Twitter | Search | |
О.Е.К. Синергија
Омладинска невладина организација са седиштем у К. Митровици која унапређује положај младих кроз едукацију, истраживање, промоцију и превенцију. +381 28 423 715
516
Tweets
222
Following
201
Followers
Tweets
О.Е.К. Синергија Nov 8
СТУДЕНТСКО ВЕЧЕ И ПРЕДСТАВЉАЊЕ РАДА Тридесетак студенткиња и студената угошћено је у Синергији, где им је представљено чиме се наша омладинска организација бави и како могу да јој приступе. Састанак су организовали наша Група за сарадњу са студентима.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Nov 8
КРЕАТИВНА ИЗЛОЖБА "ОТПАД НИЈЕ ЂУБРЕ" Синергијина Група за сарадњу са студентима, Филип Бијанић и Јована Савићевић, организовала је дводневну креативну изложбу под називом „Отпад није ђубре: пластична природа“, са освртом на природне катастрофе.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Nov 8
НОВА ЕКОЛОШКА РАДИОНИЦА Одржали смо едукативну еколошку радионицу у нашим просторијама, где смо разговарали о заштити животне средине, погледали филм о екологији и преиспитивали своје ставове према одлагању смећа и отпада у нашем окружењу.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Nov 7
Стало нам је до младих и њиховог развоја, ево како унапређујемо положај младих на Косову и Метохији:
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Nov 2
КРЕАТИВНА РАДИОНИЦА О РЕЦИКЛАЖИ Двадесетак волонтера и активиста Синергије организовало је креативну радионицу о рециклажи. Разговарали смо о томе како нешто што некоме представља ђубре и отпад, некоме може да буде идеја да направи нешто корисно.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Nov 2
ФИЛМСКА ПРОЈЕКЦИЈА НА НОЋ ВЕШТИЦА Група од тридесетак младих учествовала је у неформалном дружењу и гледању хорор филма на Ноћ вештица уз кокице и сокове. Просторије су биле украшене застрашујућим бундевама, копијама слепих мишева.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Nov 2
ЕДУКАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ - 30.10.2018. Едукативне радионице „Шта радим кад сам љут“ и „Задовољства и ризици“ биле су у центру пажње на новом догађају који смо организовали у нашим просторијама, са више од 40 волонтера и волонтерки Синергије.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Oct 30
ДОДEЛА НАГРАДА И САСТАНАК Технички директор Миодраг Данчетовић уручио пет таблет-уређаја волонтеркама Синергије чија је група прикупила највише половне одеће и обуће у нашој акцији „Очистите ормаре — помозите другаре!”.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Oct 30
ЕДУКАТИВНО ДРУЖЕЊЕ НА БАЗЕНУ На затвореном базену „Оаза” у одржали смо едукативно и наградно дружење за неке од најзаслужнијих волонтера и волонтерки наше омладинске организације. 🎉
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Oct 26
ЕКОЛОШКА РАДИОНИЦА Одржали смо едукативну еколошку радионицу у нашим просторијама у Косовској Митровици, где смо разговарали о заштити животне средине, погледали филм о екологији и преиспитивали своје ставове према одлагању смећа и отпада.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Oct 26
ЕКОЛОШКА РАДИОНИЦА Са новом групом од петнаестак младих организовали смо едукативну еколошку радионицу у нашим просторијама у Косовској Митровици. Разговарали о заштити животне средине и погледали филм о екологији.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Oct 19
ПРОСЛАВА 6. РОЂЕНДАНА ОЕК СИНЕРГИЈА ОЕК Синергија обележио је и прославио свој 6. рођендан заједно са представницима школа, општинских и државних органа, међународних и локалних организација у нашим просторијама у Косовској Митровици.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Oct 15
ПРЕДСТАВЉАЊЕ РЕЗУЛТАТА ПРОЈЕКТА Наши пи-ар Јована Стојановић и извршни директор Стефан Вељковић представили су најновије резултате Синергијиног дванаестомесечног програма о сарадњи младих и органа локалних и централних институција на Косову и Метохији
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Oct 8
РАДИОНИЦА: ШТА ТИ ЈЕ ТО РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЉЕ У сарадњи са стручњакињом за сексуално и репродуктивно здравље, Сањом Лазаревић, у просторијама нашег клуба Синергија организована је едукативна радионица у оквиру платформе BarCamp у нашем граду.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Oct 3
ИНФО-СЕСИЈА О ПРОЦЕСУ ВЕРИФИКАЦИЈЕ ДИПЛОМА У сарадњи са Александром Арсићем из Европског центра за питања мањина, ОЕК Синергија је организовала другу информативну сесију за двадесетак људи који су се упознали са читавим процесом верификације диплома.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Oct 1
ЕДУКАТИВНО ФИЛМСКО ВЕЧЕ - 27.09.2018. За двадесетак волонтера и волонтерки Синергије одржали смо едукативно филмско вече са грицкалицама и палачинкама. Сјајно дружење и наставак едукације младих у нашим просторијама у Косовској Митровици!
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Sep 25
ИНФО-СЕСИЈА О ВЕРИФИКАЦИЈИ ДИПЛОМА У сарадњи са Александром Арсићем из Европског центра за питања мањина, ОЕК Синергија је организовала информативну сесију, где су се студенти, корак по корак упознали са читавим процесом верификације диплома.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Sep 25
НОВИ ЕДУКАТИВНИ ТРЕНИНГ За више од 20 нових чланица и чланова Синергије организовали смо неколико едукативних радионица на тему превенције вршњачког насиља, позитивних ставова према родној равноправности и менталног здравља код младих људи.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Sep 25
СТУДИЈСКА ПОСЕТА СКУПШТИНИ У ПРИШТИНИ — 22.9.2018 Посетили смо посланички клуб Српске листе, упознали се са радом скупштинских одбора и разговарали о бројним текућим питањима која се посредно или непосредно тичу српског народа на Косову и Метохији.
Reply Retweet Like
О.Е.К. Синергија Sep 18
ЕДУКАТИВНА РАДИОНИЦА О ПАРТИЦИПАЦИЈИ МЛАДИХ O учешћу младих у процесима доношења одлука, важности активног ангажовања омладине за унапређење својих права, и да се млади питају за оно што директно или индиректно утиче на њихов положај у друштву.
Reply Retweet Like