Twitter | Search | |
KTMB 03 2267 1200
Facebook: KTM Berhad | Instagram: ktmbofficial | Call Center: 03 2267 1200 (24/7 hours) | callcenter@ktmb.com.my
129,724
Tweets
10
Following
39,984
Followers
Tweets
KTMB 03 2267 1200 17m
Replying to @MrChef97
Alaaa waktu lain kan ada 😊 pilih lah waktu yg available tu 🤗
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 17m
Replying to @kyonua
Buat masa ni min tiada sbarang info berkaitan ini. Jika ada, min akan warwarkan melalui media sosial ye😊
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 22m
Replying to @MrChef97
Takde. Hanya ada 3 yg atas tu je
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 39m
Replying to @babyshark94
Assalam baby. Buat masa ni belum lagi, sebarang info min akan warwarkan melalui media sosial ye 😊
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 40m
Replying to @kyonua
Tiada tuan 😊
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 40m
Replying to @eyta_haz
Assalam. Boleh rujuk jadual di pinned tweet atau sila muat turun aplikasi MyRailtime di Play Store (Android) dan App Store (iOS) untuk mengetahui ketibaan atau sebarang kelewatan KTM Komuter dan Skypark Link.
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 1h
Terma kasih di atas cadangan, nanti min majukan ke pihak yg berkenaan ye 😊
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 2h
Replying to @ejatpamiamad
Sama sama 😊
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 2h
Replying to @ejatpamiamad
Boleh. Bergantung kpd kekosongan ye 😊
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 3h
Replying to @APEKCHINGKM
Hahahha chiaa chiaaa
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 3h
Replying to @violetain36
Adududu bukan selalu akak min pickuline
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 3h
Replying to @ibezamri
Cehhh
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 3h
Replying to @ibezamri @zyhafarosha
Lajuuuu
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 3h
Replying to @Blomber10788576
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 3h
Replying to @APEKCHINGKM
Jangan lupa hashtag untuk berpeluang untuk muncul di media sosial rasmi KTM Berhad Kredit:
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 3h
Boy do you like satay? because I wanna satay with you forever 😘 Bagi penumpang yang lain, jom ramai-ramai kongsikan gambar Aidilfitri yang paling menarik dengan menggunakan perkhidmatan tren KTM Berhad.
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 4h
Replying to @zyhafarosha
Pewitt
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 4h
Replying to @MrChef97
Min semak utk perjalanan 21/6 masih ada kekosongan utk ETS 9121, 9103 dan 9123 ye.
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 4h
Replying to @Ooohz_
Morning dear. Im so sorry to tell you that you cannot do that. You need to cancel the ticket at the counter and make a new purchasing.
Reply Retweet Like
KTMB 03 2267 1200 5h
Replying to @MrChef97
Untuk perjalanan bila tu?
Reply Retweet Like