Twitter | Search | |
父Peter Fox父
27,033
Tweets
655
Following
550
Followers
Tweets
父Peter Fox父 Mar 25
tak doe , aku balik kuantan
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
Today stats: One follower, No unfollowers and followed 3 people via
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
jadi sokong lah Liverpool , sesungguh nya You'll Never Walk Alone anymore
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
emm me to..kbai
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 retweeted
flower ; Mar 25
Tl penuh semak dengan 1D, ada penyelesaian dakkkk
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
Taknak rara , nak maksu dia hahaha
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
"Man jom kita pergi blablabla" , "erul kau nak pergi?" "Pergi mana?" , "pergi balik babiii!"
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
Pergi mampos bapok
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
Nak cite pasal KFC lagi ke tak eh?
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
pancit tayar keta mak aku dengar kau kena sampuk
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
kena rasuk ke kak? Kami kat bawah ni sedia membantu
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
thank youuuu , really appreciate it
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
Yes erul koyak ngan aku , mirul ngan aku dah , dan bila lagi?
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
ouh yeke? Then naik atas asal muka kau merah padam?? Damn
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
bila pulak aku makan ngan capital E tu iblis?? Terima cincin atau terima cinta?? Dua-ii reject kan?
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
": shadap! kay bye" <-- tak dapat terima kenyataan cinta dibuang begitu sahaja
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
lalu jalan tanah , pastu tumpang lori orang , then naik airport liner , sampai KFC , bagi cincin..kbai
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
": faaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk" yyyyooooooooouuuuuuuuuuuu
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
Reply Retweet Favorite
父Peter Fox父 Mar 25
erghh
Reply Retweet Favorite