Twitter | Search | |
mamapp
a working momblogger -lifestyle-parenting-travel-food-
560
Tweets
731
Following
453
Followers
Tweets
mamapp Aug 12
@syafifakhriy & .yas Having good times at @moi_kualalumpur boleh ambil gambar puas2, crack head solve puzzles Dan explore illusions dengan keluarga. Friendly staff too.. thumbs up
Reply Retweet Like
mamapp Aug 12
Bila mama Dan .yas bergabung..Having good times at @moi_kualalumpur boleh ambil gambar puas2, crack head solve puzzles Dan explore illusions dengan keluarga. Friendly staff too.. thumbs up
Reply Retweet Like
mamapp Aug 12
Having good times at @moi_kualalumpur boleh ambil gambar puas2, crack head solve puzzles Dan explore illusions dengan keluarga. Friendly staff too.. thumbs up
Reply Retweet Like
mamapp Aug 12
Having good times at @moi_kualalumpur boleh ambil gambar puas2, crack head solve puzzles Dan explore illusions dengan keluarga. Friendly staff too.. thumbs up
Reply Retweet Like
mamapp Aug 12
Having good times at @moi_kualalumpur boleh ambil gambar puas2, crack head solve puzzles Dan explore illusions dengan keluarga. Friendly staff too.. thumbs up
Reply Retweet Like
mamapp Aug 12
Having good times at @moi_kualalumpur boleh ambil gambar puas2, crack head solve puzzles Dan explore illusions dengan keluarga. Friendly staff too.. thumbs up
Reply Retweet Like
mamapp Aug 12
Having good times at @moi_kualalumpur boleh ambil gambar puas2, crack head solve puzzles Dan explore illusions dengan keluarga. Friendly staff too.. thumbs up
Reply Retweet Like
mamapp Aug 12
Having good times at @moi_kualalumpur boleh ambil gambar puas2, crack head solve puzzles Dan explore illusions dengan keluarga. Friendly staff too.. thumbs up
Reply Retweet Like
mamapp Aug 12
Akhirnya mokcik dah sampai sini.. memang best ke @moi_kualalumpur boleh ambil gambar puas2, crack head solve puzzles Dan explore illusions dengan keluarga. Friendly staff too.. thumbs up
Reply Retweet Like
mamapp Aug 11
Resepi Serawa Durian Gula Melaka Musim raja buah Kali ni memang mama sekeluarga sangat puas hati makan durian. Berbakul-bakul mama Beli Dari dusun kawan mama.. belum lagi Yang orang lain belanja termasuklah yang Bos mama juga. Alhamdulillah puas kali ni…
Reply Retweet Like
mamapp Aug 10
Replying to @FazleyYaakob
Haha.. so sweet makcik tu
Reply Retweet Like
mamapp Aug 9
Ketika Dirimu Diuji Tuhan Ketika dirimu diuji oleh Allah, maka ingatlah bahawasanya itulah sunnatullah kehidupan manusia. Tidak ada seorang manusia pun yang akan terlepas daripada ujian ujian kehidupan ini. Maka bersedialah kera…
Reply Retweet Like
mamapp Aug 6
Yeayy bestnya Ada sticker Nama sendiri.. nak lekat kat stationery esp pen. Asyik hilang aje kat opis Tu. Kalau nak order boleh contact harga sangat berpatutan
Reply Retweet Like
mamapp Aug 5
Reply Retweet Like
mamapp Aug 5
Reply Retweet Like
mamapp Aug 5
Reply Retweet Like
mamapp Aug 1
Starbucks Launches Two Vibrant Fruit Flavors: Apricot And Peach Yogurt Frappuccino And Ruby Red Grape Blended Juice Drink Starbucks Launches Two Vibrant Fruit Flavors: Apricot And Peach Yogurt Frappuccino And Ruby Red Grape Blen…
Reply Retweet Like
mamapp Jul 28
Reply Retweet Like
mamapp Jul 26
Media Sosial vs Anak Mama terbaca artikel ni semalam Dan ia menggambarkan senario Di zaman cyber sekarang. Ada juga Yang terkena batang hidung sendiri. Renung-renungkanlah..  Media Sosial vs Anak manakah keutamaan Dan priority h…
Reply Retweet Like
mamapp Jul 25
Yahuu... Mokcik menang tiket. TQ @annursyuhadah81 Dan @moi_kualalumpur tak sabar nak ke Sana nanti😍😍😍😍😍.. belum apa2 lagi @syafifakhriy dah usha dalam youtube dah ni.. .yas nak ikut tak? @annursyuhadah81 () ・・・ PERCUMA!…
Reply Retweet Like