Twitter | Search | |
父Peter Fox父
27,402
Tweets
671
Following
566
Followers
Tweets
父Peter Fox父 Jul 30
haram tak ws i eh
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Jul 30
@d_eyta finee okayy yelahh takpeee
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 retweeted
azwanhjali Jul 28
SLM . KPD BDK2 SEKOLAH YG SIBUK TWEET PASAL POLITIK NI TAU TAK SAPE NAMA MENTERI PELANCONGAN ? MENTERI KEWANGAN ? SEKOLAH BUAT CARA SEKOLAH
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Jul 30
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Jul 30
nyesal yeee oukayyyyyyyyy
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Jul 26
@d_eyta ter okay terlanggar
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Jul 25
@d_eyta laju ke siaa , slow je kot
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Jul 24
VWWA? DAFUQ
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Jul 24
Juz chill vape and Photoshop!
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Jul 23
Barang baik seluDOPE
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Jul 23
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Jul 22
scene investigation abamm emm
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 retweeted
Melodramatics Jul 19
gila kau admin, ni sek2 bus stand ni bai,seluar momotaro, cap lipat, seret,t shirt naga..babi!!!!!!!
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 retweeted
Haikal Jul 19
budak bas stand ni
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Jul 22
@d_eyta what???
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Jul 22
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 retweeted
blank Jul 22
hahahahahaha dont worry.you're mine
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 retweeted
Geng Rebel Jun 29
Ada dua jenis kawan:- 1) Suka jaga hati kau tapi tak pernah tegur kesilapan kau 2) Cakap main lepas tapi teguran dia berguna sampai mati
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 retweeted
Geng Rebel Jun 30
"takde mood lah nak study." your parents always have the mood to find money for you. Remember? =')
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 retweeted
Geng Rebel Jun 30
Pernah tak? "Kawan baik kau rosakkan barang kau. Tapi sebab kau sayang dia, kau tak marah dia pun. Kau diamkan aje."
Reply Retweet Favorite