Twitter | Search | |
JK
director film freelance
4,167
Tweets
529
Following
1,756
Followers
Tweets
JK Feb 22
lepas ni kalau sofi tak perform kita bawak ngiau ngiau masuk set sronesdnbhd dramasangat gengdramaqueen supportmalaydrama
Reply Retweet Like
JK Feb 20
mia adriana is back!!!!!! kenapa kau petik mia mak leha siap la korang!!! sronesdnbhd dramasangat gengdramaqueen…
Reply Retweet Like
JK Feb 13
kenit makan sorok2 dari kak illa puterirafasya1 sronesdnbhd dramasangat gengdramaqueen supportmalaydrama
Reply Retweet Like
JK Feb 13
rumah uang tenang jangan sangka tiada .. aaaa korg sambung la sronesdnbhd dramasangat gengdramaqueen…
Reply Retweet Like
JK Feb 10
abaikan muka berminyak sebab baru lepas walk 6km yang pentingggggggggg..mak leha insaf dahh.. tapi mak leha kata ✌🏽 minit je insaf. sronesdnbhd dramasangat
Reply Retweet Like
JK Feb 9
rajin playback ni nk tgk rasa ke tidak sronesdnbhd dramasangat gengdramaqueen supportmalaydrama
Reply Retweet Like
JK Feb 7
korg nk tgk tak kitaorg shooting depan rumah SRK kat mumbai boleh tonton 💕 • Cast @hakimnordinn faha.azhar kay_maria_actress &…
Reply Retweet Like
JK Feb 5
bila kau nk shoot tapi kau lupa nk tekan record sronesdnbhd dramasangat gengdramaqueen supportmalaydrama
Reply Retweet Like
JK Feb 3
pemain2 lama masih buat homework contoh mak leha penuh skrip dia buat remark macam2. sronesdnbhd dramasangat
Reply Retweet Like
JK Feb 3
mak leha berkenan sgt dgn budak ni nk jadikan menantu. utk helmi ke? dr khuzairi?!!! zaidi pun boleh.. sronesdnbhd dramasangat
Reply Retweet Like
JK Feb 1
Reply Retweet Like
JK Feb 1
ops memujuk ibu tidur bilik dhia_ly sronesdnbhd dramasangat gengdramaqueen supportmalaydrama
Reply Retweet Like
JK Jan 30
menjadi jadi perangai haryati sronesdnbhd dramasangat gengdramaqueen supportmalaydrama
Reply Retweet Like
JK Jan 27
ingat senang nk jaga veteran ni hahaa diva ke veteran ? suruh lain dia buat lain sronesdnbhd dramasangat
Reply Retweet Like
JK Jan 26
bayangkan bangun2 korg zaman sekolah korg dulu .. 💕 • Cast @hakimnordinn faha.azhar & ramai lagi • kay_maria_actress Isnin -…
Reply Retweet Like
JK Jan 26
apa kene mengena lagu tu dgn scene yang nk buat ni sronesdnbhd dramasangat gengdramaqueen supportmalaydrama
Reply Retweet Like
JK Jan 26
sebelum khuzairi tggalkn mia.. opsss spoiler pulakk.. mak andak tinggalkan pak andak dulu sronesdnbhd dramasangat
Reply Retweet Like
JK Jan 24
murgi kiya jane ande pe kiya hoga.. ayam pun tak tahu nasib telur dia nanti.. siapa sangka azri ketua samseng sekolah ni bakal jadi someone bila dewasa nanti mulai 25 jan isnin hingga ahad…
Reply Retweet Like
JK Jan 24
Reply Retweet Like
JK Jan 23
Reply Retweet Like