Twitter | Search | |
ღ MiSs ApRiL ღ
💞Believe that good things will happen and they will 😇 💞💋Blogger at 💋IG : 💋FB:
10,454
Tweets
269
Following
384
Followers
Tweets
ღ MiSs ApRiL ღ Nov 16
Same goes to org laki tau ada bini .. Tapi jaga jaga lah tkot ada yg memerhati as i said post sekadar perlu ja .. Kan ada pnyakit ain nie .. Anak pun sama post hat mana perlu sbb xsmua org happy tgk kita happy aku pnah rasa smua tu .. Tp cara xkawen lah
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Nov 16
Aku xjeles org post pic bhagia nie ada masa aku ska tgk .. Tpi aku tkot ampa kerap sgt post ada org rsa iri .. Nk plak laki ampa tu elok .. Aduii .. Jaga jaga nah tnjuk skadar perlu ja .. Sumpah aku xjeles aku gtau sbb aku xkwen lagi aku phm sgt bla org tdesak nie mcm mna dia rsa
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
ً Nov 15
As a girl, I admit. Girl and overthink can't never be separated. And sometime our instinct is always right. I don't know why.
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Nov 16
Replying to @hafiz_hafizol
Heheh kita dia impress .. Dia siap tnya hafal ka .. Yess mmg hafal tapi xngaku lah 😂😂😂 nak hidup
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Nov 16
Xdan putus dh ada yg lain mcm mana 😏
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Nov 16
Replying to @nadiasamjohari
Yana duk nmpk lagi haha
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
syafiq Nov 14
Learn how to stay silent when you're angry. Don't use harsh word. Marah macam mana pun, please control your ego. At least nobody hurts when you're silent.
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Nov 15
Hangpa kalo mai penang jangan lupa singgah dekat Clan Jetties nie .. Nak tau apa yg best baca kat blog yana
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Nov 15
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Nov 15
Tarikan Terbaru di Pulau Jerejak Tempat Best OOTD
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Nov 14
Replying to @lan_careno
Kannn sini xda bitter n tukang kecam hahaha
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Nov 14
Replying to @FizaAbdRahman
Ptut la pun . Yg lambat tu xrasa bersalah ka .. Huhu kalo rasa xleh commit jgn la amek ..susahkan org ja
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
darling Nov 13
l stopped sending paragraphs, stopped begging, i stopped teIling people how to treat me, and started walking away, blocking, and distancing myself. life may be lonely, but it’s becoming peaceful. sometimes being alone in life is better than being surrounded by half ass people..
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Nov 14
Replying to @FizaAbdRahman
Task apa tu kak fiza .. Yana ckup meluat nak mntk kalo depa lambat .. Alasan memacam huhu
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
𝓼𝓸𝓹𝓱𝓲𝓮 Nov 10
Looking back at my life, I realized that not everyone will stay even though they promise that they would. Not everything will last forever. Not everyone will keep their promise.
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
S U H Λ I M Y Nov 12
Words can hurt others, but sometimes, silence hurts even more than words.
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
jentikhati Nov 11
Pernah tak rasa malas sangat nak solat walaupun waktu solat dah nak habis? Bila kau selalu sangat buat dosa, kau akan rasa solat itu berat sangat. Hati kau dah kotor. Syaitan dah berkumpul kat situ. Cepat-cepat la cuci. 😣
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ Nov 14
Replying to @lan_careno
Lama xnmpk a.lan dekat fb 🙊
Reply Retweet Like
ღ MiSs ApRiL ღ retweeted
MAK BAE Nov 11
Kadang kadang, apa yg aku retweet tak related pun dgn hidup aku. Tapi ayat dia cam sedap aku retweet jelah. Hm paham tak ?
Reply Retweet Like