Twitter | Search | |
父Peter Fox父
26,795
Tweets
643
Following
544
Followers
Tweets
父Peter Fox父 6h
Siapa berminat nak join boleh whatsapp di nombor yg tertera didalam gambar , had umur 17~25 shj..dm saya pun boleh
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 6h
Damn lyle&Scott sia
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 7h
kau ajak pukul 1 siap kau
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 7h
boleh gak , pukul berapa?
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 7h
player gempak Felda
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 8h
Okay lepasni takyah mention sesapa dah habis cerita , tutup cerita , tak payah cerita..
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 8h
okay dua-ii tak reply..faham
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 15h
Today stats: 2 followers, 2 unfollowers via
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 22h
"Kau sedap main gym and bar lah man sbb kau bukan gemuk, kau fit" by Danish Itik , apa kata dan
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 23h
I'll come back for you
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 3
14 kot
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 3
apa dia
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 retweeted
KL Traffic Update Mar 2
RT Orang Malaysia pemandu berhemah terbaik di dunia VIDEO
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 2
Seri Sepang
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 2
Today stats: No new followers, One unfollower via
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 retweeted
Dickson Nwakaeme Mar 2
Hey who did this to me? I don't like. I will tell my mama 😂😂😂
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 2
I'm sorry , iloveyou
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 2
dahtu takkan nak guna gurau yg sama sampai kahwin kot??
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 2
lah ayat gurau je kot , itu pun nak sentap..make sense sikit laa
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 2
😘
Reply Retweet Favorite