Twitter | Search | |
Merlijn Groep
Merlijn Groep is een dynamische en multidisciplinaire organisatie met de focus op professionele communicatie en conflicthantering zowel zakelijk als persoonlijk
366
Tweets
146
Following
94
Followers
Tweets
Merlijn Groep 19h
OR Live is het grootste vakevent op het gebied van de medezeggenschap in Nederland. De grootste expo en workshopdag voor ondernemingsraden, ambtelijk secretarissen en PVT’s. Lees meer ..
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Dec 6
Een verandering van denken in de rol van de gemeenten ten opzichte van de burger. De burger als klant willen zien, daar draait het om… Lees daar hier meer over
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Dec 5
Maandelijkse nieuwsbrief - Merlijn Groep -
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Dec 4
‘Als we voor co-ouderschap kiezen, dan moeten de kinderen evenveel tijd doorbrengen bij de vader als bij de moeder’. Dit is een veelgehoorde stelling. Maar deze klopt niet! Lees meer hierover
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Nov 29
Dé Dag van de Scheiding. Dit klinkt een beetje als een ‘viering’ maar niets is minder waar. Uit cijfers van het CBS blijkt namelijk dat één op de drie getrouwde stellen gaat scheiden. Lees welke gevolgen een echtscheiding kan hebben...
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Nov 27
Herken je deze situatie? Intervisie: je hebt er deze keer echt geen zin in, maar … het moet. Hoe kun je onbewust iemand interesseren? Leer intervisie! Lees meer..
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Nov 22
Burenruzies zijn er sinds er mensen zijn. Kain en Abel hadden goedbeschouwd al een soort burenruzie. Hoe los je ze op? Daarover lees je hier meer..
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Nov 20
Hoe herstel je wederzijds vertrouwen bij een conflict? Door middel van drie mediationgesprekken kwamen Anne en Berdine erachter waar hun knelpunten in hun communicatie zaten. Lees hier meer over..
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Nov 15
Met regelmaat horen onze advocaten en mediators van cliënten dat de (aankomende) ex een ‘narcist’ is. Omdat kwesties emoties met zich meebrengen is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een advocaat of mediator. Lees hier meer....
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Nov 13
Steeds meer organisaties realiseren zich hoe belangrijk het is een vertrouwenspersoon (VP) te hebben. Daarbij zullen ze ook de keuze moeten maken tussen een interne of een externe vertrouwenspersoon. Lees meer over de voor- & nadelen:
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Nov 8
De Merlijn - november nieuwsbrief 🍄🍃 -
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Oct 18
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Sep 18
Maandelijkse nieuwsbrief Merlijn ✨ -
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Aug 21
Blog van Zoëll Yan, stagiaire Officemanagement bij Merlijn Groep. Tijdens mijn stage kwam ik erachter dat medezeggenschap bij Merlijn een ontzettend veelomvattend en levendig werkgebied is. Lees hier hoe Merlijn (...) Lees verder:
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Aug 8
Duurzame inzetbaarheid gaat iedereen aan. Lees in dit artikel tien tips met betrekking tot het gezond, vitaal, geïnspireerd en gemotiveerd houden van alle werknemers. Lees meer:
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jul 8
Wij van Merlijn Groep zijn erg nieuwsgierig naar opinies van onze professionals. Of het nu gaat om conflictbeheersing in het algemeen , over mediation in het bijzonder, of over medezeggenschap, wij hechten waarde aan uw opinie.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jul 6
Uit recent onderzoek door het Huis voor Klokkenluiders blijkt dat er op meerdere gebieden aan professionaliteit gewerkt moet worden. De vertrouwenspersoon kan daar zelf een belangrijke rol in spelen door middel van verbreding van het ... Lees meer:
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jul 5
Nog niet zo lang geleden mocht ik voorzitter zijn bij een gespreksgroep van OR-leden van diverse organisaties. Ze hadden allemaal één vraag gemeenschappelijk: hoe kan de medezeggenschap zijn positie bepalen in complexe veranderingsprocessen?
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jul 3
Vaak zijn conflicten in organisaties eerder latent dan tastbaar aanwezig. Ze zijn lastig aanwijsbaar. Ze leveren onnodige werkstress. Energie lekt weg. Veel organisaties zijn allergisch voor conflict. Herkenbaar voor u als ondernemer, werkgever?
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jul 2
Blog van Georges Ooms over de manier waarop je als beginnend mediator, ervaring kunt opdoen met conflictbemiddeling via buurtbemiddeling.
Reply Retweet Like