Twitter | Search | |
父Peter Fox父
27,715
Tweets
688
Following
570
Followers
Tweets
父Peter Fox父 Jul 23
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Jul 19
3 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Jul 18
Can someone help me on how to remove this annoying thing that keep…
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Jul 18
Write a caption in the comment below.... @ Pangsapuri Elina, Taman…
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Jul 17
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Jul 16
Si polan dan si polan
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Jul 12
True , dengan Felda boleh laa beria-ii
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Jul 12
Dengan Felda pun fucking mental sampai ramai bantai SORANG neutral? Shame on you -1
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Jul 12
2 people followed me and 3 people unfollowed me // automatically checked by
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Jul 9
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 Jul 7
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Mohon Ke Laut™ Nov 16
"Wei, aku ada story ni" *gelak gelak* *tarik nafas dalam²* "Tadi kan, dia..." *gelak balik*" Mohon sabar kalau ada kawan camni 😒
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Mohon Ke Laut™ Nov 17
"Weyh, Wan kirim salam" "Wan mana ni?" "Wan two three wan two three drink" 💃 "FAKKKKKKKKKKKKKKKK" MohonKeLaut
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Mohon Ke Laut™ Nov 19
"Asal kau sombong sangat do?" Actually bukan sombong, cuma malu nak mulakan conversation or teguran.
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Mohon Ke Laut™ Nov 20
"Malu bertanya, sesat jalan." "Malu melamar, jadi tetamu di hari pernikahannya." MohonKeLaut
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Mohon Ke Laut™ Dec 1
"Menyesal aku tak dengar cakap mak aku dulu." "Apa mak kau cakap?" "Kan aku cakap aku tak dengar. Mana la aku tau" Dan dia pun BERHUHUHU.
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Mohon Ke Laut™ Dec 2
Ada 3 jenis orang; 1) Taip laju, dah hantar. Baru cek 2) Taip laju, cek dulu. Baru hantar. 3) Taip laju, tak cek. Typo ke apa pergi mampus.
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Mohon Ke Laut™ Dec 2
Syaitan menangis kalau kita kahwin awal, sebab semuanya dah halal. Cuba cakap kat mak kita nak kahwin, dia pulak yg nangis kata kita gatal..
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Mohon Ke Laut™ Dec 13
"Jangan terlalu berharap nanti sakit" "Em cinta ke?" "Tak lah, result" 😅
Reply Retweet Like
父Peter Fox父 retweeted
Mohon Ke Laut™ Dec 15
Pernah tak ada kawan yang bila sembang asyik dia je nak menang padahal dah terang-terang natang tu salah. Rasa nak sepak je hidung dia.
Reply Retweet Like