Twitter | Search | |
Курир
Курир - Вести во движење. Онака како што навистина се случува.
51,984
Tweets
100
Following
5,128
Followers
Tweets
Курир retweeted
Luke Coffey 30 Apr 17
Macedonia going to hell in hand basket & DC is silent. Trump Admin needs to wake up. Serious ramifications. US Amb Baily crossed the line.
Reply Retweet Like
Курир retweeted
Заедничка Македонија 20 Apr 17
Во сонцето е нашата сила!
Reply Retweet Like
Курир retweeted
Заедничка Македонија 20 Apr 17
Скопјани и денеска масовно го поддржаа маршот Единствени, со безрезервна љубов кон татковината, веќе 53 дена
Reply Retweet Like
Курир retweeted
Nikola Gruevski 29 Mar 17
Разговор со пред почетокот на конгресот во Малта
Reply Retweet Like
Курир retweeted
Bojan Pancevski 24 Mar 17
Juncker goes from ignoring the to panic, after stopping enlargement & unleashing centrifugal processes now threatening stability
Reply Retweet Like
Курир retweeted
United For Macedonia 21 Mar 17
Reply Retweet Like
Курир retweeted
United For Macedonia 21 Mar 17
Rising against the wind and a foreign !
Reply Retweet Like
Курир retweeted
Заедничка Македонија 21 Mar 17
Скопје врие како во кошница- над 50.000 народ на улиците
Reply Retweet Like
Курир retweeted
Заедничка Македонија 3 Mar 17
Македонското знаме развиорено среде Скопје
Reply Retweet Like
Курир retweeted
United For Macedonia 21 Mar 17
On 2601 meters and very low temperature, but with warm souls!
Reply Retweet Like
Курир retweeted
Donald J. Trump 18 Mar 17
Despite what you have heard from the FAKE NEWS, I had a GREAT meeting with German Chancellor Angela Merkel. Nevertheless, Germany owes.....
Reply Retweet Like
Курир retweeted
United For Macedonia 16 Mar 17
NO for government , NO to the We are 16.03.2017
Reply Retweet Like
Курир retweeted
Nikola Gruevski 12 Feb 17
Потребни ни се нови предвремени избори со јасен победник
Reply Retweet Like
Курир retweeted
Dave Trott 8 Feb 17
Proud to stand for a sovereign and strong Macedonia. We must support, not undermine, our important ally. -->
Reply Retweet Like
Курир retweeted
Fox News 31 Jan 17
President Trump during meeting with pharmaceutical execs: "We have to get prices down... for Medicare, for Medicaid."
Reply Retweet Like
Курир retweeted
Mike Lee 27 Jan 17
Good article - NGO’s pushing controversial agendas in foreign nations. I hope our Amb in Macedonia provides clarity:
Reply Retweet Like
Курир 2 Dec 15
Туристичките потенцијали на Охрид, Струга и Подградец ќе бидат презентирани во Германија: Туристичките потенц...
Reply Retweet Like
Курир 2 Dec 15
Во Битола засадени 88.000 садници: На денешната еко-акција „Ден на дрвото“ која се изведе во атарот на битол...
Reply Retweet Like
Курир 2 Dec 15
Новогодишната елка на иста локација како лани- Скопје ќе блесне: Град Скопје и годинава, традиционално, за да...
Reply Retweet Like
Курир 2 Dec 15
ФОТО: Бегајќи од терористи се фрлила преку прозор и починала, а станувало збор за вежба: Симулациска вежба н...
Reply Retweet Like