Twitter | Search | |
Nawal jual Cuckoo πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘‘
Cara cepat meal prep untuk kurus! πŸ˜™ Senang and jimat masa! masuk freezer and esok pagi terus grill untuk bawa bekal pergi kerja. Siap resepi sekali. thread πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
Reply Retweet Like More
Nawal jual Cuckoo πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘‘ Jun 24
Replying to @nawalhudaa
I masih buat meal prep cenggini sebab nak hilangkan lagi 10kg! Tak nak buat crash diet sebab nanti muscle hilang. So makan makanan sihat & seimbang kalau nak hilangkan FAT & bukan MUSCLE. Segala rempah boleh guna utk ikan & ayam. πŸ‘‡πŸ»
Reply Retweet Like
Nawal jual Cuckoo πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘‘ Jun 24
Replying to @nawalhudaa
Ni resepi mudah untuk buat perapan. Masuk dalam zip lock bag pastu simpan dalam freezer. Boleh tahan berbulan kalau simpan cara betul 😊 Semua juicy and ayam tak kering!
Reply Retweet Like
Nawal jual Cuckoo πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘‘ Jun 24
Replying to @nawalhudaa
Hasil antaranya; enjoyy!
Reply Retweet Like
Nawal jual Cuckoo πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘‘ Jun 24
Replying to @nawalhudaa
So, nawal bantu orang ramai mudah minum air ✨ Semua kena minum air at least 2L-3L sehari kan? Kalau lupa beli air mineral Pastu tengah malam pulak dahaga 😫 So.. i help people dengan pasangkan Cuckoo kat rumah. Rm79 je sebulan! (Sehari Rm2.70 je ❀️)
Reply Retweet Like
Jongdae say Hello Jun 25
Replying to @nawalhudaa
First step; kena ada duit 😒😒
Reply Retweet Like
Nawal jual Cuckoo πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘‘ Jun 25
Replying to @ExocallmeEri
Nooo makanan cafe pun boleh! Ambil yang paling kurang minyak. Banyakkan sayur!
Reply Retweet Like
zura Jun 25
Replying to @nawalhudaa
Tips utk student pulak?
Reply Retweet Like
Nawal jual Cuckoo πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘‘ Jun 25
Replying to @zura_nur
Boleh ambil makanan yang kurang minyak, nasi(carbs) segenggam, and banyakkan sayur. Boleh log makan apa dalam myfitnesspal utk kira kalori. Nak kira berapa badan perlu boleh google calories calculator πŸ˜‰
Reply Retweet Like
🐹 Jun 25
Replying to @nawalhudaa
Then this grilled chicken u makan sekali dengan apa ya?
Reply Retweet Like
AkramGunn Jun 25
Replying to @nrthrhshm @nawalhudaa
Nasi pun boleh, potato bakar dan buah
Reply Retweet Like