Twitter | Search | |
Merlijn Groep
Merlijn Groep is een dynamische en multidisciplinaire organisatie met de focus op professionele communicatie en conflicthantering zowel zakelijk als persoonlijk
391
Tweets
146
Following
91
Followers
Tweets
Merlijn Groep Feb 22
Bekijk de maandelijkse nieuwsbrief
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Feb 21
Onze cursisten leverden hun persoonlijke commentaren over de snelste opleiding tot mediator: de week opleiding! Lees hier meer..
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Feb 19
Je verzekeringen doornemen is waarschijnlijk niet iets waar je als eerste aan denkt, maar het is wel belangrijk. Lees meer hierover...
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Feb 14
Voor sociale integriteitskwesties is mediation of bemiddeling een zeer aan te bevelen route. En voor zakelijke integriteitskwesties is mediation enkel te overwegen pas nadat een onderzoek is afgerond, en betrokkenen een noodzaak zien van relatieherstel.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Feb 12
Ik heb de vinger nog niet achter het probleem kunnen steken en daar heb ik last van dus ben ik op zoek gegaan naar een training om mijn teamleden individueel of in groepsverband te wijzen op wat anders kan als het om de intermenselijke contacten gaat.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Feb 7
De mediator werkt toekomstgericht en zorgt samen met partijen voor een goede, stevige en soms verrassende oplossing. Lees meer hierover..
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Feb 7
Merlijn organiseert in samenwerking met Performa op 26 maart 2019 de kasteeldag: De poppen aan het dansen! ‘een dag vol management-doe-het zelf-tools’ voor elke HR professional
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Feb 5
Het zou logisch zijn om na de scheiding de verhouding in de verdeling van de zorg door beide ouders eerst maar eens zo te laten. Waarom wel co-ouderschap na de scheiding en tijdens het huwelijk niet? Lees meer..
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jan 31
In veel families verloopt het verdelen van de erfenis in goede harmonie. In sommige families komen tijdens deze tijd afscheid nemen oud zeer en lastige patronen aan de oppervlakte. Er kan dan veel verwijt of plotselinge stagnatie van het proces optreden.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jan 30
Congres 'De poppen aan het dansen💃' - Kasteeldag 26 maart 2019 -
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jan 29
De ‘powernap’ op werk wordt de laatste jaren steeds vaker geïntroduceerd als dé oplossing voor het scherp en gelukkig houden van werknemers. Tijd voor een overzicht van de voor- en nadelen van de powernap op de werkvloer.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jan 22
Wij van Merlijn Groep zijn erg nieuwsgierig naar opinies van onze professionals. Of het nu gaat om conflictbeheersing in het algemeen , over mediation in het bijzonder, of over medezeggenschap, wij hechten waarde aan uw opinie. Lees meer hierover..
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jan 21
Maandelijkse nieuwsbrief januari ❄⛄ -
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jan 17
Het onderhandelingsakkoord tussen IPO en de vakbonden, betreft naast een loonsverhoging en een eenmalige uitkering ook nog wijzigingen zoals het vervallen van prestatiebeloningen, het verhogen van het Persoonlijk Ontwikkelbudget, en het verkorte van de WW.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jan 15
In mijn praktijk als arbeidsrechtmediator speelt in meer dan 80% van de zaken ziekteverzuim een rol. Enerzijds kunnen conflicten leiden tot ziekte bij de betrokkenen. Anderzijds kan ziekte(verzuim) juist ook de oorzaak van conflict zijn.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jan 10
Blog van Georges Ooms over de manier waarop je als beginnend mediator, ervaring kunt opdoen met conflictbemiddeling via buurtbemiddeling.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jan 8
De nieuwe Omgevingswet die in 2021 niew zal komen, zal minder gedetailleerde regels en meer ruimte voor maatwerk opleveren. Dit betekent een andere manier van werken voor ambtenaren. Ook wordt het effectief communiceren nóg belangrijker. Lees hier meer..
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jan 3
Wij van Merlijn Groep zijn erg nieuwsgierig naar opinies van onze professionals. Of het nu gaat om conflictbeheersing in het algemeen , over mediation in het bijzonder, of over medezeggenschap, wij hechten waarde aan uw opinie.
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Jan 1
Uit recent onderzoek door het Huis voor Klokkenluiders blijkt dat er op meerdere gebieden aan professionaliteit gewerkt moet worden. De vertrouwenspersoon kan daar zelf een goede rol in spelen door middel van verbreding van het werkterrein. Lees meer..
Reply Retweet Like
Merlijn Groep Dec 27
Na onzekerheid over het budget dat voor mediation in strafzaken, is er eindelijk goed nieuws. Sander Dekker (VVD) geeft aan dat er geld gereserveerd zal worden voor strafrechtelijke mediation. Merlijn zal Mediation in Strafzaken opnieuw opstarten!
Reply Retweet Like