Twitter | Search | |
Merlijn Groep
Merlijn Groep is een dynamische en multidisciplinaire organisatie met de focus op professionele communicatie en conflicthantering zowel zakelijk als persoonlijk
405
Tweets
146
Following
91
Followers
Tweets
Merlijn Groep 5h
De week van de mobiliteit. Dat is een week waarin de vrijheid van werkenden om zich te oriënteren op een andere baan wordt gewaardeerd en gestimuleerd zoals dat eigenlijk het hele jaar zou moeten zijn.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jun 13
Conflicten in organisatie kunnen winst opleveren. Leidinggevende dienen daarvoor de juiste kennis te hebben over het integraal conflictmanagementsysteem (ICMS). Hoe ontwikkel en implementeer je deze in je organisatie?
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jun 11
New Post: Samenwerking NS – Merlijn Samenwerking NS – Merlijn
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jun 11
De OR heeft formeel geen bevoegdheid bij de keuze van een vertrouwenspersoon, maar is betrokkenheid van de OR bij de selectie een pré?
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jun 6
Lees meer over het wetsvoorstel dat een antwoord moet formuleren op fundamentele veranderingen, zoals de zzp-problematiek, regelingen voor ziekte- en arbeidsongeschiktheid voor werkgevers en het beleid van een leven lang ontwikkelen.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jun 5
Feestdagensluiting
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jun 4
Conflicten oftewel problemen hoeven helemaal niet juridisch te zijn of juridisch opgelost te worden. Men is zelfs van mening dat de conflicten juridisch worden gemaakt. Geschreven door Dick Bonenkamp.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jun 3
Stage lopen bij Merlijn Groep?
Reply Retweet Like
Merlijn Groep May 30
Het Huis voor klokkenluiders heeft een publicatie uitgebracht genaamd ‘integriteit in de praktijk; de vertrouwenspersoon’. Hierin wordt niet alleen uitgelegd wat organisatie en vertrouwenspersoon te wachten staat, ook worden er veel modellen aangereikt.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep May 29
Merlijn groep Feestdagensluiting
Reply Retweet Like
Merlijn Groep May 28
Hebben we niet allemaal altijd gelijk? Denk maar eens na over een actueel onderwerp en je komt tot een conclusie. Dat is je eigen gelijk, je eigen waarheid en voor je zelf ook de enige waarheid.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep May 23
Een conflict kan leiden tot pesterijen of ruzie. Soms is er zelfs helemaal geen contact meer mogelijk. Dan gaan mensen elkaar ontwijken of negeren. Buurtbemiddeling biedt oplossing!
Reply Retweet Like
Merlijn Groep May 21
Het werken als vertrouwenspersoon binnen het primair, voortgezet en speciaal onderwijs is een vak apart. In het onderwijs gaat het niet alleen over de kernactiviteiten ten aanzien van medewerkers maar ook over schoolse zaken.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep May 20
Conflicten brengen mensen in spanning. Hoe zwaarder de oplossingsmethode hoe formeler het begeleidingsproces. Wat averechts werkt voor partijen. En misschien voor de oplossingsmethode. Lees meer in de blog geschreven door Dick Bonenkamp
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Feb 22
Bekijk de maandelijkse nieuwsbrief
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Feb 21
Onze cursisten leverden hun persoonlijke commentaren over de snelste opleiding tot mediator: de week opleiding! Lees hier meer..
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Feb 19
Je verzekeringen doornemen is waarschijnlijk niet iets waar je als eerste aan denkt, maar het is wel belangrijk. Lees meer hierover...
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Feb 14
Voor sociale integriteitskwesties is mediation of bemiddeling een zeer aan te bevelen route. En voor zakelijke integriteitskwesties is mediation enkel te overwegen pas nadat een onderzoek is afgerond, en betrokkenen een noodzaak zien van relatieherstel.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Feb 12
Ik heb de vinger nog niet achter het probleem kunnen steken en daar heb ik last van dus ben ik op zoek gegaan naar een training om mijn teamleden individueel of in groepsverband te wijzen op wat anders kan als het om de intermenselijke contacten gaat.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Feb 7
De mediator werkt toekomstgericht en zorgt samen met partijen voor een goede, stevige en soms verrassende oplossing. Lees meer hierover..
Reply Retweet Like