Twitter | Search | |
Komadori
Allt för ett skrivande liv.
86
Tweets
17
Following
9
Followers
Tweets
Komadori Mar 19
Komadori hoppas att alla är friska och mår fint! Här pågår allt som normalt, trots omständigheterna. Så här i coronatider kan det kanske tyckas lite värdsligt med papper och pennor och annat som gör livet värt att…
Reply Retweet Like
Komadori Mar 17
Komadori älskar Stálogy. Det gör ni också, vad det verkar, och det tycker vi är himla kul! Kom gärna in och upptäck deras underbara anteckningsböcker på !
Reply Retweet Like
Komadori Mar 13
Jag blev nyligen inbjuden till att prata om Komadori i podcasten Penna möter papper. Avsnittet är en del av deras intervjuserie med personer som på olika sätt har en relation till pennor och papper. Jag talar bland…
Reply Retweet Like
Komadori Mar 12
Torsdag! Mokuyōbi! Hurra! Det firar vi genom att erbjuda 10 % rabatt på alla märkflikar och washiklistermärken! Välkommen in på !
Reply Retweet Like
Komadori Mar 5
Varför inte fira att det är torsdag genom att skriva brev? Det tycker i alla fall vi är rimligt! Den här veckan får du därför 10 % rabatt på alla kuvert och brevpapper. Välkommen in på !
Reply Retweet Like
Komadori Mar 4
Äntligen påfyllning av anteckningsböcker från Stálogy! Och dessutom – nu finns 365 Days Notebook även i rött. Välkommen inpå !
Reply Retweet Like
Komadori Feb 22
Komadori håller med!
Reply Retweet Like
Komadori Feb 20
Äntligen torsdag! Denna vecka bjuder Komadori på en valfri Hightide Puggy's Pocket Paperback Notebook (värde 59 kronor) vid köp över 499 kronor, eller en valfri Hightide Puggy's Paperback Notebook (värde 109 kronor)…
Reply Retweet Like
Komadori Feb 13
Det är torsdag, Komadoris nationaldag. Ja, det är inte bara storheter som Ichiyō Higuchi, Kenzaburō Ōe och James Joyce som föddes på en torsdag – det gjorde nämligen Komadori också. Det firar vi genom att varje…
Reply Retweet Like
Komadori Feb 6
Det känns i hela kroppen att det äntligen är torsdag! Det firar vi genom att erbjuda en valfri rulle washitejp från Hightide på alla beställningar över 499 kronor. Glöm inte att skriva vilken modell du vill ha i…
Reply Retweet Like
Komadori Feb 4
Midori är bra finurliga, och det märks särskilt när det kommer till deras smarta klistermärken. Med Midori Sticky Note Habit Tracker håller du enkelt reda på dina vanor. Genom att skriva exempelvis Yoga, Löpning,…
Reply Retweet Like
Komadori Jan 30
Äntligen torsdag! Den här veckan firar vi veckans bästa dag genom att erbjuda 10–15 % rabatt på alla pennfodral. Välkommen in på !
Reply Retweet Like
Komadori Jan 29
Nu har vi äntligen fått in nya spännande produkter från Midori, som deras fantastiska anteckningsböcker i det behändiga formatet B6 Slim, liksom diverse klistermärken. Dessutom Traveler’s Companys kulspetspenna i…
Reply Retweet Like
Komadori Jan 23
Veckans erbjudande är äntligen här! Vad sägs om brevpapper, märkflikar och kanske världens finaste anteckningsbok med bomullspapper? Välkommen in på !
Reply Retweet Like
Komadori Jan 16
Det är äntligen torsdag, vilket så klart innebär att det är dags för veckans erbjudande! Denna vecka bjuder på 10 % rabatt på utvalda saker från Midori, LIHIT LAB, och Hightide. Välkommen in på !
Reply Retweet Like
Komadori Jan 11
Komadori expanderar med dessa retroinspirerade anteckningsböcker från Hightide, tillverkade av återvunnet papper. Just nu är de också en del av veckans erbjudande! Välkommen in på !
Reply Retweet Like
Komadori Jan 9
Nu har vi äntligen fått in washitejp på rulle från japanska Hightide – i fyra bedårande utföranden! Välkommen in på !
Reply Retweet Like
Komadori Jan 1
Varför inte börja det nya året med att säkerställa en härligt nedkopplad och analog ordning som varar året ut? Välkommen in på och upplev Stálogy! Gott nytt år!
Reply Retweet Like
Komadori Dec 22
Hej Martin! Ursäkta sent svar på din chattfråga! Vad kul att du är intresserad av Stálogy! Jag skickade precis iväg ett mejl till dig med svar på din fråga. Hör gärna av dig om du har ytterligare frågor. Tack!
Reply Retweet Like
Komadori Dec 16
Ni är många som efterfrågat dem, och nu är de äntligen här! Välkommen in på och upptäck de omåttligt populära anteckningsböckerna från japanska Stálogy!
Reply Retweet Like