Twitter | Search | |
Nestle Nederland
Welkom op de Twitter-feed van Nestlé Nederland. Hier delen we updates rondom onze producten, activiteiten en missie. Vragen? Ga naar:
980
Tweets
102
Following
477
Followers
Tweets
Nestle Nederland Aug 13
Replying to @_Zwelbast
Wij zijn ook zeker trots op ons iconische logo, Sandor! Dit logo is slechts een limited edition, om zo de MAGGI Aroma ook eens in een nieuw jasje te presenteren. Natuurlijk zal ons traditionele logo in der loop der tijd weer terug in de winkel verschijnen.
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Aug 12
Replying to @johnkapjr
Helaas behoort alleen de Single verpakking NUTS nog tot ons assortiment. De overige verpakkingen spijtig genoeg niet meer. We zullen in elk geval doorgeven dat je nuts op nuts bent! ;)
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Aug 5
Replying to @jaccodekraker
Ik heb even voor je gekeken Jacco, maar Albert Heijn neemt deze producten van ons af. Helaas, ik kan niet zien bij welke filialen het ligt, maar ik raad je aan het te vragen aan de supermarkt manager. Ik hoop dat je snel je favoriete beleg weer kunt vinden!
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Aug 5
Replying to @SaskiaBouwvrouw
Graag gedaan, Saskia!
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Aug 2
Replying to @oFerry
Op dit moment zijn er geen plannen voor. Wie weet is het iets voor de toekomst. We geven het voor je door aan onze marketeers.
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Jul 29
Replying to @emil406
Helaas zijn de NESCAFÉ Barista machines in Nederland niet meer verkrijgbaar. Sorry dat we je hiermee niet meer van dienst kunnen zijn.
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Jul 23
Replying to @prinsesje67
Helaas is Le Parfait geen product van Nestlé Nederland Hanneke. We geven voor je door dat je dit jammer vindt!😊
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Jul 16
Vandaag introduceren we de eerste 70% pure chocolade die volledig is gemaakt van niets anders dan de cacaovrucht. Lees hier meer:
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Jul 12
Replying to @Sidspicious
Hi Sidspicious, We kunnen goed begrijpen dat je teleurgesteld bent dat er in het stokje van het SMARTIES ijsje geen SMARTIES meer zitten. We zullen je reactie hierover onder de aandacht brengen van productontwikkelaars.
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Jul 3
Onze YES! repen zijn binnenkort verkrijgbaar in een papieren verpakking. Dit is de volgende stap in ons streven om in 2025 uitsluitend nog recyclebare of herbruikbare verpakkingen te gebruiken. Lees meer hier:
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Jun 25
Replying to @cmfuentez
Onze ambitie is om uiterlijk 2025, 100% van onze verpakkingen geschikt te maken voor recycling of hergebruik én in heel Europa 25% gerecycled PET in onze plastic flessen te gebruiken om zo een afvalvrije toekomst vorm te geven. Meer informatie vind je op:
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Jun 24
Replying to @Oldewening_M
Mariska, als we jou toch niet hadden! Helaas hebben we te maken gehad met een drukfout. Het wordt het zo snel mogelijk aangepast. Veel dank in ieder geval voor jouw oplettendheid en het melden.
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Jun 24
Replying to @cmfuentez
Dit is juist, in Nederland verkopen wij momenteel geen producten met ingrediënten die afgeleid zijn van GMO’s. Nestlé commercialiseert geen genetisch gemodificeerde zaden of gewassen. Meer informatie is te vinden op onze website:
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Jun 7
Vandaag is het . Voedselveiligheid is een top prioriteit voor Nestlé. Lees hier meer over onze aanpak ten aanzien van voedselveiligheid:  
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Jun 4
Replying to @BrendadeKort68
Onze prioriteit is dat de inhoud veilig is Brenda, maar we delen je bezorgdheid over het gebruik van plastic materiaal. Daarom zijn wij een recycle programma gestart. Deze bevindt zich nu in een testfase.
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Jun 3
Klik op de onderstaande link voor meer informatie: Ik zal je feedback ook doorsturen naar één van onze marketeers.
Reply Retweet Like
Nestle Nederland Jun 3
Het receptuur is veranderd om hem Kitchen cupboard te maken. Dat betekent dat je de ingrediënten in onze producten stuk voor stuk in je eigen keukenkastje zou kunnen vinden. We streven ernaar om producten te ontwikkelen met meer groente, minderzout en herkenbare ingrediënten.
Reply Retweet Like
Nestle Nederland May 29
Het spijt ons heel erg, Thomas. Maar helaas kunnen we je vraag nog niet beantwoorden. Mijn collega komt hier overmorgen op terug. Hopelijk kun je een alternatief vinden die net zo lekker is als de Basissoep kip van MAGGI.
Reply Retweet Like
Nestle Nederland May 27
Replying to @ASvH1973
Alsjeblieft! Geniet ervan! :)
Reply Retweet Like
Nestle Nederland May 23
Replying to @DeNappa
Veel succes!
Reply Retweet Like