Twitter | Search | |
Quim Arrufat 21 Nov 17
Si sabessiu de qui són fills els liders/diputats de PP+C's, on s'han educat/format i a quines escoles porten els seus fills no donaríeu crèdit del cinisme que gasten. Se'n foten de nosaltres.
Reply Retweet Like
Núria de Gispert.
Si. Començant amb l’Albert Rivera que porta la seva filla a la mateixa escola concertada de Granollers que va anar ell. I fa “asquerosament” la política en contra de l’escola catalana. Aixi son C’s !
Reply Retweet Like More
Elisenda de Montcada 23 Nov 17
I a tu t'agradaria que tots sabessin on portes als teus néts? Ruins?
Reply Retweet Like
Núria de Gispert. 23 Nov 17
No tinc cap problema! Estic orgullosa de l’educació catalana. Dóna amplitud de mires.
Reply Retweet Like
Valquiria_pl 🇪🇸 22 Nov 17
No hay muchas opciones para escolarizar a un hijo en Cataluña. La escuela puede ser buena, pero q algunos profesores adoctrinen. Lo entiendes, Nuri, o es demasiado argumento para ti?
Reply Retweet Like
Núria de Gispert. 23 Nov 17
No és bó que els nostres fills sapiguen dues llengues apart de l’anglés ? I més quan en l’informe Pisa están per sobre de la mitjana espanyola.
Reply Retweet Like
⚫Roberto 22 Nov 17
Del "váyase a Cádiz" a Inés Arrimadas llega el actúa "asquerosamente" a Albert Rivera , esta dinosaurio separatista fué presidenta del Parlament
Reply Retweet Like
Daniel Ortiz Guerrero 23 Nov 17
Nuria de Gispert es de lo más reaccionario y oscuro del nacionalismo. Recuerdo un encuentro con niños en el Parlamento catalán, cuando era presidenta de la cámara autonómica. Suena demasiado nazi. No digo que sea nazi, pero se le parece en las formas.
Reply Retweet Like
Maria L. Alba+=+= 23 Nov 17
Sra. Gisbert en Mas porta els seus fills a una escola privada, on no s'estudia català fins als 6 anys. després cat. 40% cast. 40% , 20% idiomes (francés, inglés), però l'inmersió sempre serà del Poble, o millor dit del Pobre, que no té els 750€ qué costa (menjador inclós)😱😱😱
Reply Retweet Like
Núria de Gispert. 23 Nov 17
Gisbert, no. Gispert. Els fills del sr. Mas ja no van a l’escola. Ja són grandets.
Reply Retweet Like
⚫Maesus 22 Nov 17
Ese odio que lleva dentro no es bueno para las arrugas
Reply Retweet Like