Twitter | Search | |
父Peter Fox父
27,714
Tweets
680
Following
577
Followers
Tweets
父Peter Fox父 Dec 8
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Nak Luah Nov 25
Tengok girls younger sekarang pegi holiday dgn bf terfikir, cemana parents boleh bagi? Aku keluar balik lepas maghrib dah kena tarik telinga
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Ayid Nov 27
[visit instashop] Aku : ni harga siap postage berapa bang? Seller : sila ws 0123456789 Tu pun kene PM ke? Post siap ada bg dadah free ke?
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Nov 28
420
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Nov 27
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Nov 26
one person followed me // automatically checked by
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Nov 22
one person followed me // automatically checked by
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Nov 18
one person followed me // automatically checked by
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Nov 14
one person followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
kitewsentap Nov 3
Bila kita dah melangkah ke alam dewasa ni kita kena pandai bawak diri sendiri sebab kawan yg perangai macam lahanat ni memang wujud.
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Nov 9
2 people followed me // automatically checked by
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Nov 5
one person followed me // automatically checked by
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Nov 1
one person followed me // automatically checked by
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Oct 25
Like so fucking hell puchong prima takde air and not even a single truck air datang bagi bantuan ke apa!! Fuck my lyfe
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Oct 23
one person followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
IG: @PEPATAHKU Oct 20
semua orang bisa menjauhiku dan membenciku, tapi seburuk apapun aku, engkau selalu mendukungku dan menyayangiku, i love you mom
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Shaa Oct 20
behave org kuantan yg parking area ecm tu. Kereta baru lepas kena selongkar tdi. Sedar2 dah hilang dah brg. Lock kereta anda!
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Dae' Loq Oct 20
Salam jumaat. Marilah kita membanting tenaga mencari rezeki yg halal utk keluarga dan iphone.
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Long Distance Love ♥ Oct 20
I think about you. I dream about you. I talk about you. I smile about you. I cry about you. I love you. I hate you. I need you.
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Tasah Fried Cikin Oct 20
Hopefully anak i comel lah. And sihat. Tapi kalau muka ikut suami, i mogok.
Reply Retweet Like