijn met de zwaarte of aard van een straf kan dit in een gesprek met de school (leerkracht/directie) worden aangekaart. ^NM
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie retweeted
Karim Amghar Dec 10
Het is dan bijna zover..Vrijdag a.s. 17.15 als TV presentator te zien Ga het checken aub!! ❤ delen = lief.... Ik spreek met en onderwijs.. Sociologen.. Leerlingen.. Onderwijzers.. Kortom iedereen uit het veld..
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Dec 11
Replying to @Denkrenovatie
Ik wil u vragen om voor de beantwoording van deze vraag het contactformulier op onze website in te vullen: ^RW
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Dec 11
Met ingang van 1 augustus 2019 is het Examen- en kwalificatiebesluit beroepsopleidingen gewijzigd. Lees in onze nieuwsbrief om welke wijzigingen het gaat: .
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Dec 10
Replying to @Jack23821316
Bedankt voor uw bericht. Ik adviseer u contact op te nemen met JOB: ^RW
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Dec 6
Ben jij die teambuilder die het beste uit mens en organisatie haalt? En heb je ervaring en een hart voor IT, informatievoorziening en recordmanagement? Dan gaan we graag met je in gesprek. Reageer snel op onderstaande vacature.
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Dec 5
Goed onderwijs in het vak Fries: het is in Friesland verplicht, en leerlingen willen best leren. Maar toch vinden scholen het lastig, blijkt uit ons onderzoek. Lees het onderzoek op onze website:
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Nov 29
Grote verschillen in mondelinge taalvaardigheid leerlingen speciaal (basis)onderwijs. Lees het rapport Peil.Mondelinge taalvaardigheid s(b)o op onze website:
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Nov 28
Replying to @KiWi0501
Ik wil u vragen om telefonisch contact met ons op te nemen: 088-669 60 60. ^RW
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Nov 27
Heb jij overtuigingskracht, kan jij een boodschap helder overbrengen en denk jij in oplossingen? Dan ben jij de Controller die wij zoeken. Bekijk de vacature en reageer snel: .
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Nov 25
Ook de inspectie heeft last van de landelijke telefoon- en internetstoring. We zijn daardoor niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Nov 20
Wilt u meer weten over de Pilot herijken toezicht vve en kinderopvang? Lees meer:
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Nov 20
Hoe staat het ervoor met de kinderopvang? Lees hoe GGD’en en gemeenten toezicht houden en hoeveel tekortkomingen zij aantreffen.
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Nov 14
Replying to @zorgwacht
Bedankt dat u uw zorgen over de school met ons deelt. Meldingen zijn belangrijk voor ons toezicht op het onderwijs en de naleving van wet- en regelgeving. U kunt een melding maken via onze website: ^ST
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Nov 13
Het samenwerkingsverband kan ervoor kiezen om een of meerdere orthopedagogisch-didactische centra (opdc’s) in te richten. Vergeet hierbij niet om deze voorziening bij DUO te laten registreren. Wilt u meer hierover weten:
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Nov 8
Leerlingprestaties voor het vak Engels aan het einde van de basisschool lopen flink uiteen. Lees het rapport Peil.Engels op de website:
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Nov 8
Replying to @TotallyDi48
Lestijden vallen onder het beleid van de school. Hierover is niks geregeld in de wet. Bent u het niet eens met de lestijden, dan kunt u een klacht indienen bij uw onderwijsinstelling. Voor advies verwijs ik u naar Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs. ^ST
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Nov 6
Wij zijn gestart met burgerschapsonderzoek bij scholen met verschillende achtergronden en levensbeschouwelijke opvattingen. Lees hier meer:
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Nov 4
De raden van toezicht worden steeds professioneler, maar het kan nog wel beter – dat vinden zij ook zelf. Wat kan beter, en hoe? Lees het onderzoek ‘Governance in het mbo’:
Reply Retweet Like
Onderwijsinspectie Oct 31
De inspectie zoekt naar twee Analisten in het Voortgezet Onderwijs. Ben jij in staat om heldere analyses te maken van informatie over besturen en geef je de juiste duiding aan die informatie? Lees dan snel verder:
Reply Retweet Like