Twitter | Search | |
ღ MiSs ApRiL ღ
💞Believe that good things will happen and they will 😇 💞💋Blogger at 💋IG : 💋FB:
11,186
Tweets
317
Following
413
Followers
Tweets
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
Quotes❤️ Aug 1
Don’t fall for sweet words. Fall for sweet efforts.
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Aug 6
Replying to @nlyana_ishak
Bukan nak bukak pekung di dada aku sndiri nampak flow sebuah perkahwinan tu mcm mana.. Even kawan aku, kezen.. Haha.. Sorry la no still means no.. Aku bahagia mcm nie watpa aku nk mderita utk org asing.. Lambettt lagi
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Aug 6
Kalo lah hangpa tau apa yg aku pernah lalui before this.. Sure hangpa takkan suruh aku kawen.. In fact hangpa pun bukannya bahagia all the time even da kwen.. Takyah tpu aku lah even aku xpenah kawen doesnt means aku xtau.. Jgn lupa aku stil anak org aku nmpk parents aku mcm mana
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Aug 6
Aku pantang btoi hat duk ugut nak remove yg x aktif nk unfren nie.. Hahah dgn pantas aku akan mudahkan urusan dia.. Pakej block sbb xyah la TER add plak di kmudian hari
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Aug 6
Bila aku da block dekat alam maya it's apply dekat alam realiti jugak ya. 😎
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
jentikhati Aug 4
Doa hilang rasa marah: A’uzubillahi minasy syaitanir rajimi. Allahummagfirli zanbi wazhab gaiza qalbi wa ajirni minasy syaitanir rajimi. Maksudnya; "Ya Allah, ampunilah dosaku dan hilangkanlah kepanasan hatiku, dan lepaskanlah aku dari syaitan yang terkutuk"
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
Quotes❤️ Aug 3
Sleep is the perfect escape from everything.
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
jentikhati Aug 3
Teringat ustaz kata : Kadang, Allah hadirkan peminta sedekah, bukan sebab Allah uji dia, tapi sebab Allah nak uji kita. 😔
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Aug 3
Replying to @abamfin
Indeed hehehe
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Aug 2
Langkawi mmg best 😁😁😁
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Aug 2
Sabaq aku pun ada limit jugakkkkk.. Babi aihhh
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Aug 2
Replying to @nhnhnw
Zaza amek kat mana? Heheh
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Aug 2
Replying to @nhnhnw
Cantikk especially tone wana dp zaza skarang.. Manual or preset?
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Aug 2
Replying to @nhnhnw
Zaza edit guna apa?
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
SMF 🇲🇾 Aug 1
Moga kita semua dijauhkan dari perasaan dengki dengan rezki orang lain. 🤲🏼
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Jul 31
Replying to @nhnhnw
Antik sangat pic² nie 😊😊
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
Sleek 🧸 Jul 27
never forget the people who made sure you were eating when you were broke
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
ً Jul 28
Dah meninggal semua mengaku kenal. Kononnya baru lepas jumpa semalam lah, baru jumpa seminggu lepas lah. Tapi hakikatnya masa dia hidup takda siapa peduli hm .
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
jentikhati Jul 28
Doa Supaya Tak Tinggal Solat : "Rabbij alni muqiimassolati wamin dzurriyatii. Rabbana wataqobbal duaa." Ya Tuhanku, jadikanlah aku dan zuriat keturunanku orang yang tetap mendirikan solat. Ya Tuhan kami, perkenankanlah doaku. (Surah Ibrahim : 40)
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Jul 28
Replying to @nobisha
Reply Retweet Like