Twitter | Search | |
父Peter Fox父
27,311
Tweets
672
Following
563
Followers
Tweets
父Peter Fox父 13m
she's gonna blow!!! Sekor dah keluar , now wait for the second one
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 1h
ouh yekee . Ingat kan nak gambar saya tadi
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 1h
dahtu awak cakap kt siapa?
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 2h
gambar apa yang? Skrg pun org boleh sent
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 10h
Kau bangsat
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 retweeted
Cha Zai 11h
Sekarang baru kau nak tersungkur rse bersalah?? Atau kau nak berkawan dgan aku sbb ade kereta???? WtF!!!!!
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 13h
Today stats: One follower, 2 unfollowers via
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Apr 26
hi , says tukar phone ni , nanti dh download ws says ws awak okay? I missed you
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Apr 26
Today stats: No new followers, One unfollower via
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Apr 24
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Apr 24
bukan main lagi korang ye , time aku ade kt kuantan taknak pulak kan..ce laa hv fun ngan aku
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Apr 24
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Apr 24
lama dah tu bohh
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Apr 24
esok selayang?
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Apr 24
Dengan semua negeri nak bermusuh payah juga yob...johor , selangor , sarawak , lagi? Musuh 90minit sudah lah
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Apr 24
Hanya 1 ayat yg bermain dalam otak ni "Perak away larkin" we'll see bout that yobs
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Apr 24
De Mighty Wankers The Yobs
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Apr 24
I'm sorry , iloveyou sayang
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Apr 23
Today stats: One follower, One unfollower via
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Apr 23
Reply Retweet Favorite