Twitter | Search | |
NurulShahira
Do not lose hope, nor be sad
1,332
Tweets
375
Following
453
Followers
Tweets
NurulShahira retweeted
Oga🇲🇾🇸🇩 Sep 19
Replying to @Tywerdsz_
Nah guys aku ajar cara detect gambar tu dari google or not
Reply Retweet Like
NurulShahira retweeted
yattlukis Sep 15
Some takeaways from the live session of @profmuhayaofficial & on last weekend. Feel free to retweet and share it to your loved ones 🥰 .
Reply Retweet Like
NurulShahira retweeted
theisyraf 🇲🇾 Sep 7
When your girl happy she will be the most clingy person and can't stop talking to you. But, when she is sad she will keep silent, ignore everything, and doesn't say a word to you.
Reply Retweet Like
NurulShahira retweeted
Mai Sep 6
I sebelum nak tidur, i selalu cakap dekat diri i sendiri — 'Allah knows. Allah knows what you've been through. Allah knows what’s inside your heart, he knows EXACTLY how you feel. Don’t worry, He will take care of you. Trust him' Tuhan tu sebaik baik sangka hamba dia kan? :-)
Reply Retweet Like
NurulShahira Aug 19
Salam Maal Hijrah 1442H. . It's not difficult to change, the difficulties come within us. Begin with a step. Be the change. Salam Maal Hijrah. .
Reply Retweet Like
NurulShahira Aug 10
Dear self, If things don't go your way, keep your head high because eventually, you'll end up where u need to be..
Reply Retweet Like
NurulShahira retweeted
jentikhati Aug 5
Carilah Allah dulu, InsyaAllah kita akan diaturkan untuk bertemu orang yang baik-baik. 😊
Reply Retweet Like
NurulShahira retweeted
jentikhati Aug 4
Jumpa ayat ni tadi, best ayat dia: Doa banyak-banyak. Hati manusia Allah yang pegang. Kuasa doa itu hebat. Tertunai atau tidak, itu hak Allah. Yang penting kita yakin dan kita dah usaha 🤲🏻💕
Reply Retweet Like
NurulShahira Aug 5
8 tahun kerja, 5 kali accident. 'Cemerlang' sungguh track record kan? 😅
Reply Retweet Like
NurulShahira Aug 4
Euuuuwwwwwwww. Serupa tak payah mandi kan? Suspek macam ada benda mati, tapi pelik sangat macam mana boleh ada benda mati sedangkan tangki air kan tertutup?
Reply Retweet Like
NurulShahira Aug 3
Anyone can love a rose, but no one will love the leaf that made the rose. Don't love someone who is beautiful, but love the one who can make your life beautiful ♥️
Reply Retweet Like
NurulShahira Aug 2
Antara coretan ringkas tentang muka bumi Sabah semasa aktif terbang ke Kota Kinabalu. Ini antara kenangan manis semasa posting di Borneo ♥️
Reply Retweet Like
NurulShahira Aug 1
Salam Hi! Dah tebus insentif kredit RM50 ePenjana yang kerajaan sediakan yang boleh ditebus melalui aplikasi atas talian TouchnGo?
Reply Retweet Like
NurulShahira Jul 28
Reply Retweet Like
NurulShahira Jul 25
I'll stop the world and melt with you 😌
Reply Retweet Like
NurulShahira Jul 24
So, setiap kali makan pizza sekarang ni mesti teringat cerita kenduri arwah nenek. Well, there's must be some foods atau certain things yang akan hold some memories for us, right?
Reply Retweet Like
NurulShahira Jul 18
How to shred your Tornado Cakes yesterday? . By force jogging lah jawabnya 😂😂. . Why black & white? Well because just like life, i love cakes but I hate senaman. Penat! 🤣🤣 . Morning!
Reply Retweet Like
NurulShahira Jul 16
Replying to @nshahira88
Lets shop now! 👉 Yang best kalau shopping sini, ada cashback until 3.5% tau! Kalau letak referral link pun boleh jana pendapatan pasif tau. Yang penting rajin share 😉
Reply Retweet Like
NurulShahira Jul 16
Replying to @nshahira88
Reply Retweet Like
NurulShahira Jul 16
Replying to @nshahira88
Ape lagi yang best? Of course RM1 Super Shocking Sale PG Mall! Online je, semuanya di hujung jari 😉
Reply Retweet Like