Twitter | Search | |
azwar kamaruzaman
writer | Thank you. But i dont need your opinion.
78,909
Tweets
878
Following
1,838
Followers
Tweets
azwar kamaruzaman 33m
Replying to @hilmanhazeem
Baiklah hazim
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 33m
Replying to @hilmanhazeem
Lorh dekat twithandle hang hazeem
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 38m
Replying to @hilmanhazeem
Hahahaahahah pi tidoq lah hilman hazeem
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 39m
Replying to @hilmanhazeem
Apa?
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 45m
Replying to @XavierNaxa
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 52m
Replying to @mohamad_azwar
Haaa jadi semua orang boleh relate lah dan bayanglah suasana kampung tu sebab latar tempat dia universal. Kalau aku bagi spesifik tempat mesti orang yang pernah pergi tapi baca cerita ni dia akan jadi macam “eh, aku rasa macam lain jeee tempat ni..” Haaa cenggitu
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 54m
Replying to @mohamad_azwar
Surat pertama dikirim kepada seorang wanita yang tinggal di sebuah kampung. Rumahnya sungguh unik kerana Diperbuat daripada kayu cengal balau. Bertambah unik lagi apabila bahagian kirinya ada sebatang sungai dengan aliran perlahan mengalir ke hilir.
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 59m
Replying to @mohamad_azwar
I got a dm tanya kenapa aku tak nak guna latar malaysia Macam ni, aku nak guna latar tempat yang universal. Maksudnya, semua orang boleh bayang tempat tu walaupun tak pernah pergi. Contoh: aku describe kampung
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 1h
Replying to @nblryfs
Wowowowow powerr powerr
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman retweeted
Filth. 12h
Dapat perkhabaran Dr Fuzi telah meninggal dunia, dulu masa aku sakit, umi dan ayah aku pergi jumpa dia untuk mohon kan study leave. Dia taknak lihat pun surat doktor yang ada, katanya "Jangan risau tentang cuti, saya cuma nak dia sihat"
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 2h
Kalau kahwin nak buat headlines ni: Pasangan Ini Berkahwin Selepas Cinta Bertaut Mekar Di Track Latihan
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 2h
Replying to @_azizuldean
I wishhhhh i can find one! Hahahahaahahahaah
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 2h
Replying to @_azizuldean
FA lah macam tu. tapi FA ni selalu hermmm tak pe lah kakakakaka
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 2h
Replying to @rafiqromayli
Hahahahhahaha ni pun aku tak tahu betul ke tak
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 2h
Replying to @_azizuldean
Penat jugak! Penat nak melayan eh kahkahkahkahkah
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 2h
Replying to @_azizuldean
Penat is normal! Hahahaha kerja pun penat tak kerja pun penat!
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 2h
Replying to @rafiqromayli
Wow! Power ah orang cyber!
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 2h
Replying to @_azizuldean
Oh ye keee.. cuba lagi yaa insha Allah ada rezekiii tu
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 2h
Replying to @mohamad_azwar
Tapi aku rasa akan ada influence tulisan John Grisham sikit sebab aku tengah baca buku dia. Mungkin akan ada bahagian yang ngeri dan ganas sebab aku masih tak boleh lupakan Child’s Play!
Reply Retweet Like
azwar kamaruzaman 2h
Replying to @khazukmo
Pergi training lah
Reply Retweet Like