Twitter | Search | |
О.Е.К. Синергија
Омладинска невладина организација са седиштем у К. Митровици која унапређује положај младих кроз едукацију, истраживање, промоцију и превенцију. +381 28 423 715
620
Tweets
815
Following
440
Followers
Tweets
О.Е.К. Синергија May 21
КАМПАЊА ЈЕСИ ОК? У Економској школи и у непосредној околини студентских домова, наши активисти су полепили постере из кампање која се бави менталним здрављем младих. ЈЕСТЕ ОК: ✅ Да питаш како се неко осећа ✅ Пружиш подршку саветима ✅ Слушаш без осуђивања
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија May 17
ЕДУКАТИВНА СЕСИЈА: 2. ДАН КОНФЕРЕНЦИЈЕ СУПЕРТАТА Разговарали смо о родним улогама, обављању кућних послова и неравномерној расподели учешћа мушкарца и жене у одгајању деце, све уз много смеха, забаве и едукације.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија May 17
ЕДУКАЦИЈА О ЉУДСКИМ ПРАВИМА Вредни едукатори Синергије, Тијана и Филип, спровели су нови едукативни тренинг за групу од десетак младих на следеће теме: 🔹 људска права и обавезе 🔹 дискриминација и шта имамо против ње 🔹 право на образовање, слободу кретања и изражавања
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија May 15
КОНФЕРЕНЦИЈА СУПЕРТАТА Наши гости на овогодишњој конференцији били су ➡️ педијатар и супертата Миљан Јанковић ➡️ новинар и супертата Жељко Тврдишић ➡️ супруга супертате и мајка Светлана Вукићевић ➡️ грађански активисти и супертате Аца Митић и Марко Ракић.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија May 15
КОНФЕРЕНЦИЈА СУПЕРТАТА - 15.05.2019. Четврту годину заредом, удружење младих Синергија организује Конференцију Супертата, уз свесрдну подршку Популационог фонда УН (UNFPA) и међународне организације CARE Balkans.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија May 13
Омладинска организација Синергија одржаће Конференцију за промоцију активног очинства „Супертата” четврту годину заредом. КАДА ➡️ Среда (15. мај) у 11.00ч ГДЕ ➡️ Центар грађанске енергије (изнад бивше аутобуске станице код Среза), Косовска Митровица
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија May 11
У оквиру кампање , разбијајући стигме о менталном здрављу, Синергија је организовала отворени разговор о биполарном поремећају са Александром Танасковићем из Лепосавића, који је причао о свакодневном животу са психичким поремећајем.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија May 11
ЕДУКАТИВНИ ТРЕНИНГ О ЉУДСКИМ ПРАВИМА Вредни едукатори наше омладинске организације спровели су нови едукативни тренинг за групу од 15 младих на следеће теме: 🔹 људска права и обавезе 🔹 дискриминација 🔹 право на образовање, слободу кретања и изражавања
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија May 11
ПРЕДАВАЊЕ О РЕЦИКЛАЖИ Четрдесетак средњошколаца учествовало је у заједничкој активности Синергије и Међународног пословног колеџа у Косовској Митровици. Са професором Александром Ђикићем разговарали смо о рециклажи и заштити животне средине.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија May 7
Добро дошли у нове просторије Омладинског едукативног клуба Синергија у Косовској Митровици: Улица Џона Кенедија 28/2, прекопута О.Ш. „Бранко Радичевић” и Музичке школе „Миодраг Васиљевић”. ПРАТИТЕ смернице и путоказе!
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Apr 26
Predstavljali Sinergiju na svečanosti povodom Dana studenata Prištinskog univerziteta u Kosovskoj Mitrovici. Srećan Dan studenata!
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Apr 26
Драги суграђани, поштовани пратиоци, уважени пријатељи, волонтери и чланови, петак и понедељак (26. и 29. април) биће нерадни дани у нашој омладинској организацији. ХРИСТОС ВАСКРСЕ! Срећан Ускрс!
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Apr 24
Naši volonteri i omladinski radnici predstavljaju Sinergiju na dvodnevnoj Omladinskoj skupštini UN-a. Stvaramo nova prijateljstva i gradimo saradnju sa relevantnim omladinskim i institucionalnim akterima na Kosovu i Metohiji.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Apr 22
ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „ЈАБУКЕ СУ БИЛЕ СЛАТКЕ” у ШТРПЦУ — 20.4.2019. Синергијина Позоришна група БМК К.М. извела је пред штрпчанском публиком своју нову позоришну представу, под називом „Јабуке су биле слатке”, по тексту и у режији глумице Дуње Николић.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Apr 22
ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „ЈАБУКЕ СУ БИЛЕ СЛАТКЕ” у К.М. — 17.4.2019. Наша Позоришна група БМК К.М. извела је пред митровачком публиком своју нову позоришну представу, под називом „Јабуке су биле слатке”, по тексту и у режији глумице Дуње Николић.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Apr 15
Група од 26 младих из Синергије и Мреже вршњачких едукатора, средњошколаца и студената, учествовала је у тродневном омладинском кампу на Брезовици. Три главне теме овог кампа биле су изградња тимских капацитета, сексуално и репродуктивно здравље и вештине преговарања.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Apr 10
ЕДУКАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ У ГРАЧАНИЦИ - АПРИЛ 2019. У средњој Медицинској школи у Лепини (Грачаница) одржали смо сет едукативних радионица за више од 70 младих. Захвални смо руководству, наставном и стручном особљу на отворености за сарадњу са Синергијом.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Apr 9
ОБРАЗОВНА РАДИОНИЦА ЗА СТУДЕНТЕ И ОМЛАДИНСКЕ ЛИДЕРE За групу од 25 студената и омладинских лидера одржали смо трочасовну едукативну радионицу на тему наше методологије рада са младима, разлика између рода и пола, основних врста насиља и како их препознати.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Apr 1
РЕКРЕАТИВНА ШЕТЊА И РОШТИЉ - 30.03.2019. Тридесетак наших волонтера учествовало је у активности коју смо организовали у сарадњи са Међународним пословним колеџом у Косовској Митровици (IBCM).
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Mar 30
ОБРАЗОВНА РАДИОНИЦА За групу од 22 наставника и стручних сарадника са подручја севера Косова и Метохије одржали смо трочасовну едукативну радионицу на тему наше методологије рада са младима, разлика између рода и пола, основних врста насиља и како их препознати. 📣
Reply Retweet Like