Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Merlijn Groep
Onderscheidende kwaliteit leveren met meetbare excellente resultaten!
449
Tweets
146
Following
93
Followers
Tweets
Merlijn Groep Oct 23
Deze blog geeft antwoord op de door veel mediators gestelde vraag: Moeten de patronen binnen relaties ook opgelost worden door een mediator? Lees hier het antwoord:
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Oct 22
Bericht vanuit de MfN: de termijn tot het online aanbieden van de basisopleiding tot mediator is verlengd! 😍 Graag online deelnemen? Merlijn start de 9-daagse op 14 december
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Oct 7
Interesse in het vak vertrouwenspersoon? Dit najaar biedt Merlijn de 3-daagse gecertificeerde opleiding tot VP aan met de keuze uit een volledig online opleiding óf fysiek in een van onze kasteellocaties óf in het engels! Waarom bij Merlijn? Lees het hier
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Sep 17
Deze blog geeft antwoord op de door veel mediators gestelde vraag: Hoe maak je de dynamiek tussen je cliënten aan de mediationtafel bespreekbaar? Lees hier het antwoord:
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Sep 16
Hoe ga je als vertrouwenspersoon om met de covid-19 kwesties op de werkvloer?
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Aug 11
Wie in dit conflict inspireert jou tot bepaalde interventies? Onderdeel van de Coachingskalender 2020!
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Aug 7
Voor de mensen die door Corona hun baan volledig of deels verloren zijn is er tegemoetkomen, de ‘NL leert door’-regeling! Deze regeling is voor iedereen, die nog niet pensioengerechtigd is. Iedereen kan een ontwikkeladvies aanvragen!! Lees meer
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Aug 4
Merlijn heeft een 9-daagse online opleiding tot mediator ontwikkeld. Indien u na het voltooien van deze 9 dagen nog het fysiek (!) te volgen MfN-registratieblok van 2 dagen volgt, dan heeft u de volledig door de MfN erkende basisopleiding afgerond.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jul 10
Met de komst van het Corona-virus, stopte de trainings- en advieswereld tijdelijk. Werd een ramp omgebogen tot een mooie kans? Lees het hier
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jul 9
Emoties en weerstanden. Waar komen ze vandaan, waarom  leggen ze beslag op de tijd en je sturing. Hoe transformeer je ze in instrumenten die je mediation efficiënter en gelukkig ook boeiender maken? Een van de Online Workhop Thema's. Bekijk het aanbod:
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jun 26
De Orde van Advocaten heeft de mogelijkheid van online intervisie verlengd tot 1 januari 2021. Lees meer
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jun 26
Merlijn is een kwaliteitscertificaat rijker! Het gaat om de kwaliteit van opleidingen voor leden van ondernemingsraden. Zowel de standaard als de incompany trainingen van Merlijn voldoen aan de kwaliteitseisen van SCOOR-RMZO.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jun 24
Een online training, wel of niet doen? Lees over positieve ervaringen / voordelen van de training 'Online intervisie begeleiden' (voor o.a. advocaten, vFAsleden en mediators). Lees meer
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jun 19
Deze zomer biedt Merlijn een aantal online workhops aan om kennis te maken met verschillende mediation technieken. Een zomerse proeverij!
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jun 2
Discriminatie? Wat kan een mediator doen? Mediators hebben een groot aantal tools om verschillen van inzicht te hanteren. Maar hoe ga je specifiek om met discriminatie? Hoe zorg je ervoor dat de relatie niet verder verslechtert?
Reply Retweet Like
Merlijn Groep May 20
Opleiding tot (gecertificeerd) vertrouwenspersoon kan nu ook online gevolgd worden! Een veelgehoorde vraag daarbij: ‘Hoe kun je nu als vertrouwenspersoon een goed gesprek voeren met een melder als je niet bij elkaar zit?’ Lees hier het antwoord.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Apr 10
Een update vanuit Merlijn Groep, bekijk de nieuwsbrief! -
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Mar 23
Merlijn Groep geeft kosteloos telefonisch advies en digitale bijstand gedurende de Corona-crisis.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Mar 17
First things first. Wij wensen u en de uwen een goede gezondheid toe en veel sterkte met alles wat er om ons heen gebeurt. Lees meer over de stand van zaken rondom onze trainingen & andere activiteiten (denk aan mediation etc.).
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Mar 13
Per 1 maart a.s. is de nieuwe kwaliteitstoetsing Advocatuur van kracht en moeten alle advocaten in Nederland deelnemen aan een vorm van gestructureerde feedback. Volg bij Merlijn de NOVA geaccrediteerde Intervisie training (gemiddeld beoordeelt met een 9!)
Reply Retweet Like